Nákup kancelářských potřeb pro VoZP ČR
Předmětem veřejné zakázky je průběžné zajišťování dodávek kancelářských potřeb uvedených v příloze č. 1. zadávací dokumentace a v katalogu zboží dodavatele včetně balení, manipulace a dopravy do místa plnění, a to na základě jednotlivých kupních smluv - objednávek. Předmět veřejné zakázky zahrnuje nákup kancelářských potřeb, jejich dopravu a ...
Rámcová smlouva na dodávky spotřebního materiálu do tiskáren
Dodávky spotřebního materiálu k tiskárnám (tonery, pásky a díly s omezenou životností). Podrobnosti včetně technických podmínek jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka kancelářského papíru
Předmětem VZ je dodávka xerografického papíru formát A4 a A3, pro 220 - 225 pracovišť územních finančních orgánů, kdy je VZ rozdělena na 8 samostatných částí . Cílem zadávacího řízení je uzavřít rámcovou smlouvu na každou z osmi částí VZ samostatně na období 48 měsíců, tj. 8 rámcových smluv. VZ je rozdělena na 8 částí v souladu s ust. § 98 ZVZ dle ...
Dodávky xerografického papíru, obálek a poštovních tašek 2011
Na základě uzavřené rámcové smlouvy budou v době její účinnosti postupně uzavírány a realizovány kupní smlouvy na dodávky kopírovacích strojů od uzavření smlouvy do 31.12.2010.
Rámcová smlouva na dodávky spotřebního materiálu do tiskáren
Dodávky spotřebního materiálu k tiskárnám (tonery, pásky a díly s omezenou životností). Podrobnosti včetně technických podmínek jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Poptávám papírové toaletní potřeby
Poptávám papírové ubrousky, ručníky zz, toaletní papír.
Poptávám dodavatele fotopapíru
Poptávám fotopapír všech velikostí a váhy.
Poptávám měděný polotovar na bižuterii
Měděný polotovar na náramek a náhrdelník.
Dodávky kancelářských potřeb
Dodávky kancelářských potřeb pro ústřední inspektorát, inspektoráty a pracoviště inspektorátů České obchodní inspekce.
Dodávání kancelářských potřeb a spotřebního materiálu pro ČZU v Praze
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávání kancelářských potřeb a drobného spotřebního materiálu pro zadavatele do areálu ČZU v Praze – ul. Kamýcká 129, 165 21 Praha - Suchdol v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka kancelářských potřeb
Předmětem veřejné zakázky je dodávka kancelářských potřeb pro Zadavatele.
Dodávka tiskopisů pro ČZU
Předmětem veřejné zakázky je průběžné dodávání tiskopisů, výkazů a obalů a dalšího zboží specifikovaného v příloze č. 2 této zadávací dokumentace v souladu se zadávacími podmínkami.
Kancelářské potřeby- rozpis viz. příloha zadávací dokumentace
Kancelářské potřeby viz. příloha k ZD rozpis položek
Kancelářský materiál, hygienické a úklidové prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu, tj. kancelářské potřeby, psací potřeby, vazače, laminovače a spotřební materiál k nim, tonery do kopírovacích strojů, papírenský materiál, hygienické a úklidové prostředky v roce 2011. Plnění veřejné zakázky bude probíhat průběžně na základě dílčích objednávek.
Nákup tiskových a kopírovacích zařízení včetně nákupu spotřebního materiálu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka různých druhů tiskových a multifunkčních zařízení dle technické specifikace v příloze zadávací dokumentace, včetně dopravy, uvedení do provozu v místech plnění dle přílohy zadávací dokumentace a následné integrace do prostředí domény vzpnet zadavatele. Dále je požadována dodávka spotřebního materiálu ...
Dodávky xerografického papíru, obálek a poštovních tašek 2011
Na základě uzavřené rámcové smlouvy budou v době její účinnosti postupně uzavírány a realizovány kupní smlouvy na dodávku xerografického papíru, obálek a poštovních tašek v roce 2011.
Dodávka kancelářských potřeb pro SZIF
Předmětem plnění VZ je dodávka kancelářských potřeb dle dvou položkových rozpočtů, které jsou součástí ZD - 1. Položkový rozpočet na dodávku papíru, 2. položkový rozpočet na dodávku ostatních kancelářských potřeb. Zakázka je rozdělena na dvě části.
Tiskové služby
Plněním veřejné zakázky jsou níže uvedené služby: a)zabezpečit služby tisku a rozesílání upomínek na adresy televizních poplatníků dle pokynů zadavatele (podle seznamu adresátů předané za tímto účelem ze strany zadavatele); b)zabezpečit služby  tisku a rozesílání oslovení na adresy neevidovaných poplatníků televizního poplatku podle pokynů ...
Hledáme dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám dodavatele zboží do webshopu www.aukshop.cz Odběr zboží dle poptávky koncových zákazníků s možností odesílání zákazníkům přímo z vašeho skladu.
Poptávám stojan na čtení
Sháním stojan na čtení.
Poptávám pergamen
Sháním pergamen na vypracování speciálního dokumentu.
Poptáváme utěrky  Wypall
Poptáváme utěrky WYPALL X60, 750 útržků v jedné roli, rozměr útržku 42x38 cm...celkem 100 ks rolí, nabídky prosím emailem, s uvedením ceny bez DPH, termínu dodání, ceny dopravy do Prahy, ve velkoobchodních cenách
Poptáváme papírové role
Sháníme papírové role ve formě core board a duplex board. Spěchá! Prosím cenové nabídky.
Sháním retušovací tužky na nábytek
Hledám prodejny v Praze - retušovací tužky na nábytek + chrom.
Poptáváme pásky do štítkovače Casio
Poptáváme pásky do štítkovače casio - označení Ir-18gd (černo-zlaté) 50ks. Případně jiná barevná kombinace do stejného štítkovače casio 18mm. Nabídky jen emailem.