Poptávám ocenění citery
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká by byla přibližná výkupní cena citery od Antona Bauera Kiendla z Vídně z roku 1856 v původním stavu se vším příslušenstvím přesně jako je to v odkazu ?? http://www.ardmediathek.de/br-fernsehen/kunst-und-krempel/die-komplette-beratung-noch-einmal-sehen?documentId=18387096 Děkuji za odpověď.
Poptávám ocenění hudebního nástroje
Potřebuji zjistit dnešní cenu hudebního nástroje AEOL Harfen Zither, amerikanisches System. Více fotek mohu zaslat e-mailem. Děkuji.
Poptávám opravu hudebního nástroje
Poptávám opravu kláves - uvolnila se mi jedna klávesa. / V okrese České Budějovice nebo Písek/
Poptávám pilník pro nultý pražec akustické kytary
Kde koupit pilníčky na propilování nultého pražce u akustické kytary.
Poptávám ocenění hudebního nástroje
Potřebuji zjistit dnešní cenu smyčcového nástroje výrobce-DRESDEN (záda-35.9cm) Foto mohu zaslat emailem.
Poptávám dětské hudební CD
Poptávám CD písničky pro děti Bobří zpěvy a Sluníčko,sluníčko.
Poptávám ND ke gramofonu
Sháním do Gramofonu Bang Olufsen 5500 přenosku MMC2,3,4,5 Může být i použitá.
Poptávám odhad ceny smyčcového nástroje
Dobrý den, potřebuji zjistit dnešní cenu smyčcového nástroje výrobce-DRESDEN (záda-35.9cm) Děkuji. Více foto mohu zaslat emailem.
Dostavba mistrovských varhan pro Filharmonii Hradec Králové
Předmětem veřejné zakázky je dostavba mistrovských varhan pro sál Filharmonie Hradec Králové
Poptávám pronájem piana
Poptávám pronájem piana.
Poptávám hudební CD
Poptávám CD Věra Špinarová - A pořád tě mám ráda.
Poptávám starší kytaru
Dobrý den, sháním starší kytaru, 6 strun, přijatelná cena.
Poptávám použité pianino
Poptávám použité pianino do 15 000,-Kč
Poptávám velkoobchodní dodavatele zboží pro e-shop
Poptávám velkoobchodní dodavatele zboží pro eshop Panskamoda.eu. Mám zájem o sortiment: oblečení, módní doplňky, hodinky, kosmetika, parfémy, potravinové doplňky, drobné elektro, mobily, hudba, film, knihy, časopisy, bytové doplňky, či jiné. Podmínkou: bez vstupních poplatků, bez limitu pro minimální odběr. Hledám dodavatele, který nabízí ...
Moderné vzdelávanie v ZŠ s MŠ Nižný Slavkov - zariadenie a didaktické prostriedky projektu
Zabezpečenie zariadenia a didaktických pomôcok pre projekt Moderné vzdelávanie v ZŠ s MŠ Nižný Slavkov: zariadenie digitálne jazykové laboratórium učebné pomôcky na predmety - Anglický jazyk, Chémia, Fyzika, Zemepis, Prírodopis, Telesná výchova, Hudobná výchova, Technické práce literatúra (knihy, učebnice, atlasy) na predmety Zemepis, ...
Hudobné nástroje
Predmetom zákazky je dodávka hudobných nástrojov (napr. rytmické súpravy, elektronické pianína, bubny, zvonkohry, gitary, elektrické klavíri, akordeóny, varhany, flauty, varhany, husle, atď.) podľa špecifikácie uvedenej v súťažných podkladoch, vrátane súvisiacich služieb, najmä dodávka, doprava, vykládka.
Nákup videonosičov pre potreby výroby a vysielania Rozhlasu a televízie Slovenska
Nákup videonosičov pre potreby výroby a vysielania RTVS - OZ STV, typy a predpokladané množstvá budú uvedené v súťažných podkladoch.
Nákup koncertního klavíru
Předmětem dodávky této veřejné zakázky je 1 kus koncertního klavíru. Samostatnou součástí dodávky bude dále 1 kus klavírní židličky a 1 kus přehozu přes nástroj. Hudební nástroj bude na náklady dodavatele dopraven a instalován, včetně seřízení a naladění do místa stanoveného zadavatelem. Dodavatel poskytne zadavateli jednou ročně odborný bezplatný ...
UTB - Inovace TV studia
Další etapa vybavení TV Studia Fakulty multimediálních komunikací UTB ve Zlíně specializovaným vybavením pro potřeby výuky příslušných studijních programů.
Hudobné nástroje a ich časti
Predmetom zákazky je dodávka novo vyrobených, nepoužívaných profesionálnych koncertných hudobných nástrojov s príslušenstvom pre orchester Štátneho divadla Košice v najvyššej , prvotriednej kvalite .
Mikrofony
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mikrofonů. Podrobný popis zakázky je uveden v zadávací dokumentaci.
Nákup a dodanie hudobných nástrojov a príslušenstva.
Predmetom zadávania zákazky je nákup a dodanie hudobných nástrojov s príslušenstvom pre potreby Štátneho komorného orchestra v Žiline. 1. Nový 5-dielny profesionálny hudobný nástroj fagot, verejný obstarávateľ odkazuje na značku. LEITZINGER PROFESIONNAL II ako na ako kvalitatívny etalón, uchádzač môže ponúknuť aj iný ekvivalentný model. Rozsah ...
Poptávám hudební DVD
Hudební DVD - ABBA The Ultimate Collection, v prodeji USA - Ohio Kmart, Wal-Mart, rok 2003. Obsah DVD: clipy, domácí videoclipy, foto v kostýmech s klipy.
Poptáváme dodavatele sortimentu pro Bontonland
Bontonland a. s., Václavské náměstí 1, 110 00 Praha 1 V Praze, dne 13. 8. 2012 Společnost Bontonland a. s. hledá dodavatele nového sortimentu Bontonland představuje největší maloobchodní řetězec prodejen v České republice s kompletním sortimentem zábavy zahrnující hudební nosiče, video nosiče, multimedia, PC hry i hry pro nové generace ...