ČÍNA; Domeček pro panenky
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli malého domečku pro panenky se světlem a hudbou a jiných domečků a hradů.
ČÍNA; Vánoční ozdoby a domácí dekorace
Vyrábíme řemeslné vánoční ozdoby, domácí dekorace. Vysoká kvalita, krásné zpracování, přijatelná cena, rychlé dodávky, vynikající služby. Přijímáme i zakázkové návrhy. Dále nabízíme servis OEM. Máme zájem o navázání obchodních vztahů.
RAKOUSKO; Silvestrovské figurky a stánek
Poptávám silvestrovské firgurky (prasátka, kominíčky, broučky) na silvestrovský stánek.
ČÍNA; Křišťálové 3D puzzle
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli, importéry křišťálových 3D puzzlí.
ČÍNA; Vánoční a dárkové předměty
Jsme jedna z předních továren na výrobu vánočních dekorací a dárkových předmětů v Číně. Zhotovujeme plstěné, slaměné, vlněné, dřevěné a akrylové vánoční dekorace a dárky. Naše výrobky vyvážíme do Evropy a jsou velmi populární u dětí i dospělých. Jedná se o velmi kvalitní výrobky za konkurenceschopné ceny. Více na www.hengry.cn. Hledáme obchodní ...
PÁKISTÁN; Míče, dresy a rukavice
Jsme výrobce a vývozce všech druhů sportovních oděvů a rukavic nejvyšší kvality. 1. dresy pro americký fotbal 2. dresy pro fotbal, basketbal, lední hokej 3. míče všech druhů pro fotbal a americký fotbal 4. sportovní rukavice všech druhů Na vyžádání zašleme vzorky a ceny. Hledáme spolehlivé odběratele.
PÁKISTÁN; Míče a sportovní oblečení
Jsme výrobci a vývozci míčů pro fotbal, házenou, volejbal, plážových míčů, teplákových souprav a triček. Hledáme dovozce, obchodní zástupce a velkoobchodníky.
INDIE; Zábavné nafukovací předměty
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci a expandovali se svými výrobky na český trh. Našimi produkty jsou zábavné nafukovací předměty, reklamní nafukovací předměty, kostýmy, balónky, materiály pro nákupní místa, tisk brožur a katalogů. Hledáme firmy / jednotlivce, kteří by chtěli být našimi obchodními zástupci. Navštivte prosím naše webové ...
RAKOUSKO; Silvestrovské zboží
Poptávám silvestrovské zboží, štěstíčka, prasátka, kominíky, houby, čtyřlístky, plyšová zvířátka.
Poptávám dodavatele dámských zapalovačů
Prosím o nabídku dámských zapalovačů ZIPPO, děkuji.
Hledám dodavatele dětského zboží pro e-shop
hledaám dodavatele detskeho a kojeneckeho zbozi pro muj eshop
Hledám dodavatele dětského zboží pro e-shop
Hledám dodavatele hraček pro děti, oblečení pro děti a dětského zboží pro nově vznikající e-shop.
ŠVÝCARSKO; Terária
Poptávám výrobce, obchodníky terárií, terária na přání, také terária speciálních rozměrů.
ČÍNA; Hračky na dálkové ovládání
Jsme čínský výrobce a distributor specializovaný na dálkově ovládané hračky. Dodáváme všechny typy letadel na dálkové ovládání, vysoká kvalita a konkurenceschopné ceny. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s vynikajícími dovozci a distributory.
Poptávám ND na jízdní kolo
Prosím informaci zda máte zadní ráfek na kolo AUTHOR Synergy rok výroby 2003 - 2004
ČÍNA; Sportovní potřeby
Naše firma se specializuje na výrobu sportovních potřeb jako jsou cvičební míče, masážní míče, medicinbaly, podložky a ručníky na jógu atd. Můžeme na ně natisknout vaše logo. Naše výrobky jsou kvalitní, krásné a za rozumnou cenu. Navštivte http: / / xmxiangyu.en.alibaba.com, kde si můžete vybrat. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Silikonové pásky
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli silikonových pásků různého designu, použití jako náramky, hry pro děti - design zvířat, hudebních nástrojů apod. Balení 12 ks v balíčku. Nejmenší objednané množství - 120 kusů.
NĚMECKO; Loutka Švejka
Poptávám urgentně loutku Švejka.
Hledám dodavatele hraček
Poptávám dovozce,prodejce hraček Littlest pet shop(výrobce Hasbro).
ČÍNA; Hračky
Jsme výrobce a dodavatel hraček z Číny, naše společnost dodává hlavně dětské hračky a hry, hračky pro předškoláky, didaktické hračky, plyšové hračky, vrtulník na dálkové ovládání, intelektuální hračky atd., přiímáme objednávky OEM. Navštivte prosím naše webové stránky: http://www.east-toys.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
ČÍNA; Hračky
Jsme výrobci a dodavatele hraček z Číny. Dodáváme hlavně hračky a hry pro děti, hračky pro předškoláky, výchovné hračky, jemné hračky, r/c vrtulník, hračky rozvíjející intelekt atd. Více informací o našich výrobcích najdete na http://www.east-toys.com Hledáme odběratele, importéry, velkoobchodníky.
Poptávám neodymové magnety a kuličky
Neodymové magnety, kuličky, průměr 5mm
USA; Skleněné knoflíky
Mám zájem o velkoobchod s českými skleněnými knoflíky ve velkém množství. Dávám přednost velmi barevným knoflíkům.
Poptávám autosedačku Baby Design
Poptávám autosedačku Baby Design Cosmo.
ČÍNA; Hračky
Firma East International Toys Co.,Ltd. je profesionální výrobce hraček roztomilého designu a za příznivé ceny. Hledáme obchodní spolupráci s importéry.