Poptávám dětskou hračku
Sháním pet shop koníka pro vnučku. Prosím o radu kde by se dal sehnat.
Hledám dodavatele elektra,hraček,telefonů
Hledám pro dlouhodobou spolupráci dodavatele nebo velkoobchod značkové elektroniky, domácích spotřebičů, mobilních telefonů, hraček aj. zboží. Počáteční odběry se budou pohybovat v desítkách až stovkách kusů měsíčně.
Poptávám ND k navijáku
Dobrý den. Sháním přední brzdu na cívku navijáku Shimano NEXAVE 1000
Poptávám hrací modely zn. SIKU
CHci se zeptat jestli máte na skladě modely SIKU děkuji
NĚMECKO; Zboží pro německý e-shop
Jako internetový prodejce nabízíme následující značkové výrobky: -spotřební a zábavná elektronika -mini kuchyně -Christopeit sportovní a fitness přístroje -profi a plynové grily -vybavení pro malé děti -zahradní nářadí -od 3/10 exkluzivní krbové náčiní Dodáváme jako online prodejce hlavně privátním zákazníkům, ale také obchodním ...
Poptáváme dodavatele doplňků pro MO
Otevírám nový obchůdek. Poptávám výrobce českých rukodělných výrobků. Originálních a netradičních. Např. kožené a textilní tašky, pásky, toaletní kabelky, různé doplňky a šperky, polštářky a hračky pro děti. Také ručně vyráběné mýdla, svíčky... Prosím o nabídku a fotografie.
Poptávám dodavatele levného textilu, hraček
Poptávám dodavatele,velice levného textilu,hlavně pro děti,kojence,ale i dospělé . Možnost i dodavatel dětských hraček.
ČÍNA; Kalkulačky, hodiny, budíky
Máme deset let zkušeností v oblasti vývozu kapesních kalkulaček, vědeckých kalkulaček, stolních kalkulaček, pravítkových kalkulaček, hydroenergetických kalkulaček, kuchyňských časovačů nebo časovacích hodin, krokoměrů a digitálních hodin atd. Velmi kvalitní výrobky, konkurenční ceny, pravidelné dodávky, přeprava podle plánu a velmi snadné nalezení ...
Hledáme vystavovatele na výstavu For Model
Poptáváme vystavovatele na výstavu FOR MODEL (výstaviště Flora Olomouc) - modeláře a sběratele
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop
Poptáváme dodavatele zboží pro e-shop.
Poptávám dodavatele suvenýrů
Poptávám dodavatele suvenýrů, dárkových předmětů.
NĚMECKO; Terária, zboží pro zvířata
Hledáme výrobce a dodavatele skleněných terárií a příslušenství pro zvířata. Naše webové stránky: www.petslove.de
IZRAEL; Spolupráce při prodeji přes internet
Naše společnost buduje nové nákupní stránky pro izraelské návštěvníky. Prodej video her pro všechny platformy, jako je PS3, PSP, Wii, Xbox, PC, atd.. Hledáme společnost, prostřednictvím které můžeme prodávat tyto produkty v našem obchodě. (Obchod prodávající výrobky přes internet). Spolupráce: 1. Produkty budou zobrazeny na našich stránkách 2. ...
J. KOREA; Hračky, dárky
SAMWOO International Trade Company je korejská společnost s mnohaletými zkušenostmi, zabývá se mezinárodním i lokálním obchodem. Naším hlavním produktem jsou hračky, dárky atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledám VO s použitými hračkami
Prosím o nalezení velkoobchodu použitých autosedaček ,léhátek,chodítek ,plastových hraček atd.
PÁKISTÁN; Náboženské umění
Náboženské dřevěné umění. Náboženské ručně vyráběné obrázky Ježíše a Marie, všech svatých, kříže, dřevěné přívěsky na klíče, dřevěné krucifixy (dřevěné korpusy), vánoční a velikonoční dřevěné číše, dřevěné poháry, jablka a zvonky (ručně malované), dřevěné plakety, dřevěné suvenýry, dřevěný betlém . Světské dřevěné umění. Osobní portréty, ...
Poptáváme autíčko na elektrický pohon
Poptávám autíčko na elektrický pohon. Vysočina, Jihomoravský kraj, Pardubický kraj.
SRÍ LANKA; Oděvy, doplňky, hračky
Hledám importéry oděvů, měkkých hraček, látek z měkké boa kožešiny (používané pro výrobu měkkých hraček) a oděvních doplňků ve východní Evropě.
SRÍ LANKA; Oděvy, hračky, látky
Jsem marketingový manažer v oboru oděvů, měkčených hraček a látek. Mám velmi dobré kontakty s továrnami výše jmenovaného zboží na Sri Lance. Hledám obchodní spolupráci s evropskými odběrateli.
NĚMECKO; Hračky
Hledám české výrobce a velkoobchodníky hraček. Speciální hračky od Disney, Mattel, FisherPrice. Vyrobeny nebo dodány by měly být hračky - Medvídek Pú, Meister Manny, autíčka, Micky Maus , malí Einsteinové atd. Doufám, že mi při hledání budete nápomocni.
NĚMECKO; Hračka - robot
Zajímá mě, kde mohu dostat hračku-robota s českým návodem k použití. Můžete mi prosím pomoci a jmenovat vhodné dodavatele?
Poptávám dárkové zboží pro e-shop
Hledám dodavatele exotických dřevěných sošek, keramiky a dárkového zboží pro zásobování mého internetového obchodu.
Poptáváme doplňky do dětského pokoje
Poptávám doplňky do dětského pokoje jako např. souprava s kolíky na výkresy, skákací pytle apod.
Poptávám vybavení pro dětské hřiště
Prosím o cenovou kalkulaci na : houpadlo pružinové Koník kat.č.TP 1 CO2-101 sestava MODROVOUSOVA VĚŽ kat.č.TP 1I03-104 Děkuji.
Poptávám levné dětské kočárky
Poptávám levné kočárky kombinačky.