Poptávám hodinářské práce
Poptávám vyčištění hodinek Q-Q v okolí Hradce Králové.
Poptávám přesýpací hodiny
Přesýpací hodiny, minimální výška 30 cm max do 1metru. Nikde nic podobného nemohu sehnat.
NĚMECKO; Zlato
Hledám pro svůj obchod se zlatem vhodného výrobce nebo velkoobchodníka.
NĚMECKO; Skleněné perly
Zajímám se o české skleněné perly k výrobě šperků a hledám továrny, které skleněné perly výhodně prodávají. Pokud možno kontakt s e-mailem.
Poptávám bižuterní komponenty
Mám zájem o bižuterní komponenty neobsahující nikl.Stříbro, materiál nerez,tombak a podobně.Též dráty,trubičky a plechy.
INDIE; Budíky s mechanickým natahováním
Hledáme výrobce budíků s mechanickým natahováním v ČR. Vyrábí ještě CHRONOTECHNA ?
Hledám dodavatele pro e-shop
Hledám dodavatele pro E-shop. Snubní prsteny ocelové, Titanové, Wolframové, Kované, damasteel. Měděné a jiné netradiční.
BENIN; Hodinky a šperky
Rádi bychom navázali spolupráci s výrobci velkoobchodníky, maloobchodníky, obchodními zástupci hodinek a šperků za účelem propagace, obchodu a distribuce.
PÁKISTÁN; Drahé kameny a šperky
Těžím a vyvážím drahé kameny a šperky. V současné době mám hodně Lapis Lazulli, také mám sfén / titanit, surový rubín a korund. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
KAMERUN; Zlato a diamanty
Jsme kamerunská společnost a chceme spolupracovat s českou firmou v oboru minerálů (zlato a diamanty).
TANZÁNIE; Surové diamanty
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli surových diamantů.
ČÍNA; Křišťálové 3D puzzle
Hledám obchodní spolupráci s odběrateli, importéry křišťálových 3D puzzlí.
NĚMECKO; Šperky a doplňky
Za účelem dalšího prodeje poptávám vhodné velkoobchodníky, u kterých mohu výhodně nakupovat. Mám zájem především o šperky (zlato, stříbro 925, event. také módní šperky, kabelky a doplňky všeho druhu. Byla bych vděčná, kdybyste mi mohli pomoci.
ČÍNA; Šperky
Firma Zhuo Guanghui vyrábí šperky ke zdobení těla. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci. Dodáme vám nejlepší produkty za nejlepší cenu. Stačí poslat podrobný požadavek nebo objednávku, nabídneme vám vhodné výrobky vysoké kvality.
ZAMBIE; Drahokamy
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli drahokamů - amesthyst, citrín, zelený turmalín, kouřový křemen, růženín, krystaly křemene, malachit a červený granát.
Hledáme dovozce bižuterie
Hledáme dovozce stříbrné bižuterie a bižuterie z chirurgické oceli.
GHANA; Kamenná sůl
Exportujeme kamennou sůl, leštěné diamanty pro výrobce šperků. Hledáme importéry. Rovněž poptáváme firmy, které vyrábí a dodávají bezpečnostní zboží pro ropný průmysl, zejména pro pracovníky s ropnými výpary.
PÁKISTÁN; Drahokamy a jemné granáty
Hledáme dlouhodobou obchodní spolupráci s odběrateli odpadu/plátků z muskovitové slídy světle zelené nebo v barvě kávy, stříbrné, transparentní, černé, dále nabízíme krystaly křemene, řezané, neprůhledné, drahokamy a jemné granáty kulaté a krychlové ve velkém množství.
TANZÁNIE; Teakové a ebenové dřevo
Hledám odběratele teakového dřeva, křišťálových krystalů, afzélia dřeva, ebenového dřeva.
INDIE; Křištálové korálky
Vlastníme klenotnictví, máme zájem stát se obchodními zástupci v Indii pro obchod se šatony (křišťálovými korálky).
Hledám dodavatele snubních prstenů pro e-shop
Hledám dodavatele pro E-shop. Snubní prsteny ocelové, Titanové, Wolframové, Kované, damasteel. Měděné a jiné netradiční.
Hledám dodavatele zlatých cihliček
Hledám seriozního dodavatele zlata - cihličky o ryzosti 24 karátů 999,96 pravidelný odběr a dlouhodobá spolupráce. Solidní cena, korektní jednání. V takovém pžípadě dohoda jistá.
INDIE; Řemeslné výrobky
Vyvážím řemeslné výrobky jako jsou povlaky na polštáře, bižuterie, tašky na víno, rýže Basmati. Hledám potenciální odběratele a dovozce. Jsme schopni také zajistit vzorky.
INDIE; Námořní přístroje
Jsme výrobci a dodavatelé námořních přístrojů, nástěnných hodin dřevěných / mosazných, přesýpacích hodin, kompasů, termo / hydro, sextantů atd. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám piercing
Poptávám piercing, roztahovák ve tvaru hřebíku.