POBŘEŽÍ SLONOVINY; Šperky, sochy, oděvy
Moje firma prodává tradiční šperky ze vzácných kamenů. Prodáváme také africké oblečení a sochy. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
NIGÉRIE; Hodiny, skleněné vázy
Moje firma (Windlife Enterprises Nigeria) by ráda navázala obchodní vztahy s výrobci kvalitních hodin a skleněných váz v ČR.
INDIE; Bižuterie, tašky
Jsem exportér terakotové bižuterie, jutové bižuterie a módních jutových tašek ze západního Bengálska, Indie. Hledám evropské odběratele.
INDIE; Potravinové produkty, šperky
Hledáme odběratele všech druhů semen, obilí, práškového koření masala, cukru, rýže, nerezových šperků atd.
Poptávám výkup stříbra
vykupni cena střibra
Poptávám 10 tun investičního zlata
Poptávám 10 tun investičního zlata.
INDIE; Diamanty
Jsme malá indická firma zabývající se diamanty a velmi rádi bychom rozšířili své podnikání do zemí východní Evropy. Hledáme odběratele i obchodní zástupce nebo jakoukoliv malou nebo velkou firmu, která by měla zájem o spolupráci s námi.
GHANA; Korálky
Chci být velkoobchodním prodejcem korálků v Ghaně a hledám jednu nebo dvě firmy, které vyrábějí nebo prodávají korálky. Mám zájem o nejlepší přírodní korálky všech druhů, včetně tyrkysových a českých křišťálových korálků a spon.
NĚMECKO; Šperky, parfémy, vína
Provozuji obchod v malém městě a pro rozšíření svého sortimentu hledám dodavatele šperků, parfémů a vín. Prosím o zaslání nabídek na e-mailovou adresu.
Poptáváme zboží do komisního prodeje
Hledám firmu která nabídne zboží do komisního prodeje - obchod u hranic s Německem ( kožené zboží, piercing...... )
UGANDA; Řemeslné výrobky
Jsme ugandský výrobce řemeslných produktů. Rádi bychom rozšířili své podnikání do Evropy a navázali partnerství s jinou společností.
MEXIKO; Šperky pro muže
Hledáme dodavatele kožených, pryžových a nerezových šperků pro muže.
Zkvalitnění a rozšíření turistických služeb v Krušných horách
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky dvou mobilních velkoplošných led obrazovek a mobilního balíku bezpečnostních prvků pro potřeby lyžařských areálů – ochranné sítě mobilní, vymezovací ploty, matrace, slalomové tyče, časomíra. Podrobný popis požadovaných dodávek je specifikován v ZD.
Provozovatel veřejného osvětlení a světelné dopravní signalizace
Předmětem plnění veřejné zakázky je závazek „Zajištění veřejného a slavnostního osvětlení, městských hodin a světelné dopravní signalizace města Polička včetně obnovy, správy, provozu a údržby stávajících technických zařízení“. Za účelem realizace zakázky bude zhotoviteli předáno do přenesené správy na dobu trvání smlouvy, stávající technické ...
PÁKISTÁN; Šperky
Stříbrné ručně vyráběné šperky 925 s přírodními drahokamy, máme soupravy přívěsku a prstenu s peridotem, ametystem, turmalínem, kunzitem, křemenem, lapisem atd. Špičková bohatá stříbrnická práce. www.wit21st.blogspot.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Poptáváme dodavatele bižuterních komponentů
Poptávám dodavatele nebo výrobce skleněných korálků, perlí, rokajlů a jiných komponentů pro nově vznikající E-shop.
INDIE; Bižuterie
Naše firma obchoduje s bižuterií. Hledáme prodejce a výrobce bižuterie a drahokamů v Evropě.
Poptávám zrestaurování nástěnných hodin
Poptávám zrestaurování nástěnných kyvadlových hodin( pendlovek) na péro s půlhodinovým zvoněním.
RUMUNSKO; Baltský jantar
Poptávám baltský jantar.
NIGÉRIE; Oděvy, hodinky, brýle
Jsme obchodní společnost sídlící v Lagosu v Nigérii, pracující v oblasti marketingu a distribuce různých materiálů. Hledáme dodavatele následujícího zboží za zvýhodněné velkoobchodní ceny: 1. pánské oděvy 2. dámské oděvy 3. dětské oděvy 4. kojenecké oblečení atd 5. brýle 6. zlaté náramkové hodinky.
Poptávám nefunkční součástky z hodinek
Dobrý den. Sháním pro kostýmní účely součástky z hodinek(kolečka) a nefunkční hodinové strojky v co největším množství. Nejde tu zas a tak o kvalitu jako hlavně o kvantitu.Na ceně se případně domluvíme.
Poptáváme hodiny s ovládáním pro školní zvonění
Školní hodiny na ovládání školního zvonění.
SENEGAL; Diamanty, ropné produkty, zeolit
Jsme prodejci zlatého prachu, surových diamantů, ropy a ropných produktů, zeolitu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Poptávám elektronické veřejné hodiny
Venkovní veřejné hodiny elektronicky řízené. Umístění na městském koupališti.
INDIE; Nábytek, bytový textil, šperky, řemeslné výrobky
Asmat Decoreast-India je nákupní kancelář v New Delhi v Indii, firma zaručující kvalitu a nákupčí nábytku, bytového textilu, doplňků a šperků. Naším cílem je pomoci importérům získávat a importovat hotové výrobky z Indie a také hledáme importéry indických řemeslných výrobků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli. ...