Čisticí a jiné drogistické zboží - zavedení dynamického nákupního systému
Předmětem veřejné zakázky je zavedení DNS pro zadávání veřejných zakázek v DNS na čisticí a jiné drogistické zboží pro FN Ostrava. Samotné zařazení do DNS účastníka neopravňuje k jakémukoliv plnění a předmětné plnění poskytne účastník pouze na základě veřejné zakázky zadané v DNS.
Krémy na obuv
Pořízení krémů a sprayů pro zabezpečení příslušníků resortu MO a pořízení pouze takových krémů a sprayů, které jsou vhodné na ošetření vojenské obuvi.
Čisticí prostředky a další drogistické zboží
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků pro sklad MTZ Nemocnice Na Bulovce (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Inkontinenční pomůcky a dětské pleny pro Nemocnice Plzeňského kraje 2020
Předmětem plnění VZ jsou průběžné dodávky různých typů a druhů inkontinenčních pomůcek - plenkových kalhotek pro dospělé, dětských plenkových kalhotek a absorpčních podložek (tj. zdravotnického materiálu) pro potřeby jednotlivých nemocnic (zdravotnických zařízení) Plzeňského kraje, které jsou ovládány společností Nemocnice Plzeňského kraje, a.s., ...
Hygienické a čisticí prostředky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hygienických a čisticích prostředků v rámci celé České republiky. Jedná se cca o 3 tisíce provozů, provozoven a rekreačních objektů České pošty, s.p. Na základě zadávacího řízení bude uzavřena rámcová dohoda s jedním dodavatelem na dobu 48 měsíců.
Dodávky mycí, oplachové a sanitační chemie pro stravovací provozy FN Plzeň II
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mycích, oplachových a sanitačních prostředků včetně výpůjčky všech potřebných dávkovacích zařízení, sanitačních hadic, jejich montáže a zprovoznění a vypracování sanitačních plánů pro stravovací provozy zadavatele. Zadavatel uzavře kupní smlouvu na dodávku mycí, oplachové a sanitační chemie a smlouvu o ...
Drogerie a čisticí prostředky 2020
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka čistících prostředků a jiného drogistického zboží
Předmětem této veřejné zakázky je dodávky drogistického zboží v rozsahu položek dle seznamu zboží specifikovaného v příloze č. 1 technická specifikace zadávací dokumentace
Dodávky čistících prostředků a dalšího mycího materiálu II
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků a chemie pro stravovací provoz a úklid (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Jednorázové inkontinenční pomůcky
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky jednorázových inkontinenčních pomůcek dle aktuální potřeby FNHK, a to na období 4 let.
Nákup hygienických, čisticích a úklidových prostředků pro potřeby budovy MŽP, OVSS a dětské skupiny
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky hygienických, čisticích a úklidových prostředků, jejichž specifikace je uvedena v Příloze č. 6 (Technická specifikace a kalkulace cen) ZD a v Příloze č. 1a smlouvy, které bude realizovat vítězný účastník zadávacího řízení průběžně dle potřeb Zadavatele na základě dílčích objednávek.
Dodávky drogistického zboží a hygienických pomůcek pro krajskou zdravotní, a.s., 2020
DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ PRO ÚČASTNÍKY: !!! Zadávací dokumentace včetně všech příloh je vložena v části 1 !!!
Dodávky čistících prostředků a dalšího mycího materiálu
Předmětem VZ je zajištění průběžných dodávek čisticích prostředků a chemie pro stravovací provoz a úklid (dále společně označeno jako „zboží“) dle potřeb zadavatele po dobu 48 měsíců od nabytí účinnosti rámcové dohody o dodávkách zboží uzavřené s jedním vybraným dodavatelem.
Poptáváme dezinfekční prostředky na koronavirus
Chtěl bych se zeptat zda neprodáváte dezinfekční prostředky likvidující současný koronavirus? Případně prosím o cenu.
Papírový hygienický program včetně dodávek zásobníků – Průběžné dodávky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující se průběžné dodávky papírového hygienického programu v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací. Průběžné dodávky budou probíhat po dobu 3 let od účinnosti smlouvy. Zboží, které bude předmětem dodávek, musí splňovat požadavky uvedené v Příloze č. 6 ZD.
Dezinfekční prostředky na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zabezpečení průběžných dílčích dodávek dezinfekčních prostředků na hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou pro Nemocnici Na Homolce.
Dětská kosmetika, Austrálie
Jsme australská společnost Skincare a chtěli bychom distribuovat naše výrobky pro péči o dětskou pleť včetně dárkového balení v České republice. Prověřte prosím naše webové stránky www.australianallnaturalskincare.com.au a dejte mi vědět, pokud máte zájem? Děkuji Jason
Dodávka papírových ručníků a ubrousků z papíru pro Fakultní nemocnici Hradec Králové
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papírových ručníků a ubrousků z papíru po dobu 2 let dle aktuálních potřeb zadavatele. Zadavatel dále požaduje bezplatnou výpůjčku a instalaci 50 kusů zásobníků na papírové ručníky pro položku č. 2 „ručník papírový (role bez perforace)“ a bezplatnou výpůjčku a instalaci 5 kusů zásobníků na ...
Dodávky materiálu pro inkontinenci
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky porodnických vložek
Hygienické prostředky 2020 - 2021
Předmětem VZ jsou centrální dodávky hygienických a čistících prostředků pro organizační složky SŽDC. Zadavatel si vyhrazuje dle § 38 Zákona 134/2016 Sb. účast pouze takových dodavatelů, kteří zaměstnávají na chráněných pracovních místech podle zákona č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti v platném znění alespoň 50% osob se zdravotním postižením z ...
Toaletní papír
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky toaletního papíru a zásobníků na základě dílčích objednávek po dobu 5 let. Podrobná specifikace je uvedena v příloze ZD, specifikace.
Dodání kancelářských a hygienických potřeb pro ÚMČ Praha 5
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem, na základě které budou zadavatelem zadávány jednotlivé veřejné zakázky na zajištění dodávek kancelářského materiálu v obvyklém sortimentu (kancelářské potřeby, úklidové a hygienické prostředky, apod.), vše za podmínek stanovených závazným návrhem rámcové dohody, ...
Dodávky drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu
Zajištění průběžných dodávek drogistického zboží, čisticích prostředků a obalového materiálu pro odběrná místa ZSMV na celém území ČR. Zakázka je rozdělena na dvě části. Část 1 - Drogistické zboží a čisticí prostředky Část 2 - Obalový a ostatní materiál
Úřad práce Praha - dodávka hygienických potřeb
Nákup a dodávka hygienických potřeb do pracovišť Úřadu práce ČR - krajské pobočky pro hlavní město Prahu.
Papírový hygienický program
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou opakující průběžné dodávky Papírového hygienického programu v souladu se zadávacími podmínkami a technickou specifikací.