Nákup predmetov osobnej hygieny pre potreby NDS, a.s.
Predmetom zákazky je nákup spotrebného tovaru, prostriedkov na čistenie rúk, dezinfekciu a ochranu pokožky, výrobkov z papiera a doplnkov. Predmet zákazky je podrobne vymedzený v časti B.1 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
FN Motol - Toaletní papír, papírové ručníky a zásobníky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky toaletního papíru, papírových ručníků a zásobníků pro potřeby FN Motol, a to v rozsahu dle Přílohy č. 2 zadávací dokumentace.
Dodávka dezinfekčních přípravků pro Karlovarskou krajskou nemocnici a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění průběžných dodávek dezinfekčních přípravků po dobu účinnosti rámcové smlouvy, včetně jejich přímého závozu do Ústavní lékárny v nemocnici v Karlových Varech. Veřejná zakázka je rozdělena na čtyři části: Část 1 - Ruce + kůže Část 2 - Plochy Část 3 - Povrchy Část 4 - Nástroje (+ pomůcky)
Hygienické potřeby II
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky papírových ručníků, včetně zásobníků, ubrousků na základě dílčích objednávek po dobu 2 let dle Přílohy ZD, specifikace + cenová tabulka.
Dezinfekční prostředky
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky dezinfekčních prostředků pro použití v KNTB, a.s. (dále také „zboží“) po dobu čtyř let, v rozsahu dle potřeb zadavatele. Podrobná specifikace předmětu veřejné zakázky je uvedena v příloze č. 1 této zadávací dokumentace (Cenová nabídka) a v příloze č. 2 (Technické a obecné požadavky).
Hygienické potreby
Predmetom zákazky je dodávka prostriedkov na zabezpečenie hygieny.
Dynamický nákupní systém na dodávku čisticích prostředků a hygienického spotřebního materiálu
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky čisticích prostředků a hygienického spotřebního materiálu včetně příslušné dokumentace a dopravy vozidlem na zadavatelem určené místo.
Jednorázové menstruační vložky
Předmětem VZ je dodávka 6 000 000 ks jednorázových menstruačních vložek (dále jen „vložky“). Jedná se o nezbytnou dodávku pro humanitární pomoc za účelem zajištění základního hygienického standardu v krizové situaci nebo výpadku výrobních či distribučních kapacit.
Predmety osobnej starostlivosti
Predmetom zákazky je zabezpečenie dodávky čistiacich čistiacich prostriedkov a hygienického materiálu pre potreby Ministerstva dopravy a výstavby, vrátane služieb spojených s ich dodaním do miesta vykládky (preprava) a vykládky v mieste jeho určenia (Námestia slobody č. 6, 810 05 Bratislava). Podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v ...
Dynamický nákupní systém na dodávky papírové a ostatní hygieny
Centrální nákup Plzeňského kraje provádí zavedení dynamického nákupního systému ("DNS") ve prospěch dílčích zadavatelů, kterými jsou organizace Plzeňského kraje uvedené v Příloze č. 2 ZD. Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky papírové a ostatní hygieny, dle jednotlivých kategorií.
Drogerie a čisticí prostředky s náhradním plněním 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Drogerie a čisticí prostředky 2022-2023
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků (dle aktuální potřeby zadavatele) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Dodávka papírového zboží
Předmětem plnění veřejné zakázky je zabezpečení opakovaných průběžných dodávek hygienických papírových výrobků po dobu 2 let. Přesná specifikace je uvedena v zadávací dokumentaci.
ÚP ČR - CV - Poskytování úklidových prací a dodávka hygienických potřeb II
Předmětem zadávacího řízení je provádění ekologických úklidových služeb na ÚP ČR Chomutov v prostorách objektu na adrese Cihlářská 4106, Cihlářská 4107 a Cihlářská 5909, Chomutov. Předmětem plnění je rovněž dodávka hygienických potřeb dle aktuální spotřeby, a i mimořádný ekologický úklid dle požadavků zadavatele (např. havárie apod.).
Dodávky hygienických potřeb
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek hygienických a drogistických potřeb pro všechny objekty Úřadu vlády ČR
FN Motol - Plenkové kalhotky pro děti
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky plenkových kalhotek pro děti (dále jen „SZM“) pro potřeby FN Motol
ÚP ČR - CV - Poskytování úklidových prací a dodávka hygienických potřeb
Předmětem zadávacího řízení je provádění ekologických úklidových služeb na ÚP ČR Chomutov v prostorách objektu na adrese Cihlářská 4106, Cihlářská 4107 a Cihlářská 5909, Chomutov. Předmětem plnění je rovněž dodávka hygienických potřeb dle aktuální spotřeby, a i mimořádný ekologický úklid dle požadavků zadavatele (např. havárie apod.).
Dodávky drogistického zboží a hygienických pomůcek pro Krajskou zdravotní, a.s., 2022
Předmětem této veřejné zakázky jsou průběžné dodávky drogistického zboží a hygienických pomůcek pro všechny odštěpné závody Krajské zdravotní, a.s., a to po dobu 24 měsíců.
Drogerie
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky drogistického zboží na dobu neurčitou. Po dobu trvání veřejné zakázky požadujeme nezávisle na odběru spotřebního materiálu, dodávku dávkovačů za 1,- Kč. Specifikace jednotlivých položek je uvedena v příloze ZD, Specifikace + cenová tabulka.
Hygienické potřeby 2022-2024
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na nákup hygienických prostředků (dále také i „zboží“), jejichž podrobná specifikace je uvedena v příloze č. 1 vzorového návrhu rámcové dohody, která tvoří přílohu č. 2 ZD. Zadavatel si vyhrazuje právo odebírat jakékoliv množství hygienických prostředků uvedených v příloze č. 1 rámcové ...
Papírové a igelitové hygienické potřeby II
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové kupní smlouvy s vybraným dodavatelem na průběžné opakované dodávky papírových a igelitových hygienických potřeb pro Psychiatrickou nemocnici Bohnice po dobu 24 měsíců.
Dodávky papírových ručníků a toaletních papírů včetně zásobníků II
Předmětem této veřejné zakázky, resp. jejích jednotlivých částí, jsou opakované dodávky, a to papírových ručníků (skládaných a v rolích) a toaletních papírů včetně zásobníků nutných pro provoz nemocničního zařízení.
Hygienické potřeby
Předmětem veřejné zakázky jsou opakované dodávky ručníků, toaletního papíru včetně zásobníků, ubrousků na základě dílčích objednávek po dobu 2 let dle Přílohy ZD, specifikace + cenová tabulka. Po dobu trvání smlouvy zadavatel požadujeme, nezávisle na odběru spotřebního materiálu, zásobníky na ručníky a toaletní papír za 1,- Kč.
Nákup papírového spotřebního materiálu
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění dodávky zboží, a to papírového spotřebního materiálu, kterým je toaletní papír jumbo 240, toaletní papír jumbo 190, toaletní papír rolička, dvouvrstvé papírové ručníky ZZ, jednovrstvé papírové ručníky ZZ, kosmetické kapesníčky v boxu tahací, xerografický papír A4, který je specifikován v příloze č. 2 ...
Nákup speciální čistící chemie II
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek speciálních čistících prostředků pro úklidové práce v běžných prostorech a gastro provozech ZSMV a to na dobu 24 měsíců dle stanovené technické specifikace a v množství uvedeném v Příloze č. 1 Smlouvy.