Bylinná kosmetika, Indie
Jsme dynamická exportní firma z Indie. Vyvážíme bylinnou kosmetiku. Máme přípravky péče o tělo, péče o obličej, o pleť, péče o zuby, výrobky pro péči o nohy. Naše výrobky jsou přísně testovány a jsou bez vedlejších účinků, poskytují dobrý výsledek. Vlastníme certifikáty WHO, HALAL, ISO, GMP. Pokud potřebujete další informace, kontaktujte ...
Hledám distributora kosmetiky z Lanzarote
Hledám distributora kosmetiky z Lanzarote.
Dodávka hygienického papírového materiálu
Předmětem veřejné zakázky s názvem „Dodávky hygienického papírového materiálu“ je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem (bez obnovení soutěže) na dodávky hygienického papírového materiálu.
Čistiace a hygienické prostriedky
Predmetom zákazky je obstaranie tovaru, a to čistiacich a hygienických prostriedkov vrátane súvisiacich služieb spojených s prepravou, balením, vyložením a vynáškou predmetu plnenia na miesta dodania pre objekty Národnej banky Slovenska v množstve podľa požiadaviek a prevádzkových potrieb verejného obstarávateľa na základe písomnej objednávky na ...
Čistiace a hygienické potreby
Predmetom zákazky je dodávka čistiacich a hygienických potrieb podľa špecifikácie vrátane služieb súvisiacich s plnením predmetu zákazky, najmä doprava, vykládka a pod. Služby súvisiace s plnením predmetu zákazky: - zabezpečenie dopravy - doprava tovaru na miesta dodania, najneskôr do 5 pracovných dní od potvrdenia písomnej objednávky ...
Nákup spotrebného materiálu – drogistický materiál, čistiace a hygienické potreby
Predmetom zákazky je dodanie tovaru Nákup spotrebného materiálu drogistického materiálu, čistiacich a hygienických potrieb bližšie špecifikované v SP.
Hledáme dodavatele papírových kapesníčků a toaletního papíru
Hledám výrobce/dodavatele Potřebujeme papírové kapesníky a toaletní papíry, které budou baleny ve větším množství v kartonech (toal. papír v pytlích). Cíl je omezení odpadu. První objednávka by byla "menší" paleta. Pokud by cena a kvalita byla OK, odběr by se zvýšil. Kapesníčky: - 2Vrstvé kapesníčky 20x18 /příp 20x20 ve složeném stavu ...
Dodávky drogerie a čisticích prostředků pro Krajskou zdravotní, a.s., 2018
průběžné dodávky drogerie a čisticích prostředků
Dynamický nákupní systém pro drogistické zboží 2018-2021
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky drogistického zboží pro zadavatele a splnění dalších s tím souvisejících závazků. Podrobně bude předmět jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS, včetně technických, obchodních a smluvních podmínek, vymezen vždy ve výzvě k podání nabídek ve smyslu § 141 ZZVZ.
Čistiace a hygienické potreby
Predmetom zákazky je zabezpečenie čistiacich a hygienických potrieb pre Záchrannú službu Košice, vrátane súvisiacich služieb spojených s dopravou na miesto dodania, naložením a vyložením do skladu na mieste dodania.
Prostriedky na zabezpečenie hygieny a upratovania
Prostriedky na zabezpečenie hygieny a upratovania - podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane technickej špecifikácie, tvorí kapitolu B.2 Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Zajištění úklidových služeb pro RP Brno - kraj Vysočina
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových služeb, a to pravidelných, mimořádných a operativních, v objektech zadavatele situovaných v předmětném regionu včetně dodávek čisticích prostředků a hygienických potřeb do předmětných objektů v rozsahu a v souladu s podmínkami stanovenými v zadávací dokumentaci.
Zajištění úklidových služeb pro RP Brno - Jihomoravský kraj
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových služeb, a to pravidelných, mimořádných a operativních, v objektech zadavatele situovaných v předmětném regionu včetně dodávek čisticích prostředků a hygienických potřeb do předmětných objektů v rozsahu a v souladu s podmínkami stanovenými v zadávací dokumentaci.
Poptávám antibakteriální vložky do bot
Poptávám antibakteriální vložky do bot.
Dynamický nákupní systém na drogerii a pracovní oděvy 2018 -2020
Předmětem této zadávací dokumentace je stanovení zadávacích podmínek pro účast v dynamickém nákupním systému (dále jen DNS) pro zadávání veřejných zakázek na dodávky drogerie a pracovních oděvů. Zadavatel předpokládá zadávání veřejných zakázek v dynamickém nákupním systému v předem neurčených nepravidelných intervalech odvislých zejména od ...
Dodávky hygienických a čistících prostředků pro Ostravskou univerzitu
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky čistících prostředků, čpavkových a žíravých čistících prostředků, osvěžovačů vzduchu, čistících past a prášků, toaletního papíru, papírových kapesníků, papírových ručních utěrek, papírových ubrousků apod. (dále jen „hygienické a čistící prostředky“) pro Ostravskou univerzitu po dobu 36 měsíců.
Čistiace potreby 2017
Zabezpečenie čistiacich a hygienických potrieb pre potreby verejného obstarávateľa.
Čistiace a hygienické potreby pre mesto Dunajská Streda
Predmetom zákazky je dodávka čistiacich a hygienických potrieb uvedených v prílohe č. 1 podľa aktuálnych potrieb verejného obstarávateľa ( jeho príspevkových a rozpočtových organizácii ) , vrátane súvisiacich služieb spojených s dodaním tovaru na miesto dodania, s vyložením v mieste jeho umiestnenia. Dodávka čistiacich a hygienických potrieb ...
Rámcová dohoda na dodávky drogistického zboží
Předmětem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na dodávku drogistického zboží v souladu s ustanovením § 131 a násl. ZZVZ.
Poptávám cídič kovů na nerezový sporák
Poptávám cídič kovů na nerezový sporák, mám na něm bílé skvrny. Můžete mi poradit? Jsem z Ostravy. Děkuji Kotásková
Dodávky drogistického a úklidového zboží
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou postupné dodávky drogistického a úklidového zboží, dále viz Zadávací dokumentace.
Papírové ručníky
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody týkající se jednotlivých veřejných zakázek na opakující se plnění - dodávky spotřebního materiálu bílých a zelených papírových ručníků a dále ručníků papírových v roli a utěrek v roli z netkaného textilu pro všechna pracoviště Fakultní nemocnice Brno podle potřeb zadavatele.
Poptávám přípravek na vyčištění mosazných předmětů
Poptávám chemii pro vyčištění mosazných předmětů (např.: lustr) se zbytky neidentifikované barvy. Není zelená patina, ale spíše jakási černé usazenina.
Zajištění úklidových služeb pro RP Hradec Králové - Hradec Králové, Pardubice, Chrudim, Nový Bydžov
Předmětem veřejné zakázky je provádění úklidových služeb, a to pravidelných, mimořádných a operativních, v objektech zadavatele situovaných v předmětném regionu včetně dodávek čisticích prostředků a hygienických potřeb do předmětných objektů v rozsahu a v souladu s podmínkami stanovenými v zadávací dokumentaci.
Poptávám čistící přípravek Detergol
Poptávám čistící přípravek Detergol.