Poptáváme dodavatele skleněných obalů na svíčky
Poptáváme skleničku (skleněný obal na svíčku) rozměry : průměr = 75mm-80mm, výška 70mm-75mm, přibližné rozměry. Tvar válec nebo viz. foto v příloze. Množství : 5000ks jednorázový pravidelný odběr. Termín první dodávky : 15.1.2011 Platba hotově při převzetí.
PÁKISTÁN; Rukodělné předměty
Hledáme evropské odběratele rukodělných řemeslných předmětů z Pákistánu. Více na www.royalekhadi.co.cc
PÁKISTÁN; Křemenné krystaly
Poptáváme důvěryhodné odběratele, uživatele, výrobce a obchodníky následujících krystalů - krystal křemene, dekorace z křemene, matný křemen, zelený, kouřový křemen.
GHANA; Rukodělné výrobky
Hledám odběratele rukodělných výrobků.
Poptávám zboží pro maloobchod
Mám obchod(100 m/2) v menším městě (cca10000 obyv.) na JM a sháním dodavatele zboží nebo spolupracující obch.společnost, která by měla zájem dodávát zboží k prodeji.
VIETNAM; Rukodělné předměty
Jsme vietnamští zpracovatelé a vývozci rukodělných uměleckých předmětů, lakovaného zboží pro bytovou dekoraci; (bambusový nábytek, ratanové výrobky, bambusové tašky, dřevěné zboží atd.). Více na www.huongdanghandicraft.com Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli.
Poptáváme VO s křišťálovými, zlacenými figurkami
Poptáváme velkoobchodní prodej: figurky křišťálové, zlacené, stříbrné, znamení i v Polsku -Swarovski figurky křišťálové zlacené, postříbřené,znamení
NĚMECKO; Keramické figurky
Poptávám keramické figurky spatřené v Praze "pražské dámy"
Poptávám dodavatele asijského zboží
Dobrý den poptávám nejlevnějši zboží,oděvy všeho druhu, obuv, zboží ze sortimentu dárkových předmětu, které nabízí především asijské státy. např. Pakistán, Čína, Bangladeš.
Poptávám výkup pamětních medailí
Poptávám výkup švédské pamětní medaile,stříbrné 24 ks a plus 5 stříbrných pamětních medailí rovněž Švédských.
Poptávám VO s dekorativními svíčkami
Hledám velkosklad možnosti nákupu dekorativních vánočních svíček s led technologií viz foto.
EGYPT; Egyptské výrobky
Působíme jako obchodní zástupci mezinárodních společností v Egyptě. Spolupracujeme s importéry, exportéry z celého světa. Zde je přehled egyptského zboží, které vyvážíme: -pravá kůže, bavlněné látky a oděvy, taneční kostýmy a doplňky -kosmetika, šperky, imitované i pravé starožitné, -zemědělské produkty; -papyrus a jiné rukodělné zboží ...
EGYPT; Egyptské výrobky
Srdečně vás zveme k návštěvě www.nariad.com s fotografiemi našich egyptských výrobků, jako jsou originální starožitnosti a starověké památky, stříbrné a zlaté dárkové předměty, rukodělné výrobky zobrazující povahu staroegyptské civilizace a kultury a všechny další egyptské produkty. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
VIETNAM; Řemeslné výrobky
Naše firma se zaměřuje na export vietnamských řemeslných výrobků. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Tradiční oděvy a rukodělné předměty
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli tradičních oděvů a triček, rukodělných předmětů.
KEŇA; Výrobky z mastku
Jsme výrobci řemeslných výrobků z mastku. Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli řemeslných výrobků jako sošky, figurky, misky, mísy, figurky zvířat, šachy a mnoho jiných.
Hledám odhadce hudebních nástrojů
Hledám odhadce, který by dovedl ocenit housle.
ČÍNA; Dárkové zboží
Jsme velkoobchod s jantarovými šperky s hmyzem, pryskyřičnými šperky s hmyzem, módní bižuterií, šperky z přírodních květin, hvězdice mořské, lastur, lístečků jetele pro štěstí, bílého jetele, dále různé dárky pro štěstí, vánoční dárky, pryskyřičné rukodělné výrobky, vzorky hmyzu pro výuku, reklamní dárky, osobní dárky, dárky na zakázku. Hledáme ...
NORSKO; Vánoční ozdoby
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - vánoční ozdoby
TOGO; Neprodané zásoby
Firma Ets Joycelyn Inc. registrovaná u Obchodní komory v Togo importuje neprodané zásoby.Hledáme obchodní spolupráci s dodavateli.
NORSKO; Dárkové a upomínkové předměty
Jsme norská importní \ velkoobchodní \ distribuční firma a máme zájem nakupovat následující zboží a společenství s firmami: - dárkové a upomínkové předměty
NĚMECKO; Řemeslné výrobky
Mám internetový obchod a prodejnu, kde prodávám různé výrobky (řemesla atd.) Hledám nové partnery a přirozeně výrobky.
EGYPT; Řemeslné výrobky
Jsme vývozci egyptských řemeslných výrobků: 1 - Ručně zhotovené, ručně barvené papyrusy s faraónskými kresbami. 2 - Ručně zhotovené ploché tkané koberce na dekorace stěn. 3 - Stříbrné šperky s faraónskými designy. 4 - Ručně dělané skleněné lahvičky na parfémy. 5 - Ručně dělané šachy z velbloudí kosti. 6 - Reliéfy na vápenci s faraónskými ...
GHANA; Africké slaměné koše
Chtěli bychom navázat obchodní vztahy s odběrateli kvalitních afrických slaměných košů pletených podle požadavků zákazníků. Naše webové stránky: www.craftpro.org.
ČÍNA; Kovové ozdoby
Jsme specializovaný závod na kovové ozdoby, přívěsky na klíče, přívěsky na krk, náhrdelníky, dárky, propagační předměty. Více informací najdete na našich webových stránkách www.dgheya.com.cn. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.