Mobilné basketbalové koše - Mestská športová hala v Trnave
Predmetom zákazky je dodanie dvoch kompletne vybavených profesionálnych mobilných basketbalových košov, ktoré musia spĺňať požiadavky pre najvyššiu kategóriu súťaží - úroveň 1.
Sportovní hala Letná - dodávka AV systémů, velkoplošných zobrazovačů, stahovatelných tribun, nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka AV systémů, velkoplošných zobrazovačů, stahovatelných tribun, nábytku vč. vybavení Fitness centra a dílny údržby v areálu Sportovní haly Letná. Zakázka je rozdělena na 7 částí.
Sportovní hala Letná - dodávka AV systémů, velkoplošných zobrazovačů, stahovatelných tribun, nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka AV systémů, velkoplošných zobrazovačů, stahovatelných tribun, nábytku vč. vybavení Fitness centra a dílny údržby v areálu Sportovní haly Letná. Zakázka je rozdělena na 7 částí.
Sportovní hala Letná - dodávka AV systémů, velkoplošných zobrazovačů, stahovatelných tribun, nábytku
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka AV systémů, velkoplošných zobrazovačů, stahovatelných tribun, nábytku vč. vybavení Fitness centra a dílny údržby v areálu Sportovní haly Letná. Zakázka je rozdělena na 6 částí.
Športové potreby
Predmetom zákazky je dodávka športových potrieb (napr. švihadlá, loptové sety, balančný ježko, molitánová zostava, lavička gymnastická, stepper, bežiaci pás, odrážadlo štvorkolka, trampolína atď.) podľa špecifikácie uvedenej v súťažných podkladov, vrátane súvisiacich služieb, najmä dodávka, doprava, vykládka.
Nákup rebreatherů
Dodávka 16 ks potápěčských dýchacích přístrojů – rebreatherů s elektronicky řízeným plně uzavřeným dýchacím okruhem .
Kúpeľný dom LIBERI, Horný Smokovec zvyšovanie kvality a komplexnosti služieb realizácia wellness čas
Kúpeľný dom LIBERI, Horný Smokovec zvyšovanie kvality a komplexnosti služieb realizácia wellness časti hotela. Podrobnosti budú uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám gymnastické náčiní určené k likvidaci
Vykoupím staré gymnastické náčiní určené k likvidaci, při modernizaci tělocvičny. Staré gymnastické kožené žíněnky, kůň, koza, gymn. stůl, medicimbal a pod. Materiál: kůže, dřevo. Platba hotově. Ceny dohodou. Celá ČR. www.vykup-vybaveni.cz Firmy: revize školních sportovišť, sportovní vybavení tělocvična, dodavatelé sportovního vybavení pro ...
Dětské hřiště v areálu Olešná
Výstavba nového hřiště v rekreačním areálu u přehrady Olešná ve Frýdku-Místku. Stavba je rozdělena do čtyř funkčně rekreačně sportovních celků - hřiště pro děti ve věku 3-6 let, hřiště pro děti ve věku 6-12 let, zážitkové hřiště a fitness zóna. Tématicky je celá stavba navržena v duchu pirátského světa a bude mít jednotný ráz z hlediska pojetí, ...
Poptávám dodavatele nožní vzduchové pumpy
Potřebuji nožní vzduchovou pumpu - větší množství.
Poptávám příslušenství k lyžařské obuvi
Poptávám vyměnitelné podpatky a špičky na Lyžáky Dalbello.
Ratanový nábytek, výrobky z ratanu, Indonésie
Naše firma Gemok Rattan je indonéská společnost patřící mezi světovou špičku v průmyslu ratanového nábytku a přímý dodavatel materiálů ze surového ratanu. Vyrábíme nejen ratanový nábytek, ale také ratanové produkty pro bojová umění, jako jsou Arnis tyče / Kali tyče / Escrima tyče, ratanové kruhy, vycházkové hole, nunčaky a mnoho dalších. Rádi ...
Pohybový trenažér, Rakousko
Hledám českého výrobce pohybového trenažéru (přístroje) s motorkem, něco podobného jako pohybový léčebný přístroj Motomed.
Zvýšenie kvalifikácie učiteľov telesnej a športovej výchovy
Predmetom zadávanej zákazky je dodávka tovaru, ktorým sú didaktické a metodické pomôcky pre potreby vyučovania telesnej výchovy v školách v Slovenskej republike. Požadovanými didaktickými a metodickými pomôckami sú diagnostické súpravy pre realizáciu a vyhodnotenie motorického testu nepriameho stanovenia maximálnej spotreby kyslíka, test aeróbnych ...
Ochranné oděvy, sportovní vybavení, lékařské nástroje, Pákistán
Jsme pákistánská společnost Imco. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s odběrateli následujících produktů: - osobní ochranné prostředky/ ochranné rukavice a také nehořlavé oděvy, kombinézy, horní a spodní části oděvů z libovolného typu tkaniny; - vybavení pro bojová umění / boxerské rukavice, sportovní/ atletické oděvy atd.; - ...
Oděvy, obuv, kožená galanterie, Pákistán
Jsme jednou z předních exportních společnosti v Pákistánu, máme 15 let odborné kvalifikace v tomto oboru. Exportujeme sportovní potřeby, konfekční oděvy (trička), dámské pantofle s páskem přes nárt, sandály, pantofle, džíny, kožené peněženky, kabelky, kožená obuv zejména mokasíny z hovězí kůže. Hledáme importéry uvedených výrobků.
Poptávám tlakoměr na měření tlaku u míčů
Poptávám tlakoměry na měření tlaku v míčích. Hodnoty by měly být v kPa a stupnice od 0- 100 , měl by mít jehlu a ventil na odpouštění vzduchu. Děkuji, Hana Komárková Gala a.s.
Podpora budování kapacit a technická asistence pro potápěčskou jednotku SIPA v Bosně a Hercegovině
Předmětem plnění zakázky je dodávka výstroje pro šestičlennou bosenskou policejní potápěčskou jednotku, jejíž výcvik bude ČR v roce 2013 zajišťovat v rámci zahraniční spolupráce. Seznam konkrétního vybavení je specifikován v bodě 4 Technických podmínkách a v příloze č. 5 zadávací dokumentace.
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu rotopedu v Praze 5. Jde o AK sport HT 2002. Nejde elektromagnetická brzda, jinak ovládání funkční.
Poptávám opravu nafukovacího lehátka
Kdo opravuje nafukovací lehátka v okolí Pardubic, Rychnov nad Kněž., Hradec Králové. V lehátku je ve švu trhlinka -3cm. Děkuji za odpověd.
Zboží pro teleshopping, Německo
Hledám zboží k obchodnímu využití přes teleshopping. Zboží musí být doručitelné v neměnné kvalitě na sjednané časové období. Pro představu se jedná o zboží z těchto oblastí: sport, wellness, potřeby pro psy a kočky, zboží pro vnitřní prostory vozidel, potřeby pro domácí přepravu, popř. sestavený výběr příslušného oboru. Příklad: potřeby pro kočky ...
Provozování zimního stadionu v Kutné Hoře
Předmětem této VZ je provozování zimního stadionu v Kutné Hoře, Tyršovy sady 194, 284 01 Kutná Hora na základě uzavřené smlouvy o poskytování služby mezi Městem Kutná Hora jako objednatelem služby a vybraným uchazečem jako provozovatelem areálu zimního stadionu-poskytovatelem služby.Smlouva o poskytování služby bude uzavřena na dobu neurčitou.
Rekonštrukcia kúpaliska Zelená žaba
SO 01 Hlavný objekt + bazén SO 02 Detský bazén SO 03 Bowling SO 04 Drobné stavby SO 05 Komunikácie a spevnené plochy SO 18 Sadové úpravy SO 19 Príprava územia HTÚ SO 20 Teplovodný areálový rozvod PS 01 Technológia bazéna PS 02 Technológia kuchyne
Vybavenie a zariadenie FITNESS LODENICA Liptovský Mikuláš
Predmetom zákazky je nákup, dodávka a montáž vybavenia a zariadení fitness do priestorov Lodenica v Liptovskom Mikuláši. Dodávka bude zahŕňať bežecké pásy, stacionárne bicykle, posilňovacie stroje, lavičky a iné vybavenie. Podrobný opis predmetu zákazky bude súčasťou súťažných podkladov.
Poptávám nohejbalový míč
Poprávám kvalitní nohejbalový míč za rozumnou cenu.