Sportovní vybavení pro Agenturu služeb - 2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sportovního vybavení (18 ks) z důvodu obnovy a doplnění tělovýchovného materiálu Agentury služeb nezbytného pro zabezpečení činnosti posiloven a tělocvičen. Předmět je podrobně specifikován v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Podrobnosti týkající se předmětu plnění a veškeré podmínky plnění jsou obsaženy v ...
Sportovní vybavení pro Univerzitu obrany - 2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sportovního vybavení (21 ks) z důvodu modernizace technického vybavení infrastruktury tělovýchovných zařízení, zkvalitnění výchovy a rozšíření možností sportovnho vyžití. Předmět veřejné zakázky je podrobně specifikován v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Podrobnosti týkající se předmětu plnění a veškeré ...
Rehabilitační vybavení
Dodání rehabilitačních přístrojů dle specifikace výzvy.
Rekonstrukce fotbalového areálu Bazaly - interiér
Dodávka prvků interiérů do sportovních šaten a kanceláří, dodávka zařízení tělocvičny a posilovny, vše včetně montáže.
Rekreační území - východ
Předmětem této veřejné zakázky je provedení činností dle projektové dokumentace s názvem „Rekreační území – východ“, zpracované v září 2015 společností MV projekt spol. s r.o., která je přílohou č. 3 této ZD. Cílem prací je zpřístupnění jezera pro rekreaci a zároveň ochrana vodních biotopů, což přispěje k resocializaci a obnovení funkcí krajiny v ...
SZĽH infra - hokejové strelnice
Predmetom zákazky je dodanie a osadenie hokejových strelníc.
Sportovní vybavení pro Univerzitu obrany
Dodávka sportovního vybavení z důvodu modernizace technického vybavení infrastruktury tělovýchovných zařízení, zkvalitnění výuky tělesné výchovy a rozšíření možností sportovního vyžití.
Sportovní vybavení pro ASC DUKLA - 2018
Předmětem veřejné zakázky je dodávka sportovního vybavení z důvodu zlepšení nabídky posilovacích zařízení ve vybavení posiloven a pro zvýšení tréninkových možností jednotlivých oddílů. Veřejná zakázka je rozdělena na 5 samostatných částí.
FTK – vybavení pro outdoorové sporty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro outdoorové sporty. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu, dodání návodu k použití v českém jazyce a záručních listů. Podrobná technická specifikace je uvedena v příloze č. 2 Dokumentace.
Bowling
Predmetom zákazky je obstaranie a dodanie technológie dvoch bowlingových dráh s bezlakovou technológiou stavačov s príslušenstvom, jej inštalácia, spustenie do prevádzky a zaškolenie obsluhy.
FTK - Lukostřelecké vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lukostřeleckého vybavení. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu, dodání návodu k použití v českém jazyce a záručních listů.
FTK – vybavení pro vodní sporty
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení pro vodní sporty. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také zajištění záručního servisu, dodání návodu k použití v českém jazyce a záručních listů.
FTK - Fitness náramky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 90 ks fitness náramků. Tato veřejná zakázka souvisí s realizací projektu „Rozvoj studijního prostředí na Univerzitě Palackého v Olomouci (ROSTU)“ v rámci Operačního programu Výzkum, vývoj a vzdělávání. Předmětem veřejné zakázky je vedle samotné dodávky také instalace, zaškolení obsluhy kvalifikovaným ...
Přístavba gymnastické haly v areálu Sportovního klubu Hradčany
Předmětem zakázky je přístavba gymnastické haly v areálu Sportovního klubu Hradčany. Realizace zakázky zahrnuje (i) vybudování nové sportovní gymnastické haly propojené se stávající sportovní halou, (ii) částečné rekonstrukce a úpravy stávající budovy stávající sportovní haly, (iii) v rámci úprav stávající haly vybudování nového bytu nad stávající ...
Výcviková a školící základna pro zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje
Předmětem veřejné zakázky je dodávka lezeckého trenažéru letecké záchranné služby pro nácvik záchrany a evakuace osob a poskytnutí souvisejících služeb. Lezecký trenažér bude instalován na budově výcvikové a školící základny pro Zdravotnickou záchrannou službu Královéhradeckého kraje, konkrétně na přístavbě stávající budovy zařízení Heliport LZS v ...
Nákup vybavenia pre INDOOR a OUTDOOR posilovňu G KLUB, s.r.o.
1. Deck i delt deck kombinovaný stroj s dopomocou 2. Posilňovací stroj na príťahy v predklone 3. Hyperextenzia lavica polohovateľná 4. Stroj kombinovaný (kladka vrchná a kladka spodná) 5. Lavica na izolovaný biceps v sede 6. Lýtkostroj na výpony kombinovaný 7. Stroj protismernej kladky 8. Posilňovací stroj kombinovaný (hrazda aj bradlá s ...
Dodání sportovního vybavení
Dodání sportovního vybavení dle specifikace výzvy
Poptávám rukavice VÖLKL CLASSIC
Poptávám rukavice VÖLKL CLASSIC.
Poptávám opravu kulečníkového stolu
Poptávám opravu kulečníku, prasklá deska a poškozený potah.
Posilnenie a rast spoločnosti LUSTA Group s. r. o. vybudovaním trampolínového parku
Predmetom zákazky je jeden logický celok: Logický celok č. 1: Trampolínová zostava - 1 kpl. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch v časti B.1 Opis predmetu zákazky.
Poptávám opravu kulečníku
Poptávám opravu kulečníku, prasklá deska a poškozený potah.
Sportovní vybavení pro Agenturu služeb II
Dodávka 4 ks profesionálních běžeckých trenažérů, 2 ks profesionálních multifunkčních věží (strojů) a 6 ks profesionálních spinningových kol.
Hledáme lokalitu pro letní sportovní soustředění
Hledáme vhodnou lokalitu (horskou) pro letní sportovní soustředění. Ubytování 7 nocí s plnou penzí pro počet účastníků cca 60 a víc. Tělocvična s palubovkou. Bazén výhodou. Horské prostředí. Lokalita Východní Čechy, Jeseníky, Vysočina.
Sportovní vybavení pro Univerzitu obrany
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 5 ks běžeckých pásů, 5 ks eliptických trenažérů, 2 ks rotopedů, 2 ks multifunkčních posilovacích strojů a 6 ks veslařských trenažérů.
Sportovní vybavení pro Agenturu služeb
Dodávka 4 ks profesionálních běžeckých trenažérů, 2 ks profesionálních multifunkčních věží (strojů) a 6 ks profesionálních spinningových kol.