Poptávám spolupráci s výrobci nafukovadel
Hledám výrobce nafukovacích člunů, raftů, vznášedel či hradů, pro spolupráci na výrobě protipovodňových válců a vaků. Dlouhodobá spolupráce, vlastní užitné vzory. Odběr v desítkách kusů ročně.
Poptávám dodavatele sportovního zboží
Poptávám dodavatele nebo výrobce sportovního zboží, který poskytne zboží pro kamennou prodejnu do komisního prodeje. Sportovní potřeby, oblečení, outdorové zboží a jiné doplňky pro sport .
Poptáváme výrobce a dovozce sportovního vybavení
Pro připravovaný obchodní projekt hledáme výrobce čí přímé dovozce sportovního náčiní, oblečení, sportovní obuvi. Zpočátku bude odběr menší, časem bude narůstat. Odběr vlastní, jednou měsíčně (během měsíce budou zasílány tzv. předobjednávky), platba hotově při převzetí.
Poptávám VO dodavatele sportovního zboží
Hledáme vekoobchodní dodavatele sportovního vybavení, zejména sportovní obuvy, zimního vybavení - lyže, snowboard.
Poptávám opravu vzduchové sedačky
Poptávám opravu vzduchové sedačky
Poptáváme dodavatele sportovního zboží
Předmětem této poptáky je nabídka spolupráce se zaběhlými ESHOPY,DODAVATELI a jinými subjekty, které mají zájem o případné ZVÝŠENÍ ODBĚRŮ VAŠEHO ZBOŽÍ. My, jakožto začínající e shop shánime dodavatele v oblasti sportovních potřeb,oblečení a všeho co se kolem sportu pohybuje.Bohužel si nyní nemůže dovolit zakladnovat za statisíce, protože již ...
Poptávám dodávky sportovního zboží
Sháníme dodavatele sportovních potřeb či oblečení a ostatních služeb kolem sportu pro nový e shop. případné dotazy na info@sportthings.cz