PÁKISTÁN; Oděvy
Synergia je dodavatelská společnost s bohatými zkušenostmi v oděvním průmyslu. Máme technicky kvalifikovaný tým se zkušenostmi ve výrobě látek a oděvů, jako je pletení, barvení tkanin, výroba oděvů pletených i tkaných. Specializujeme se na trička, polokošile, tílka, tepláky, mikiny s kapucí, mikiny s kapucí na zip, džínové šortky, dámské módní ...
RUMUNSKO; Oděvy
Výprodej textilních výrobků vynikající kvality, na prodej 1200 výrobků. Cena je 8,50 libry za každý produkt Zásoba zahrnuje šaty, sukně, halenky, kostýmy, kalhoty, kabáty atd. Náš závod dostává zakázky na oblečení. Naše výrobky jsou velmi kvalitní a z dobrých materiálů.
INDIE; Řemeslné výrobky, oděvy, tašky
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s evropskými odběrateli kvalitních indických řemeslných výrobků, ručně zpracovaných oděvů a jutových tašek. Máme unikátní etnickou kolekci předmětů pro evropské zákazníky.
KAMERUN; Oděvy, kosmetika, vlasy
Hledáme spolehlivé dodavatele níže uvedených výrobků, kteří mohou být našimi stálými dodavateli. Poptáváme: módu a oblečení, přírodní lidské vlasy, kosmetiku atd.
KOREA; Oděvy
Jsme jedním z nejlepších 10 on-line nákupních center v Koreji a v současné době působíme v Japonsku, Taiwanu a Singapuru. Nyní hledáme důvěryhodné prodejce a distributory, kteří se mohou prodávat naše kvalitní oděvy. Naši stylovou módu tvoří návrháři v Koreji. Sortiment oblečení se pohybuje od neformálního po elegantní styly, které jsou luxusní ...
Poptávám dodavatele oblečení
Poptávám zahraničního dodavatele oblečení značky UNDER ARMOUR
ČÍNA; Outdoorové oblečení
Jsme čínská oděvní firma, specializujeme se na outdoorové oblečení, lyžařské kombinézy, péřové bundy, trička a módní oblečení. Výrobky mohou být na zakázku nebo podle potřeby jménem OEM zákazníků.
ČÍNA; Oděvy, obuv, hračky
D&S(CHINA)CO.,LTD. je komplexní skupinová společnost, která zahrnuje mnoho podřízených závodů, jako je oděvní továrna, obuvnická továrna, továrna na řemeslné a dárkové výrobky, továrna na hračky a další. Naše společnost sídlí ve Weifang, Shandong, Čína, blízko přístavu a letiště Qingdao a má tedy velmi pohodlnou přepravu. Dodáváme veškeré služby ...
BANGLADÉŠ; Oděvy, joint venture
G.S Trade International je nákupní podnik a nákupní zástupce, exportér, importér v Dhace v Bangladéši. Dodáváme konfekční oděvy pro muže, ženy, chlapce, dívky a děti (tkané, pletené, denimové a svetry). Plánujeme založit společný podnik v Bangladéši. Máme vlastní pozemky, elektřinu, plyn a budovu. Hledáme zahraniční obchodní partnery pro založení ...
Poptávám pásek na karate
Potřebují obi - fialový pásek na karate, 210cm, okres Ústí nad Labem, Děčín, Teplice v Čechách
INDIE; Oblečení
Hledáme v EU importéry oblečení.
INDIE; Oděvy
Jsme dodavatelé pletených oděvů z Indie. Zhotovujeme veškeré pletené a tkané oděvy: módní dívčí oděvy, pánské základní oblečení, polokošile a módní oblečení, chlapecké oděvy, sportovní oblečení, mikiny, dětské oblečení. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Rukavice
Jsme výrobci všech druhů rukavic lyžařských, snowboardových, společenských, tělocvičných, boxerských, pro bojové sporty. Podrobnosti na našem webu www.tombola-sports.comand. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci.
Poptávám dodavatele rybářských potřeb
Dobrý den, hledám vhodného (levného) dodavatele rybářských potřeb do obchodu, který se bude zanedlouho otevírát v Chocni.Jedná se o zboží (Pruty, háčky, podběráky, navijáky, zátěže atd.), předem děkuji za nabídky.
INDIE; Oděvy
Jsem mezinárodní obchodník / exportér oděvů. Hledám odběratele z evropských zemí.
PÁKISTÁN; Sportovní oděvy
Jsme výrobce a exportér oblečení pro bojová umění a box, fitness a sportovního oblečení. Máme vlastní výrobní jednotku s veškerým vybavením pro výrobu kvalitních produktů podle nejnovějších módních trendů. Vyrábíme celou řadu produktů různých velikostí, barev a designů, specifikace těchto designů lze upravit podle požadavků zákazníka. Máme ...
INDIE; Oblečení
Jsme výrobce oblečení z Indie s certifikátem SA 8000. Můžeme vyrábět trička a noční prádlo. Hledáme maloobchodníky nebo importéry v EU.
BANGLADÉŠ; Pletené, tkané zboží
Jsme přední výrobce a exportér oděvů z Bangladéše. Působíme jako výrobce od roku 1992. Jsme schopni vyrábět pletené i tkané zboží. Pletené zboží: všechny druhy triček pro všechny věkové kategorie a různého designu, polokošile, topy, mikiny, fleecové zboží, pletené žerzejové oblečení a mnoho dalšího. Tkané zboží: všechny druhy košil společenských ...
INDIE; Oděvy
Naše agentura GLOBAL APPAREL RESOURCE v Tiruppur obstarává vysoce profesionální služby v oděvní výrobě a exportu. Máme velmi silný oděvní výrobní závod s výrobní kapacitou 50.000 triček měsíčně. Výrobky: ekologické produkty z biobavlny, oděvy na doma i na ven, noční prádlo, dětské oblečení, pletené polokošile, grafická trička, pyžama, bermudy, ...
PÁKISTÁN; Módní a sportovní oblečení
Jsme výrobci a exportéři všech druhů koženého a textilního, módního a sportovního oblečení. Máme vlastní koželužnu a výrobní jednotku kožených a textilních oděvů v Sialkot v Pákistánu. Jsme velkoobchodníci a OEM výrobci. Navštivte prosím náš web: www.lambtouchleather.com Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
PÁKISTÁN; Textilní odpad, přebytečné oblečení
M.A Enterprise je soukromá pákistánská recyklační firma, která podniká v tomto oboru již od roku 2001. Importujeme textilní odpad a přebytečné oblečení od exportérů z celého světa a pravidelně potřebujeme následující položky: - bílá bavlněná trička (vysoké kvality v malých balících) - flanelové košile (vysoké kvality v malých balících) - staré ...
ČÍNA; Sportovní oblečení
Obchoduji s textilem asi 10 let, zejména se sportovním oblečením pro volný čas, městský sport, outdoor, lyžování, plážovým oblečením. Mám zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledáme dodavatele rybářských potřeb pro e-shop
Poptáváme dovozce, nebo výrobce rybářských potřed - rybářských prutů, návnad, podběráků, vidliček, oblečení, vlasců o jiných podobných komodit pro internetový obchod. Hledáme spolehlivého dodavatele s příznivýmy cenami. Platební podmínky a doprava dle vzájemné dohody. Odběry řádově ve stovkách kusů.
Poptávám opravu holí nordic walking
Hledám opravnu holí pro nordic walking.
Poptáváme rybářské a chovatelské potřeby pro e-shop
Hledáme dodavatele rybářských a chovatekských potřeb a příbuzných komodit pro internetový obchod. Hledáme dodavatele spolehlivého, s příznivýmy cenami a kvalitním zbožím. Máme zájem o dlouhodobou spolupráci. Odběry zboží řádově ve stovkách kusů měsíčně. Doprava a platední podmínky dle dohody.