PÁKISTÁN; Sportovní zboží, oděvy
Naše firma DASSLER SPORTS vyrábí a exportuje všechny druhy sportovního zboží a oděvů. Míče pro fotbal, rugby, házenou, basketbal, volejbal, brankářské rukavice, chrániče holení, všechny druhy oděvů, trička, polokošile, cyklistické rukavice a další položky. S nejlepším výrobním zařízením, přísnými zkouškami každého výrobku a kvalifikovanými ...
TOGO; Letní oděvy
Naše firma Ets Nkumatex West Africa,Inc je seriózní importér smíšených lehkých letních oděvů a použité obuvi. Rádi bychom navázali spolupráci s exportéry uvedeného zboží. www.nkumatex.bloombiz.com
MALTA; Vybavení pro kempování a lov
Hledám dodavatele vybavení pro kempování a lov, chtěl bych jejich výrobky představit na Maltě. Již brzy otevřu obchod a potřebuji dodavatele.
FRANCIE; Rybářské háčky
Hledáme výrobce muškařských háčků SKALKA.
IRSKO; Nepromokavé a PVC oblečení
Firma O'Connor Group v Newmarket, Cork, Irsko je výrobce ochranných oděvů a hledá dodavatele PVC a nepromokavého oblečení v ČR.
PÁKISTÁN; Vybavení pro bojová umění
Jsme přední výrobce a exportér oděvů pro bojová umění a potřeb pro kickbox. Navštivte prosím naše webové stránky www.shawgi.com. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli. Na vyžádání zašleme vzorky.
Poptávám pánské retroplavky
Sháním pánské retroplavky s laclem pruhované.
Poptáváme dodavatele oděvů
Hledáme dodavatele prodloužených a extraprodloužených délek oděvů moderních střihů i materiálů (společenské oděvy, těhotenská móda, jeans, casual, sportovní oděvy...). Dámské i pánské.
PÁKISTÁN; Kožené rukavice
Naše firma je odborníkem na výrobu všech typů rukavic, rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli těchto velmi kvalitních produktů. Náš sortiment zahrnuje kožené rukavice jako jsou motocyklové, letní, zimní, pálkařské, lyžařské, běžkařské, golfové atd. Navštivte prosím naše webové stránky www.fortressint.com. Všechny uvedené ...
Nátělníky
Nátělník khaki, Nátělník khaki letní, Nátělník hnědý, Nátělník hnědý letní.
Poptávám výrobu bavlněných triček
Poptávám výrobu 1 200 000 triček, 100% bavlna, 185 gsm barva : bílá+černá velikost: S,M,L kulatý výstřih, krátký rukáv doba zhotovení: 6 měsíců Udejte cenu za 1ks
Poptávám opravu rotopedu
Poptávám opravu rotopedu značky Crane Sports, cca dva roky starý model. Rotoped má magnetické brždění a to přestalo fungovat.
Chrániče loktů a kolen
Chrániče loktů 2009, Chrániče kolen 2009.
Sportovní výstroj
Kalhoty teplákové 2006 krátké, Tričko sportovní 2006.
BANGLADÉŠ; Konfekční oděvy
Exportujeme všechny druhy konfekčních oděvů do USA, Evropy a Kanady. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s importéry. Zhotovujeme jak velmi módní, tak základní svetry, trička a denim. Naše závody jsou vybaveny nejmodernějšími stroji a pracovníci jsou vysoce kvalifikovaní. Takže můžeme vytvořit jakýkoli design k vaší plné spokojenosti. Naše ...
PÁKISTÁN; Sportovní oděvy,  rukavice
Jsme výrobce a exportér následujících produktů: 01 - motocyklové závodnické obleky, bundy, kalhoty z kůže a Cordury (textil) 02 - motocyklové bezpečnostní bundy, chrániče páteře a kolen 03 - oblečení do deště (obleky a bundy) 04 - motocyklové rukavice (závodnické rukavice, letní rukavice a zimní rukavice) 05 - motokrosové / X-moto ...
BANGLADÉŠ; Jutové zboží, oděvy, mořské ryby
Jsme přední bangladéšská obchodní společnost zabývající se hlavně importem / distribucí a pracující jako místní zástupce pro zahraniční firmy, které chtějí importovat bangladéšské zboží a exportovat své zboží do Bangladéše. Můžeme exportovat surovou jutu, jutové zboží, mořské ryby, kraby a oděvy všeho druhu.
EGYPT; Bytové textilie, dekorativní zboží
Naše firma Elmonaexport z Egypta exportuje utěrky, ručníky, přehozy na postele, prostěradla, trička, textil atd. Také exportujeme řemeslné výrobky a veškeré dekorativní výrobky pro domácnost, jako jsou mísy, vázy, svícny atd. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy, rukavice, sportovní potřeby
Máme zájem o navázání obchodní spolupráce s importéry kožených oděvů, rukavic a fotbalových míčů a fotbalových dresů, motocyklových rukavic a oblečení.
PÁKISTÁN; Oděvy, ložní prádlo
Jsme výrobce a obchodník s textilními výrobky, jako jsou pletené oděvy: trička (všech druhů). Můžeme obstarat pro klienty skladové položky i jiných oděvů jako džíny atd. Nemocniční / hotelové ložní prádlo. Nemocniční povlečení se vyrábí na zakázku. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
PÁKISTÁN; Kožené sportovní zboží
Jsme výrobci, exportéři koženého sportovního zboží vysoké kvality, za konkurenceschopné ceny. Naše zboží má velmi dobrou pověst na světovém trhu s koženými motorkářskými bundami, koženým oblečením a koženým sportovním zbožím. Více na www.continentelleather.com Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptávám dodavatele hip-hop zboží
Shnáním dodavatele hip hop zboží pro začínající hip hop eshop. Bohužel nemám živnostenský list. Kontaktujte mne spíše na email.
Poptávám dodavatele softshellového oblečení
Sháním dodavatele značek temster,Ydi.Jde mi o softshellové oblečení...určené k dalšímu prodeji.
NĚMECKO; Jízdní kola, rybářské náčiní
Poptáváme jízdní kola, rybářské náčiní. Prosíme o nabídku.
PÁKISTÁN; Kožené oděvy
Jsme výrobce a exportér kožených oděvů. Dodáváme módní bundy z pravé i umělé kůže, motocyklové bundy z kůže a textilu, motocyklové kombinézy (1dílné, 2 dílné), závodnické kvality, kalhoty, nepromokavé kombinézy a rukavice. Na zakázku vyrobíme i jen jednu bundu nebo kombinézu. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.