Poptávám posudek důstojnického tesáku RAD
Poptávám posudek ohledně originálnosti u německého důstojnického tesáku RAD. Cenu respektuji, tesák osobně přivezu nebo zašlu.
Nástupová souprava
Dodání personalizované nástupové soupravy pro sportovce organizace dle přiložené zadávací dokumentace.
Rámcová smlouva na dodávky sportovního oblečení a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy s jedním dodavatelem na dodávky popsané v zadávací dokumentaci. Počty kusů jsou pouze předpokládané na základě dosavadních zkušeností zadavatele a skutečně dodané počty se mohou lišit.
Dodávky materiální pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám - stany, spacáky a karimatky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky stanů, spacáků, karimatek a alumatek zapojeným partnerským organizacím projektu, a to včetně dopravy na určená místa plnění za účelem zajištění potřeb osob bez domova jakožto jedné z cílových skupin projektu OP PMP „Potravinová a materiální pomoc nejchudším osobám II.
Stanový systém
Dodávka stanového systému.
Obuv sportovní 2019
Předmětem VZ je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky obuvi sportovní 2019 (dále jen „zboží“) dle specifikace a požadavků uvedených v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Polní proviantní nádobí
Nákup polního proviantního nádobí dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
VZ 91119 - Dodávky balistických vest pro skryté nošení pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky balistických vest pro skryté nošení s transportním obalem pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky, a to včetně dopravy na místo plnění.
Pytel na prádlo
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ust. § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pytle na prádlo.
Nákup sportovního oblečení 2019 - 2020
Veřejná zakázka na nákup sportovního oblečení pro potřeby reprezentantů a trenérů Resortního sportovního centra OLYMP CENTRA SPORTU MINISTERSTVA VNITRA (dále jen „OLYMP CS MV“). Sportovní oblečení bude sloužit k tréninkovým a volnočasovým aktivitám reprezentantů OLYMP CS MV, kteří jsou součastně reprezentanty České republiky. Dále bude sportovní ...
Stany polní nafukovací
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky stanů polních nafukovacích s příslušenstvím.
Zdravotnické stany
Předmětem VZ jsou dodávky 27 kusů stanů (z toho 26 ks varianta A a 1 ks varianta B) s technologickou výbavou, klimatizací a topením a s příslušenstvím pro odborná pracoviště polní nemocnice plnící úkoly v polních podmínkách zahraničních misí.
Materiální vybavení CLZS pro vzdušné odsuny - nákup
Předmětem VZ je nákup 5 kusů různého přístrojového vybavení pro Odbor letecké záchranné služby a urgentní medicíny Agentury vojenského zdravotnictví Armády České republiky.
Sportovní výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky sportovní výstroje.
Karimatka 2008
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky karimatek 2008.
Dodávky obuvi pro cyklistické hlídky Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky obuvi určené pro cyklistické hlídky (dále jen „předmět plnění“) Městské policie hl. m. Prahy včetně dopravy předmětu plnění na místo plnění.
Dodávky cyklistické výstroje pro potřeby Městské policie hl. m.  Prahy na 4 roky
Předmětem veřejné zakázky je zajištění dodávek cyklistické výstroje pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na dobu 4 let, a to včetně dopravy na místo plnění.
Pytle spací
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ"), uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pytlů spacích modulárního systému 2008 letních a zimních a obalů k nim.
Konzervační a čisticí prostředky na zbraně AČR
Předmětem veřejné zakázky je dodávka 3 povolených druhů prostředků určených pro zabezpečení konzervace a čištění zbraní AČR.
Sportovní oblečení a příslušenství
Dodání sportovního funkčního oblečení a doplňkového příslušenství pro venkovní i halové sporty pro vrcholnou tréninkovou přípravu státní reprezentace ČR.
Poptávám náhradní díl na jízdní kolo
Poptávám sedlovku look 381 starší model.
17-121 Stan velkokapacitní pro 14 osob - 21 ks
Předmětem VZ je dodávka 21 ks nových velkokapacitních stanů pro 14 osob.
Nákup pistolí pro CS ČR 2018
Předmětem veřejné zakázky je nákup kompaktních pistolí pro příslušníky zadavatele.
Dodání sportovního vybavení
Dodání sportovního vybavení dle specifikace výzvy
Poptávám plynové náboje
Poptávám plynové náboje, pepř. Kal. 8 mm.