Projekční střelnice Chrudim
Vybavení nově zbudované střelnice na ÚO Chrudim novou technologií, která umožní provádět integrovaný střelecký a taktický výcvik.
GŘ OL – Dodávka samopalů
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky samopalů jako osobní zbraně pro jednotlivce, včetně příslušenství v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
GŘ OL - Dodávky nábojů a nábojek
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nábojů pro služební střelné zbraně a nábojek do neletální zbraně Kraken SF (dále jen „zboží“) v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptávám dodavatele textilu pro komisní prodej
Sháním dodavatele komisního zboží (dámského sportovního oblečení, dámského oblečení pro běžné nošení, dětského sportovního oblečení, kojeneckého oblečení). Vlastním svůj obchod a zaměřuji se na dámské oblečení, lehce pánské, pyžama a kabelky. Chtěla bych svůj sortiment změnit, nebo rozšířit. Děkuji za každou nabídku
Poptávám rybářská olůvka
Poptávám rybařská olůvka -zátěže. Průběžná, gramáž 10-20-30-40 g, nejlépe olivka či doutník, jedinou podmínkou je průměr průběžného otvoru 1,6 mm. I jednotlivé velikosti, není třeba vyřídit poptávku v celku. Optimum ca 2-3 000 ks od jednotlivých kategorií - množství dle dohody. Po celé republice i zahraničí.
Poptávám sestavení jízdního kola
Dobrý den, dotaz umíte zajistit pánské jízdní kolo do města pro postavu 187 cm, váhu cca 105 kg. Zvláštní požadavky: výplety kol silnější pevnější dráty, kola 28 " zadní nosič, blatníky, blikačky, zvonek, pneu něco širšího 1,75" atp. Nemusí mít 21 převodů stačí pouze jeden. Odpruženou přední vidlici nepožaduji. Kolo má sloužit k jízdě do práce ...
Poptávám opravu teleskopických prutů
Poptávám opravu teleskopických prutů.
Poptávám zboží pro komisní prodej
Poptávám zboží do komisního prodeje - oblečení nové nebo outletové, bytový textil, obuv apod.
Dodávka veslařských, rehabilitačních a sportovních potřeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka veslařských, rehabilitačních a sportovních potřeb pro projekty OP VK „KAŽDÝ MŮŽE BÝT ŠAMPIÓNEM (Inovace výuky sportu ve studijních programech Univerzity Pardubice)“, reg.č. CZ.1.07/2.2.00/15.0350, a „Univerzita Pardubice a kampus bez bariér“, reg. č. CZ.1.07/2.2. 00/29.0009, a z dalších zdrojů ...
Dodávka veslařských, rehabilitačních a sportovních potřeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka veslařských, rehabilitačních a sportovních potřeb pro projekty OP VK „KAŽDÝ MŮŽE BÝT ŠAMPIÓNEM (Inovace výuky sportu ve studijních programech Univerzity Pardubice)“, reg.č. CZ.1.07/2.2.00/15.0350, a „Univerzita Pardubice a kampus bez bariér“, reg. č. CZ.1.07/2.2. 00/29.0009, a z dalších zdrojů ...
Poptávám akční  nabídku na jízdní kolo
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli nemáte v akci nebo ve slevě nějáké pěkné crosové kolo za super cenu. Velikost rámu 18 nebo 19 a osazené na aliviu a nebo deore? Chtěl bych investovat asi 10000. Děkuji předem za nabídky. Martinec
Poptávám dodavatele sportovního zboží pro basketbal
Poptávám velkoobchodní dodavatele se zaměřením na basketbalovou obuv, basketbalové oblečení, basketbalové míče, basketbalové doplňky. Značky NIKE, JORDEN, AND-1 a další. Odběry jsou pro náš e-shop se zaměřením na basketbalovou tématiku.
Poptávám dodavatele oblečení
Poptávám zahraničního dodavatele oblečení značky UNDER ARMOUR
Poptávám dodavatele rybářských potřeb
Dobrý den, hledám vhodného (levného) dodavatele rybářských potřeb do obchodu, který se bude zanedlouho otevírát v Chocni.Jedná se o zboží (Pruty, háčky, podběráky, navijáky, zátěže atd.), předem děkuji za nabídky.
Poptávám pánské retroplavky
Sháním pánské retroplavky s laclem pruhované.
Hledám výhradní zastoupení v ČR
Hledám výhradní ochodní zastoupení v ČR. Mám zájem o oděvy, hračky.
Hledám spolupráci s výrobními firmami
Hledám spolupráci s výrobními firmami v oblasti prodeje jejich výrobků ze dřeva, plastu, kovu, stroje, pískove,dřeviny, sochy, vše pro dům a zahradu, krmiva. Mám prostory vnitřní i venkovní pro prodejnu, vzorkovnu, vlastním ŽL, mám praxi v obchodě. Těsím se na spolupráci.
Poptávám samonafukovací karimatku
Samonafukovací karimatka s polštářem.
Vybavení sokolovny – T.J. SOKOL NASAVRKY
Předmětem dodávky je vybavení T.J.Sokola Nasavrky a to především nábytkem ( stoly, židle, police, šatní věšáky, skříně ) a další vybavení např. posilovací stroj, závěsy, odpadkové koše, hrazdy, lana atd..)
Poptávám malorážkové patrony
Malorážkové patrony 22LONG RIFLE. značky CCI STINGER. Děkuji.
Poptávám výprodej vojenské techniky
armádní a vojenské výprodeje,vojenská technika, znehodnocené zbraně
Poptávám opravu stanu
Poptávám opravu stanů.
Poptávám značkové skate oblečení
Hledám dodavatele skate oblečení, hlavně značky horsefeathers, quiksilver, roxy, dc, billabong.
Poptávám dodavatele oblečení
Poptávám dodavatele levného a značkového oblečení za účelem dalšiho prodeje.
Poptávám kolo k latexové lajnovačce
Sháním již delší období hliníkové kolo k latexové lajnovačce. ZEAS latexová lajnovačka