Dodávky materiální pomoci hrazené z Fondu evropské pomoci nejchudším osobám - stany, spacáky a karimatky
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky stanů, spacáků, karimatek a alumatek zapojeným partnerským organizacím projektu, a to včetně dopravy na určená místa plnění za účelem zajištění potřeb osob bez domova jakožto jedné z cílových skupin projektu OP PMP „Potravinová a materiální pomoc nejchudším osobám II.
Stanový systém
Dodávka stanového systému.
Polní proviantní nádobí
Nákup polního proviantního nádobí dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Pytel na prádlo
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ust. § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pytle na prádlo.
Stany polní nafukovací
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ") uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky stanů polních nafukovacích s příslušenstvím.
Zdravotnické stany
Předmětem VZ jsou dodávky 27 kusů stanů (z toho 26 ks varianta A a 1 ks varianta B) s technologickou výbavou, klimatizací a topením a s příslušenstvím pro odborná pracoviště polní nemocnice plnící úkoly v polních podmínkách zahraničních misí.
Materiální vybavení CLZS pro vzdušné odsuny - nákup
Předmětem VZ je nákup 5 kusů různého přístrojového vybavení pro Odbor letecké záchranné služby a urgentní medicíny Agentury vojenského zdravotnictví Armády České republiky.
Karimatka 2008
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky karimatek 2008.
Pytle spací
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s ustanovením § 131 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen "ZZVZ"), uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky pytlů spacích modulárního systému 2008 letních a zimních a obalů k nim.
17-121 Stan velkokapacitní pro 14 osob - 21 ks
Předmětem VZ je dodávka 21 ks nových velkokapacitních stanů pro 14 osob.
16-217 Spací pytle, spací izolační podložky, lůžka skládací a jednorázové nádobí
Předmětem VZ je pořízení 800 ks nových spacích pytlů, 1500 ks nových spacích izolačních podložek, 200 ks nových skládacích lůžek a 22 500 ks nového jednorázového nádobí pro potřebu zadavatele.
Ubytovací materiál
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky stanů a klimatizací ke stanům pro dlouhodobé používání v extrémních klimatických podmínkách.
Vak na výstroj
Předmětem veřejné zakázky je v souladu s § 89 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen“ZVZ“) uzavření rámcové smlouvy na dodávky vaků na výstroj podle aktuálních potřeb zadavatele.
Poptávám dámskou zimní obuv ICEBUG
Poptávám Icebug Avila black, dámská zimní obuv,velikost č.36
Hledáme dodavatele zboží pro motocyklisty
Pro e-shop se zaměřením na motocyklový sport hledáme dodavatele oblečení, ochranných prvků, obuvi, příslušenství, doplňků, náhradních a tuningových dílů.
Poptávám oděvy zn. A.C.A.B
Hledám černou mikinu s kapucí a zipem a nášivkou A.C.A.B. do 600 Kč. Kontakt pouze telefonicky.