IZRAEL; Jízdní kola
Mám zájem dovážet kvalitní jízdní kola z Evropy.
Poptáváme dodavatele sportovního zboží
Předmětem této poptáky je nabídka spolupráce se zaběhlými ESHOPY,DODAVATELI a jinými subjekty, které mají zájem o případné ZVÝŠENÍ ODBĚRŮ VAŠEHO ZBOŽÍ. My, jakožto začínající e shop shánime dodavatele v oblasti sportovních potřeb,oblečení a všeho co se kolem sportu pohybuje.Bohužel si nyní nemůže dovolit zakladnovat za statisíce, protože již ...
NĚMECKO; Podložky pro bojové sporty
Poptávám zasouvací podložky pro bojové sporty (skládací podložky jako puzzle) - plocha 130 m2, zejména podložka pro bojové sporty "Studio Floor" 100x100x2 cm, ale jsou vítány také jiné nabídky.
Sháním ND k rybářskému navijáku
Dobrý den,obracím se na Vás s prosbou,zda je možnost sehnat nd na naviják značky NECTON DXI 450. Jedná se o hřídel kliky (šestihraná) č.4601 a zajišťovací kolík č.4605. Kolik tyto nd stojí a jaký je způsob dodání (dopis, popř.vyzvednutí v ryb. prodejně v okolí Uherského Hradiště. Opravu si provedu sám. Děkuji za odpověď. - Štěrba.
Poptávám jezdecké potřeby
Chtěla bych opravit kožený bičík a zakoupit si u vás chapsy -1pár.Předem děkuji.
Poptávám dodávky footbaku
Poptávám větši množstvi footbaku (hakisaku) nejlépe kožené, prosím o zaslání ceníku při koupi:poprvé pouze 10tky kusů děkuji
PÁKISTÁN; Sportovní zboží
Jsme hlavní výrobci a exportéři sportovního zboží, zvláště fotbalových míčů, volejbalových a házenkářských míčů. Naše výroba se soustřeďuje hlavně na hokejky ze dřeva a kompozitních materiálů, na skladě jsou dostupné hokejky v jakékoli úpravě, délce, hmotnosti - MIDI, MAXI, do tvaru U a J. Hledáme odběratele, importéry.
Poptávám koupi horského kola
Koupím horské kolo pro rekreační ježdění. Požaduji: - odpruženou přední vidlici - hydraulické brzdy - rám 21 - barva light white (zářivě bílá), může být v kombinaci s modrou - nejlépe loňský model v akci - cena do 20.000,-
PÁKISTÁN; Rukavice, opasky, míče
Jsme výrobci a exportéři všech typů rukavic, opasků, míčů. Hledáme odběratele, distributory, velkoobchodníky, kteří by prodávali naše výrobky.
PÁKISTÁN; Výrobky pro sokolníky a zvěrolékaře
Jsme výrobci a exportéři jezdeckého, sokolnického, zvěrolékařského a veterinárního příslušenství. Můžeme vyrábět i na zakázku - výběr materiálu, barvy, velikosti. Více na http://www.ohc.com.pk. Hledáme obchodní spolupráci.
Sháním obuv na snowboard
Hledám výrobek: obuv na snowboard LIMITED4YOU - thirteen Betty, barva bílá, velikost 39.
ČÍNA; Cyklo, náhradní díly
Jsme výrobce specializovaný na výrobu různých náhradních dílů pro jízdní kola, jako jsou řady ocelových hlav kol, řady legovaných hlav kol, volná kola, části hlav, osy a rychlé uvolňovače atd. Vyvážíme hlavně do EU, Jižní Afriky, Austrálie, Ameriky atd. Hledáme obchodní spolupráci. www.shengfubicycle.com
Poptávám lyžařské vybavení
Poptávám lyže a boty na sjezd /nové) pro rekreačního lyžaře středně pokročilého, výška lyžaře 180 cm, hmotnost 85 kg,. Vyberte prosím nabídky jen z Prahy a s možností odběru dnes.
PÁKISTÁN; Fotbalové míče
Jsem vlastníkem M/S AL-NAKHIL ENTERPRISES v Sialkot, Pákistán, vyrábíme nejlepší vývozní kvalitní fotbalové míče, které můžeme dodávat za slušnou cenu. Hledáme obchodní spolupráci.
INDIE; Fotbalové doplňky
Jsme výrobcem a vývozcem fotbalových míčů, fotbalové výstroje, ponožek, náprsenek, teplákových souprav, pláštěnek - bund, trenérských bund s vyšitým logem nebo sponzorem podle přání zákazníka, vytištěným číslem hráče, oděvů a stejnokrojů pro bojová umění. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám videokameru k potápění
HD videokamera s fotoaparátem v potápěčských brýlích od firmy Liquid Image
PÁKISTÁN; Bojová umění, fitness a míče
Jsme výrobci a exportéři oblečení pro bojové umění, boxovacích rukavic a fitness zařízení, dále džínových kalhot, triček a kopacích míčů. Hledáme odběratele naších výrobků. Více na našich webových stránkách www.baniaind.com. Naše firma má certifikát ISO 9001:2000 a CE označení (výrobky splňují evropský technický standard).
PÁKISTÁN; Sportovní a motocyklové zboží
Jsme výrobcem všech druhů sportovního zboží, motocyklového zboží a chceme obchodovat v ČR.
INDIE; Sportovní zboží
Jsme indičtí výrobci a exportéři sportovního zboží evropského standardu. Nabízíme následující rozsah zboží: nafukovací míče, fotbalové, volejbalové, házenkářské míče a míče na rugby, kompletní vybavení pro box, plastové kriketové sety, hokejové vybavení - hole, puky, chrániče, zakulacené pálky, míčky, rukavice a jiné sportovní vybavení. Hledáme ...
PÁKISTÁN; Dresy, rukavice, výstroj, míče
Hledáme odběratele, majitele klubů, provozovatele obchodů, hráče, prodavačky a obchodní zástupce pro stejnokroje na bojová umění, sportovní oblečení, fotbalové míče, boxovací rukavice, bojovovou výstroj, fotbalové dresy atd.
Poptávám ND k lodnímu motoru
Sháním prodejnu náhradních dílů k lodnímu motoru Evinrude 200 Ocean.
Poptáváme plast.kolečka pro golfové vozíky
Hledám dodavatele luxusnějších plastových koleček pro golfový vozík. Cca 15 000ks/rok ve dvou velikostech.
Poptávám snowboard
Poptávám snowboard - délka 130, může být i z bazaru.
Sháním kožený basketbalový míč
Koupím basketbalový míč kožený,do haly,za rozumnou cenu
Sháním mobilní basketbalový koš
Hledám přenosný basketbalový koš na trénování střelby, s nastavitelnou výškou, možnost postavení třeba na zahrádku, atd...