Stanový systém
Dodávka stanového systému.
Systém automatickej požičovne bicyklov v Dubnici nad Váhom
Predmetom zákazky je dodanie 78 ks mestských bicyklov v určenom štandarde, ktoré budú zodpovedať právnym predpisom a užívateľským požiadavkám verejného obstarávateľa, ktoré vytvoria základ pre vybudovanie systému automatickej požičovne bicyklov v meste Dubnica nad Váhom. Dodávka bicyklov bude doplnená o dodanie a inštaláciu 13 ks stojanov/staníc ...
Komplex logistickej podpory – stan univerzálny so spojovacím stanom
Komplex logistickej podpory - stan univerzálny - 3 ks so spojovacím stanom
Chrániče kolen a loktů 2009
Nákup chráničů kolen a loktů 2009 pro AČR.
Obuv sportovní 2019
Předmětem VZ je v souladu s § 131 zákona uzavření rámcové dohody s jedním účastníkem zadávacího řízení na dodávky obuvi sportovní 2019 (dále jen „zboží“) dle specifikace a požadavků uvedených v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Polní proviantní nádobí
Nákup polního proviantního nádobí dle specifikace uvedené v Zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Športová výstroj
Súprava športová letná, súprava športová výberová, trenírky športové výberové určené pre potreby príslušníkov ozbrojených síl SR a Akadémie ozbrojených síl generála Milana Rastislava Štefánika.
Poptávám dodavatele rybářských potřeb
Hledáme touto cestou dodavatele rybářských potřeb pro náš stávající e-shop. Jsme společnost VISO TRADE s.r.o., sídlící v Jindřichově Hradci a na trhu působíme od roku 2006. V tuto chvíli je náš e-shop zaměřen na prodej potřeb pro zahradu a kutily, chovatelských potřeb, dětského zboží, kosmetiky, oblečení a doplňků pro byt i dům. Nacházíme se v ...
Dodávky výstroje pro potřeby Městské policie Brno
Předmětem zakázky jsou dodávky výstroje pro potřeby Městské policie Brno.
Rámcová dohoda na dodávky pouzder pro Glock 17 pro období 2020 - 2021
Předmětem VZ jsou dodávky pouzder pro Glock 17 v celkovém objemu 2150 ks pro období 2020 - 2021
KOMBI – Cross – border integrated bike sharing system
Výsledkom tejto zákazky bude vytvorenie novej dopravnej služby v regióne Tata - Komárom - Komárno - Nové Zámky na oboch stranách hranice medzi Maďarskom a Slovenskou republikou, a to systému automatickej požičovne bicyklov, tzv. bike sharing system (ďalej len Systém). Systém predstavuje automatizovanú sieť pomocou IT systému prepojených stojanov, ...
Náboje ráže 40 mm
Nákup celkem 3.290 ks nábojů ráže 40 mm v režimu Defence a Law Enforcement určené pro použití v ozbrojených složkách
Projekční střelnice Chrudim
Vybavení nově zbudované střelnice na ÚO Chrudim novou technologií, která umožní provádět integrovaný střelecký a taktický výcvik.
GŘ OL - dodávky nábojů - část I
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody na dodávky nábojů pro služební střelné zbraně v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Kola sportovní pro ASC DUKLA - 2020
Předmětem nadlimitní veřejné zakázky je nákup 19 závodních kol různých druhů a provedení určených pro sportovce Armádního sportovního oddílu (dále jen „ASO“) DUKLA cyklistiky Praha a Brno, kteří reprezentují Českou republiku na mezinárodních závodech a na vrcholových domácích soutěžích. Kvalita požadovaných rámových setů odpovídá současným ...
VZ 91119 - Dodávky balistických vest pro skryté nošení pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky balistických vest pro skryté nošení s transportním obalem pro potřeby Městské policie hl. m. Prahy na 4 roky, a to včetně dopravy na místo plnění.
Rámcová dohoda na dodávku věcných prostředků - 1. část - Stany
Předmětem zadávacího řízení je uzavření rámcové dohody na průběžné dodávky nůžkových a nafukovacích stanů v průběhu 3 let.
Rámcová dohoda na dodávky paralyzérů a příslušenství pro období 2020 - 2021
Předmětem VZ jsou dodávky paralyzérů a příslušenství v celkovém objemu 9.035 ks pro období 2020 - 2021
Elektronické terče pro ASC DUKLA - 2020
Předmětem této VZ je pořízení 2 sestav elektronických stavů pro střelbu na vzdálenost 10 metrů pro ASO DUKLA sportovní střelby v Plzni za účelem zkvalitnění přípravy armádních sportovců na světové a evropské střelecké soutěže a doplnění elektronických terčů na 10 m střelnici. Vzhledem k tomu, že se jedná o naprosto specifické zařízení pro ...
Dalekohledy a brýle pro noční vidění
Předmětem plnění veřejné zakázky je nákup dalekohledů a brýlí pro noční vidění pro Krajské ředitelství policie Ústeckého kraje za účelem zlepšení bezpečnosti v česko - saském příhraničí.
Dodanie systému zapožičiavania bicyklov - Bikesharing Smolenice
Predmetom zákazky je dodávka 30 bicyklov so systémom monitorovania a trasovania cez GPS, 5 stojanov pre zapožičanie bicyklov, kompletného systému evidencie zapožičiavania bicyklov a notebooku so softvérom.
Zabezpečenie prevádzky systému verejných bicyklov v meste Žilina
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb súvisiacich so zabezpečením prevádzky systému verejných bicyklov v meste Žilina pre rok 2020. Bližšie informácie ohľadom predmetu zákazky sú súčasťou súťažných podkladov.
Obstaranie automatickej požičovne mestských bicyklov
Predmetom tejto zákazky je dodanie (1. časť) a prevádzka (2. časť) komplexného funkčného systému automatickej požičovne mestských bicyklov tzv. bike-sharing. Podrobný opis je uvedený v súťažných podkladoch.
Náboj netoxický
Zabezpečenie nábojov a ručných zbraní s príslušenstvom pre Ministerstvo vnútra Slovenskej republiky (celkom 9 častí) : Časť 1- Náboj netoxický; Časť 2 - Náboj akustický a vzduchový; Časť 3 - Projektil; Časť 4 - Náboj do samopalu; Časť 5 - Zbraň nesmrtiaca; Časť 6 - Zbraň akustická a vzduchová; Časť 7 - Náboj značkovací; Časť 8 - Konverzná súprava ...