Poptáváme pronájem umělého kluziště
pronájem umělého kluziště na 30 dní během zimy, venkovní 10x15 m s mantinely včetně servisu
BOTSWANA; Frančíza v motoristickém sportu
Hledám lukrativní frančízu v oblasti motoristického sportu a motocyklů nebo podnikatele v tomto oboru, který chce začít podnikat v Botswaně.
Hledám cvičitele lyžování a snowboardingu
Hledám cvičitele lyžování a snowboardingu pro plzeňskou víkendovou školu. Požaduji: zodpovědný iniciativní a tvůrčí přístup k dětem základní lyžařské dovednosti, vysoká úroveň vítána Zajišťuji: dopravu na Špičák nebo Javor skipasy zdarma nadsandartní ohodnocení vzhledem k podobným LŠ odborné proškolení
PÁKISTÁN; Golfové rukavice
Obchoduji s golfovými rukavicemi z pravé kůže s výšivkou. Rád bych navázal obchodní spolupráci s golfovými kluby, asociacemi, s firmami, které mají zájem nakupovat golfové rukavice.
PÁKISTÁN; Fotbalová výstroj
Jsme výrobcem a vývozcem fotbalových míčů, fotbalové výstroje, ponožek, náprsenek, teplákových souprav, pláštěnek. Bundy s uvedením sponzora nebo vyšitým logem podle požadavku zákazníka a vytištěným číslem hráče. Vyvážíme tyto produkty do různých zemí. www.petro1.webs.com Naše výrobní zařízení jsou vybavena moderními stroji a pracujeme v ISO ...
PÁKISTÁN; Dresy, rukavice, výstroj, míče
Hledáme odběratele, majitele klubů, provozovatele obchodů, hráče, prodavačky a obchodní zástupce pro stejnokroje na bojová umění, sportovní oblečení, fotbalové míče, boxovací rukavice, bojovovou výstroj, fotbalové dresy atd.
Poptávám pronájem tělocvičny
Hledám pronájem tělocvičny v Brně pro školní rok 2008/2009, v termínu 17 30 až 18 30 ve všední den.