Čistiace prostriedky pre nemocnice v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK
Predmetom postupu zadávania zákazky je výber dodávateľa čistiacich prostriedkov pre všetky nemocnice v zriaďovateľskej pôsobnosti ŽSK. Bližšia špecifikácia a rozsah obstarávaných čistiacich prostriedkov je uvedená v časti B.1 Opis zákazky v týchto súťažných podkladoch. Zákazka pozostáva z piatich samostatných častí. Predmetom zákazky je dodávka ...
Provádění komplexních úklidových prací, včetně speciální ochranné dezinfekce
Předmětem plnění veřejné zakázky je úklid pracovišť, kde se vykonávají práce s biologickým a chemickým rizikem, úklid kaceláří, společných prostor,hygienických zařízení, úklid firemní školky (dle specifikace v zadávací dokumentaci)
Speciální ochranná dezinfekce, dezinsekce, desikace a deratizace, Brno - Líšeň
Práce obsahově vymezené především vázanou živností „Speciální ochranná dezinfekce, dezinsekce a deratizace bez použití toxických nebo vysoce toxických chemických přípravků s výjimkou speciální ochranné dezinfekce prováděné zdravotnickým zařízením v jeho objektech a speciální ochranné desinfekce, dezinsekce a deratizace v potravinářských a ...
FN Motol - Dezinfekční přípravky
Předmětem plnění VZ jsou alkoholové dezinfekční přípravky pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou a alkoholové dezifekční přípravky k dezinfekci kůže.
FN Motol - Dezinfekční přípravky
Předmětem plnění VZ jsou alkoholové dezinfekční přípravky pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou a alkoholové dezifekční přípravky k dezinfekci kůže.
UK-PF - poskytování úklidových prací a souvisejících služeb
Předmětem plnění zakázky je provádění kompletních úklidových prací a desinfekčních služeb v budově Univerzity Karlovy v Praze, Právnická fakulta, nám. Curieových 7, 116 40 Praha 1
FN Motol - Dezinfekční přípravky
Předmětem plnění VZ jsou alkoholové dezinfekční přípravky pro hygienickou a chirurgickou dezinfekci rukou a alkoholové dezifekční přípravky k dezinfekci kůže.
Deratizace, dezinsekce a dezinfekční práce v areálu Pražského hradu a zámku Lány
Předmětem smlouvy bude závazek zhotovitele provádět pro objednatele pravidelné a nepravidelné ochranné zásahy deratizace, dezinsekce a dezinfekce v objektech Pražského hradu a zámku Lány dle obchodních podmínek a na základě pokynů a požadavků zadavatele.
Poptávám hubení pilouse
Dobrý den, zabýváte se prosím hubením pilouse v obilí? Hezký den.
Přípravky na hubení termitů, Katar
Jsme společnost starpluz w.L.L. z Doha v Kataru. Hubení škůdců již máme vyřešeno. Nyní chceme začít také s hubením termitů. Poptáváme podporu od evropské společnosti.
Upratovanie, čistenie, dezinfekcia
Predmetom zákazky je zabezpečenie poskytovania služieb spojených s upratovaním, čistením a dezinfekciou priestorov Fakultnej nemocnice Trnava. Celková plocha upratovania je 30 995,71 m2. Bližšia špecifikácia poskytovaných služieb bude súčasťou súťažných podkladov.
Poptávám služby deratizace
Potávám služby deratizace. Objevily se mi v provozovně myši, potřebovala bych je vyhubit. Jaká je cena? Je nutno zavřít provozovnu a na jak dlouho? Děkuji
Postrek proti komárom
Postrek proti komárom - pozemný a letecký
Deratizačné, dezinsekčné a dezinfekčné služby
Predmetom zmluvy/zákazky je zabezpečenie deratizačných, dezinsekčných a dezinfekčných služieb na všetkých pracoviskách, objektoch a verejných priestranstvách v správe, resp. vo vlastníctve verejného obstarávateľa. v súlade s normami zabezpečenia kvality, s normami environmentálneho riadenia a v súlade s normami zabezpečenia bezpečnosti pri práci, ...
Deratizácia a dezinsekcia na pracoviskách a objektoch ZSSK CARGO
Predmetom zákazky je zabezpečenie deratizácie a dezinsekcie na pracoviskách a objektoch v správe verejného obstarávateľa. Regulácia živočíšnych škodcov bude vykonávaná na základe objednávok verejného obstarávateľa (na ploche max. 638 360,55 m2) na základe VZN príslušných miest a obcí ako aj uložených opatrení regionálnych úradov verejného ...
Chemická dezinfekcia ovzdušia aerosolom
Chemická dezinfekcia ovzdušia aerosolom v objekte zdravotníckeho zariadenia vrátane vzduchotechnických jednotiek.
Úklidové a dezinfekční práce v objektech HVĚZDA - občanské sdružení
ÚKLIDOVÉ A DEZINFEKČNÍ PRÁCE VE TŘECH OBJEKTECH OBČANSKÉHO SDRUŽENÍ "HVĚZDA - občanské sdružení". Jedná se o objekt na ulici Zarámí 4077, 760 01 Zlín, objekt na ulici Sokolovská 967, 763 02 Zlín - Malenovice a ulici Masarykova 443, 763 02 Zlín - Malenovice. Zhotovitel musí uklízet dle návrhu dezinfekčního režimu občanského sdružení pro rok 2013.
Poptáváme odstranění holubího trusu
Vyčistit balkon 2 m od holubího trusu
Poptávám deratizaci
Poptávám likvidaci štěnic v bytě.
Upratovacie, čistiace a dezinfekčné služby
upracovacie, čistiace a dezinfekčné služby pre zariadenie SUBSIDIUM - ŠZ, ZpS a DSS, Betliarska 18, 048 01 Rožňava
Poptávám odstranění zápachu po zvířatech
Dobrý den, Nastěhovali jsme se do cca. 19 let starého domu. Vše je OK jen původní majitel zde choval v oddělené přístavbě (cca. 70 m2) myši, křečky atd. Nebyl ani nijak moc čistotný a tak se v těchto prostorách zápach z močoviny atd. Prosím o nabídku firmy, která je schopna tento zápach močoviny odstranit. Děkuji za nabídky.
Služby dezinsekcie.
Hubenie článkonožcov prenášajúcich choroboplodné zárodky, vykonávané chemicky v intraviláne a priľahlých pozemkoch extravilánu územia na základe zmlúv, uzavieraných podľa podmienok rámcovej dohody.
Provádění speciální ochranné deratizace-dezinsekce-dezinfekce ve vojenských objektech
Provádění speciální ochranné dezinfekce, desinsekce a deratizace (DDD) ve vojenských objektech a zařízeních v působnosti VUSS Praha ve smyslu zákona č. 258/2000 Sb., o ochraně veřejného zdraví. Zadavatel rozděluje veřejnou zakázku na 5 částí. Každá část je samostatná.
Deratizácia, dezinsekcia, dezinfekcia
Poskytovanie deratizačných, dezinsekčných a dezinfekčných služieb na štyroch pracoviskách verejného obstarávateľa.
Postrek proti komárom
Predmetom zákazky je vykonanie dezinsekčného plošného postreku proti komárom (Anopheles, Culex) na území Bratislavského samosprávneho kraja.