Reklamní a propagační předměty
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky reklamních a propagačních předmětů. Součásti kompletní dodávky je doprava zboží do místa plnění, na adresu uvedenou v kupní smlouvě, která bude součástí jednotlivých zakázek v DNS. Předmět konkrétních veřejných zakázek zadávaných v DNS bude vždy specifikován ve výzvě k podání nabídek ve ...
DNS na propagaci -01-2016
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v dynamickém nákupním systému budou za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek dodávky vybraných reklamních nebo propagačních materiálů definované CPV, jak jsou uvedeny v příloze č. 1 Zadávací dokumentace, přičemž jednotlivé položky budou specifikovány ve veřejných zakázkách zadávaných na základě ...
Poptávám výrobu smaltovaných cedulí
V rámci realizace veřejné zakázky poptávám zpracování CN na výrobu 3 ks značky s označením čísla objektu. Materiál - ocelový plech opatřený smaltem o rozměrech 400 x 400 mm. barevný podklad ( bílý) s číselným označením objektů 01, 02, 03. Děkuji.
Výroba reklamní pěny na střechu stánku
Výroba reklamní pěny na střechu zmrzlinového stánku, dle přiložené fotky. Dokáže někdo vyrobit pěnu na střechu zmrzlinového stánku? Rozměr 2 x 2m.
Poptávám potisk trička
Poptávám cenovou nabídku na potisk vlastního trička s nápisem nebo obrázkem o rozměrech, cca 15cm x 20cm. Děkuji.
Výroba Magazínu Košického samosprávneho kraja
Predmetom zákazky je výroba audiovizuálneho diela - Magazínu Košického samosprávneho kraja, ktorý bude mať 2 týždennú periodicitu a bude odvysielaný zmluvnými lokálnymi vysielateľmi v Košickom samosprávnom kraji. Celková doba trvania zákazky je stanovená na dva roky, t.j. 24 mesiacov.
144_MK_Propagační předměty - 2 části
propagační předměty pro pracoviště TUL
145_MK_Propagační předměty - 1 část
propagační předměty pro pracoviště TUL
Poptávám výrobu humorné cedule
Poptávám zhotovení žertovné tabulky na vrata: Pozor, nasranej důchodce ! Pokud by to bylo možné, dejte vědět termín dodání a cenu.
Reklamní a propagační předměty 13/2015
Předmětem veřejné zakázky zadávané v dynamickém nákupním systému bude dodávka reklamních a propagačních předmětů pro Vysokou školu báňskou - Technickou univerzitu Ostrava, jejíž výčet včetně specifikace a požadovaného množství je uveden v příloze č. 1 Zadávací dokumentace, za Zadavatelem specifikovaných obchodních podmínek.
Poptávám výrobu kalendářů
Poptávám výrobu kalendářů, kde bude prezentována naše zemědělská technika. Prosíme o informaci, v jaké ceně nástěnné a stolní kalendáře vyrábíte.
Poptávám výrobu letáků
Dopyt Dobrý deň, chcela by som sa spýtať na cenu letákov. Rozmery letákov cca 10,5x15cm Išlo by o obojstranné farebné letáky. Aká by bola cena pri 13000ks, 20000ks a 30000ks. Ďakujem za odpoveď. Lucia Krátka
Poptávám smaltovanou plechovou tabuli
Hledám dodavatele smaltované plechové tabule s názvem ulice "Za vodou" ve standardních rozměrech v provedení modrý podklad, bílý nápis.
Dodávka a montáž výstražných světel a bezpečnostního polepu na osobní vozy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž výstražných světelných ramp na vybraná vozidla organizace a dodávka a provedení bezpečnostních polepů na určená vozidla a organizace.
Propagační předměty 027-2015
dodávky výše uvedeného názvu veřejné zakázky dle aktuálních potřeb ZČU
Dodávka a montáž zařizovacích předmětů Galerie moderního umění v Hradci Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž zařizovacích předmětů v objektu Galerie moderního umění v Hradci Králové, která je rozdělena na šest oddílů označených jako oddíl A, B, C, D, E a F. Navrhované řešení zahrnuje oddíl A / Atypické vybavení 1. - 2.NP (nábytek, kuchyňka), oddíl B / Typové vybavení 1. - 4.NP (nábytek, vozíky), oddíl C / ...
Grafická příprava, výroba a tisk propagačních materiálů
Grafická příprava, výroba a tisk propagačních materiálů dle zadávací dokumentace
Propagační předměty 027-2015
dodávky výše uvedeného názvu veřejné zakázky dle aktuálních potřeb ZČU
Grafická příprava, výroba a tisk propagačních materiálů
Grafická příprava, výroba a tisk propagačních materiálů dle zadávací dokumentace
Dodávka a montáž zařizovacích předmětů Galerie moderního umění v Hradci Králové
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž zařizovacích předmětů v objektu Galerie moderního umění v Hradci Králové, která je rozdělena na pět oddílů označených jako oddíl A, B, C, D a E. Navrhované řešení zahrnuje oddíl A / Atypické vybavení 1. - 2.NP (nábytek, kuchyňka), oddíl B / Typové vybavení 1. - 4.NP (nábytek, vozíky), oddíl C / ...
Podpora Moravskoslezského kraje prostřednictvím leteckého dopravce
Předmětem veřejné zakázky bude realizace aktivit, které budou propagovat a prezentovat Moravskoslezský kraj jako cílovou oblast pro turisty a investory, a to zejména formou propagace Moravskoslezského kraje prostřednictvím vizuálního sdělení na dopravním prostředku – letadle. Vizualizace zadavatele na dopravním prostředku bude umístěna zejména na ...
Poptáváme realizaci světelné reklamy na budově
Poptáváme cenovou nabídku na světelnou reklamu, kterou bychom chtěli připevnit ven na budovu, rozměry: 150cm /délka/ x 50 cm /výška/ - nápis FITCENTRUM MATES GYM. Děkuji.
Poptáváme reklamní billboard
Poptáváme na nově otevíranou prodejnu reklamu, ve formě bilboardu, někde v okolí vjezdu do Břeclavi.Reklama by měla být umístěna po dobu cca 3 měsíců. S pozdravem Stanislav Kmenta
Poptáváme vypalovací raznici do dřeva
Poptáváme vypalovací raznici do dřeva. Prosím o předběžnou kalkulaci. p.s. pouze jméno restaurace "U Sousedů" bez plotu a nápisu "restaurace".
Poptávám reklamní banner
Poptávám cenovou nabídku a termín dodání reklamního banneru rozměr 250x130cm (šxv).Banner bude umístěn ve vnitřních prostorech, navrhněte prosím vhodný materiál s ohledem na životnost banneru.Grafické podklady mám k dispozici. Děkuju předem za cenovou nabídku.