Poptávám realizaci firemního loga na vůz
Poptávám realizaci loga firmy EKOSERVIS na novou dodávku MAN, 2x z boku, 1x zezedu, 2x malá na dveře. Jaká je cenová nabídka ? Děkuji, s pozdravem za EKOSERVIS Hájek Jaroslav
Poptáváme zhotovení absolventských šerp
Rádi bychom nechali potisknout stuhy pro absolventy 9. tříd. Celkem 45 ks. Nápis ZŠ Mukařov, Absolvent 2012-2021. Mohla bych dostat cenovou nabídku? Popřípadě jak navrhnout vizuál-font písma, barvu šerpy atd. Je možné zhotovit šerpy do termínu 22.6.? Děkuji.
Poptávám podsedáky s logem
Poptávám pěnové podsedáky, popř. s natištěním loga. Poprosila bych o případné vzorníky barev a cenovou nabídku. Jednalo by se o 30 kusů. Děkuji. S pozdravem Kateřina Mozgová.
Poptávám tabuli na dveře
Poptávám reklamní tabuli na dveře 40x70. Děkuji. S pozdravem Ludmila Žlábková
Poptáváme výměnu reklamního polepu
Poptáváme výměnu části reklamního polepu. Pokud je to možné, prosím zašlete cenu za tisk, instalaci a deinstalaci.
Poptávám plakátovací válce
Poptávám plakátovací válce / válece na výlep plakátů, výrobce.
Partner Zoo Praha v oblasti outdoorové reklamy
Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření rámcové dohody mezi zadavatelem a jedním účastníkem zadávacího řízení ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, jejímž předmětem je zajištění outdoorové reklamy pro Zoo Praha na území České republiky zejména prostřednictvím: Reklamních vitrín City - Light, Billboardů, Bigboardů, Reklamy na Letišti Václava ...
Poptávám ušití bílých napínacích potahů na stůl a hudební stojany
Poptávám ušití bílých strečových-napínacích potahů na stůl a hudební stojany. V obrázku zasílám náhled pro představu. Veškeré vybavení bych dovezl na přeměření a dohodnutí detailů. Děkuji.
Poptávám výrobu reklamy
Poptávám výrobu reklamy dle grafické přílohy. Zlatá barva má být metalizováná, matná.
Poptávám výrobu vypalovací pečetě do dřeva
Předběžně bych potřeboval vědět kolik by stálo vyrobit vypalovací pečeť do dřeva? Jen raznici bez držáku apd...? Posílám nákres i s rozměry v cm.
Dodávka propagačních předmětů pro potřeby VZP ČR
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění dodávek propagačních předmětů určených pro veškeré marketingové aktivity VZP ČR ve všech krajích ČR a na projekty organizované na Ústředí VZP ČR v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Poptáváme uzamykatelnou losovací nádobu
Poptáváme: - plastová nádoba na slosování účtenek EET do restaurace - materiál transparentní průhledný plast - výška: 650 mm - tvar: čtverec = 225 x 225 mm - dno pevné, neodnímatelné. - vršek uzamykatelný – visací zámek s petličkou či něco podobného - vršek s průřezem na vhazování o rozměru průřezu 100 x 4 mm umístněný na střed ...
Zajištění kreativní části kampaně Ryba na talíř pro roky 2019 a 2020
V rámci realizace předmětu veřejné zakázky je plánováno pořízení nového hlavního vizuálu kampaně, tvorba a tisk propagačních materiálů jako jsou minikuchařky do ruky a letáky s recepty ze sladkovodních ryb, a dále také foodstyling a focení rybích pokrmů.
Poptávám dodání smaltovaného čísla na dům
Prosím o nabídku na dodání smaltovaného čísla na dům. Půjde o tabulku v barvě bílé a číslo 255 v barvě černé. Tabulku bychom chtěli nalepit, bez vrtání, na zateplenou fasádu omítnutou silikátovou omítkou Pauli. Lepidlo nám prosím doporučte.
Poptávám výrobu papírové makety
Zajímá mě cena za výrobu papírové makety např. viz obrázek v příloze. Nejde mi přímo o vzor zvířete jako na fotce, ale do budoucna poptávám firmu nebo někoho, kdo mi vyrobí různé jednoduché kartonové motivy, zvíře, symbol, atd., které budu používány jen jako obrys na obkreslení. Děkuji.
Poptávám výrobu průhledných nálepek
Poptávám výrobu průhledných nálepek, 100 ks průhledných kulatých nálepek o průměru 4 cm, s logem a tel. číslem.
Zajištění kampaně zůstáváme v zemědělství TV cyklus 2019
Projekt je zaměřen na propagaci zemědělství prostřednictvím TV seriálu vysílaného v České televizi, který bude zaměřený na podporu zastavení vysídlování venkova a řešení generační obměny v agrárním sektoru a na osvětě zemědělských činností v krajině na území České republiky. Cílem je vytvořit inspirativní cyklus 12 dílného pořadu, jehož cílem je ...
Poptávám nafukovací reklamní předměty
Poptávám nafukovací reklamní "balóny" viz příloha. Branding bude jiný, Desperado je zde pro ilustraci. Pro představu se bavíme o výšce maximálně 60cm. Množství by bylo cca 100ks. V případu kladné odezvy poprosím o nacenění. Mockrát děkuji a přeji hezký den Martin Hlavica
Poptáváme výrobu reklamních praporků
Měli bychom zájem o 30 praporků na plot (stejné jaké dodávají např. Home Credit nebo Moneta auto), které jsou uzpůsobené k přidělání na tyčku na plot. Chtěli bychom černo-bíle, kde bude dominantní nápis A1 a pod tím menším písmem Výkupy a Zástavy.
Poptáváme zhotovení neonového nápisu
Poptáváme zhotovení neonového nápisu. Jedná se o nápis “Coffee Shop”, vertikalně, rozdělený každý na jednom křídle dveří v tónu teplá bílá.
Poptáváme reklamní polep oken
Máme malý obchod so skladom v Hodoníně, kde by sme chceli na okná dať urobiť nejaké polepy. Do skladovej časti nepriehľadné fólie a na časť s obchodom, reklamné.
Tvorba audiovizuálních děl
Předmětem veřejné zakázky je poskytování služeb v oblasti audiovizuální tvorby, prostřednictvím kterých budou propagovány společnosti Skupiny ČEZ, a to u různých cílových skupin.
Poptáváme dodávku reklamních bannerů
Naše společnost zvažuje změnu reklamních bannerů v objektu Česká Lípa. Chtěli bychom světelný banner o rozměrech 3x2,5 m s logem společnosti (viz. příloha) v počtu dvou kusů. Tímto by jsme chtěli požádat o cenovou nabídku, včetně montáže. Elektřina není připravena, musí se udělat nový rozvod, jste schopní i toto zajistit? Děkujeme.
Výroba a vysílání videosekvencí
Předmětem této veřejné zakázky je výroba videosekvencí pro webové rozhraní a mobilní prezentaci, výroba propagačních reportáží a jejich televizní vysílání pro projekt „Peregrinus Silva Bohemica - Multimediální a digitální turistický průvodce pro přeshraniční historické cesty v Bavorském lese a na Šumavě“.
Poptávám výrobu reklamního maskota
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kolik by stála vyroba takovéhoto maskota (viz. příloha). Děkuji a přeji hezký den, Markéta Tobolová