Mediální nákup - tisková kampaň na podporu kvalitních potravin pro rok 2020 - 2021
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup v rámci kampaně na podporu kvalitních potravin print pro rok 2020 - 2021 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - online kampaň na podporu kvalitních potravin pro rok 2020 - 2021
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup v rámci kampaně na podporu kvalitních potravin online pro rok 2020 - 2021 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby podpory znalosti soutěže značky Regionální potravina ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora kampaně značky Regionální potravina pro rok  2020
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu kampaně značky Regionální potravina v online médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Nákup mediálního prostoru
Zavedení dynamického nákupního systému (dále též „DNS“).DNS zaváděn na dobu neurčitou. Předmětem dílčích výběrových řízení bude komplexní služba zajištění nákupu mediálního prostoru pro komunikační aktivity a kampaně zadavatele v médiích.
Mediální nákup - podpora znalosti značek Bio produkt ekologického zemědělství, ekologická produkce
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu biopotravin v tiskových médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Mediální nákup - podpora znalosti značek Bio produkt ekologického zemědělství, ekologická produkce
Předmětem veřejné zakázky je mediální nákup pro potřeby kampaně na podporu biopotravin v online médiích ve 4. čtvrtletí 2020 dle přiloženého Mediaplánu, který je Přílohou č. 4 Zadávací dokumentace.
Nákup mediálního prostoru pro realizaci marketingových kampaní domácího cestovního ruchu
Předmětem plnění této veřejné zakázky je zajištění a nákup mediálního prostoru vybranými dodavateli pro realizaci marketingových kampaní domácího cestovního ruchu agentury CzechTourism s heslem "Světové Česko" a Českého systému kvality služeb - značky Q.
Rámcová dohoda - Realizační část informační a propagační kampaně na podporu kvalitních potravin
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody dle § 131 ZZVZ s jedním dodavatelem na poskytování realizačních služeb v oblasti podpory prodeje směřující ke komunikační podpoře kvalitních potravin na období 3 let od účinnosti rámcové dohody.
Dodávky reklamních předmětů
Předmětem tohoto zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému dle ustanovení § 138 a násl. ZZVZ, jehož předmětem bude pořizování zboží - reklamních předmětů. Blíže viz ZD.
Dynamický nákupní systém na zajištění inzertního prostoru
Předmětem veřejné zakázky je nákup prostoru pro inzerci České centrály cestovního ruchu.
Partner Zoo Praha v oblasti outdoorové reklamy
Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření rámcové dohody mezi zadavatelem a jedním účastníkem zadávacího řízení ve smyslu § 131 a násl. ZZVZ, jejímž předmětem je zajištění outdoorové reklamy pro Zoo Praha na území České republiky zejména prostřednictvím: Reklamních vitrín City - Light, Billboardů, Bigboardů, Reklamy na Letišti Václava ...
Rámcová dohoda-Informační a propagační kampaň na podporu kvalitních potravin
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové dohody dle § 131 ZZVZ s jedním dodavatelem na poskytování služeb v oblasti marketingové, mediální a PR kampaně směřující ke komunikační podpoře kvalitních potravin na období 3 let od účinnosti rámcové dohody.
Zajištění služeb spojených s tiskem a distribucí tiskových propagačních materiálů
Předmětem této zakázky je uzavření rámcové dohody s jedním dodavatelem na zajištění služeb spojených s převzetím a předtiskovou kontrolou tiskových dat dodaných zadavatelem, tiskem, dodáním (zahrnujícím rozvoz a výnos) tiskových propagačních materiálů (např. v podobě brožurek, prezentačních materiálů, letáků, plakátů, PVC plachet, vlajek, atp.) do ...
Zavedení DNS Centra na propagační předměty
Zadávací řízení je realizováno ve smyslu § 139 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění (dále jen „ZZVZ“). Cílem zadávacího řízení je zavedení dynamického nákupního systému (dále též „DNS“) na zajištění a dodávku propagačních předmětů, včetně zajištění jejich potisku, polepu, gravírování či ražby jakožto podpůrného ...
Kreativní řešení mediální kampaně OP VVV
Předmětem veřejné zakázky je návrh a výroba kreativního řešení mediální kampaně v online a tištěných médiích. Zadavatel požaduje 14x výrobu videí o délce 1 minuty, zkrácených videí o délce 15 sekund, bannerů vycházejících z videí pro online média a výrobu tiskové inzerce ve vizuálu vycházejícím z řešení pro online média. Celkový vizuál kampaně ...
Zajištění propagačních (reklamních) předmětů
Předmětem této veřejné zakázky je komplexní dodávka propagačních (reklamních) předmětů dle aktuálních potřeb zadavatele, a to včetně komunikace s koncovými dodavateli, dodání kompletních technických parametrů (TP) pro vytvoření kreativních podkladů včetně termínů, případně umístění základních logotypů zadavatele na propagační (reklamní) předměty ...
Poptávám výrobu reklamy
Poptávám výrobu reklamy dle grafické přílohy. Zlatá barva má být metalizováná, matná.
Zajištění reklamních, kreativních a grafických služeb
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytování kreativních a grafických služeb, včetně příprav a realizací kampaní určených pro veškeré marketingové aktivity na podporu produktů nebo image VZP ČR.
Nákup vonkajšieho mediálneho priestoru
Predmetom zákazky je nákup vonkajšieho mediálneho priestoru. Bližšie informácie sú uvedené v súťažných podkladoch.
Výroba a dodávka brand materiálu pro potřeby VZP ČR
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba a dodávka brand materiálu určeného pro prezentaci VZP ČR na marketingových akcích realizovaných ve všech krajích ČR a na projekty organizované na Ústředí VZP ČR v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Nákup reklamných predmetov
Predmetom zákazky je dodanie reklamných predmetov s logom Európskeho sociálneho fondu a Európskeho fondu regionálneho rozvoja s odkazom na Európsku úniu, s logom Operačného programu ľudské zdroje na základe rámcovej dohody a písomnej objednávky.
Zbývající fáze EET – Prostor pro informační kampaň v tisku
Předmětem Veřejné zakázky je zajištění prostoru v celostáním tisku pro účely informování podnikatelské veřejnosti o blížícím se startu zbývající fáze elektronické evidence tržeb a povinnostech s tím souvisejících.
Zbývající fáze EET – Prostor pro informační kampaň v rozhlase
Předmětem Veřejné zakázky je odvysílání informačních audiospotů předložených zadavatelem za účelem informování podnikatelské veřejnosti o blížícím se startu zbývající fáze elektronické evidence tržeb a povinnostech s tím souvisejících.
Služby mediálnej agentúry
Spoločnosť TIPOS predstavuje lídra na trhu hazardných hier na území SR v mnohých oblastiach a pôsobí na trhu hazardných hier už 25 rokov. V súčasnosti TIPOS prevádzkuje štátnu lotériu, ktorú tvoria číselné lotérie, lotériu dokladov o prijatí tržby vyhotovených elektronickou registračnou pokladnicou a hazardné hry prevádzkované prostredníctvom ...