Poptáváme správu nemovitostí
Hledáme firmu pro správu nemovitostí. Jsme nové bytové družstvo, vzniklé za účelem odkupu bytového domu od města Brna . Poptáváme cenové nabídky na údržbu a správu domu, dům má 12 bytových jednotek (1+1 a 2+1), topení je v každém bytě vlastní. Jedná se o cihlový dům.
Hledáme ke koupi projekt na FVE
Koupíme připravený projekt s pozemky na fotovoltaickou elektrárnu (pronájem ne), do 40 MWp, koupíme jakýkoli připravený projekt v energetice (teplárny, teplovody, elektrárny jakéhokoli typu, apod. ), rozestavěnost i v provozu, infrastrukturní projekty pouze většího charakteru.
Poptávám správu bytového domu
Poptávám správu bytového domu v Olomouci.
INDIE; Koupě firmy - konstrukce, obrábění
Sídlíme v Indii a hledáme ke koupi firmu zabývající se konstrukčními a obráběcími pracemi.
Hledám pronájem plochy pro parkoviště
Poptáváme dlohodobý pronájem zpevněné plochy vhodné na odstavné parkoviště o velikosti minimálně 25.000 m2 s menším technickým a administrativním zázemím na území města Prahy, případně Praha východ nebo Praha západ.
Hledám odhadce nemovitostí
Odhadce nemovitosti ve Ždánicích, Kyjově kraj Jihomoravský.
Poptávám halu ke skladování
Poptáváme halu vhodnou ke skladování. 2 - 3.000m2 (max.5.000m2) v okolí Mladé Boleslavi, v ideálním případě směr Nymburk, Kolín (není podmínkou) Nutnost zázemí pro 10 - 15 lidí. Nabízet můžete i pozemky s územním rozhodnutím, odpovídající svojí rozlohou požadavkům na postavení takové haly. Prosím zasílejte své nabídky ...
Hledáme pozemky pro FVE vč. projektu
Poptávka: Popis poptávky: Hľadáme v Českej Republike: hotový projekt FVE s pozemkom - share deal (SPV) Popis: - odkúpime / prenajmeme pozemky vhodné na výstavbu fotovoltaickej elektrárne s hotovým projektom a všetkými povoleniami - v tesnej blízkosti elektrickej distribučnej siete 22 kV - so spevnenou prístupovou cestou, netienená rovina ...
Poptáváme koupi nestavebního pozemku
Hledám zaúčelem koupě nestavební pozemek /zahradu,louku,proluku a pod./o rozloze 300-400m/2 v dosahu městské dopravy v Praze,při nejhorším těsně za okrají Prahy,aby tam byl spoj PID.Jedná se o výzkumné účely/bez hluku,špíny a bez jakých koliv zněčištění/.Díky za nabídky a pěkný den přeje Šulc.
Hledám investora pro koupi pozemků
Hledám kupce-investora,na pozemky u dálnice Praha-K.Vary,exit 17km.plná vybavenost,spevněné,vlastní nájezdy,vedle pozemku na obou stranách 2čerpací stanice bez uživatelského práva..,motorest,čistička odpadních vod,inženýrské síte,možnost stavéní hal do v.10m.atraktivní lokalita.cena k jednání 2450,.kč celkem 34000m2.
Poptávám koupi pozemku na FVE
Koupím pozemek k výstavbě FVE do cca 1 MW. Podmínkou je vyřízené stav. povolení (nebo v řízení) a smlouva o připojení zařízení k distribuční soustavě (ČEZ nebo E.on).
Poptávám koupi nestavebního pozemku
Hledám ke koupi zahradu,louku.proliku /nestavební pozemek/ v dosahu městské dopravy Praha k výzkumným účelům. Rozloha cca 300 - 400m/2.
Hledám byt v Kdyni
Hledám volný byt ve Kdyni družstevní 3+1 nebo 4+1
Poptávám pronájem bytu
Shánim byt do pronájmu 2+1, teď jsem momentálně v Anglii, ale v lednu se vracím do Liberce, jestli máte nějaký byt do pronájmu dejte mi vědět předem, moc děkuji, Kopecký
Poptávám skladovací prostory
Sháním pro stěhovací firmu skladovací prostory příp. i dílnu okolo 30 m2 v přízemí, přístupné nepřetržitě s možností parkování 2-3 dodávek Praha 6 - Bubeneč, Suchdol, Lysolaje nebo blízká Praha - západ.
Poptávám skladové prostory
Úklidová firma hledá sklad 30-50m čtver. na úklidové stroje, úklidovou chemii, úklidové náčiní apod. Prostory musí být v přízemí budovy s nepřetržitým přístupem, soc. zařízením a dobrým parkováním pro vozidla.Praha Hostivař a blízké okolí. Cena cca 100Kč/m2/měsíc.
Poptávám pronájem garsonky
Zdravotní sestra s 4 letým synem hledá pronájem garsoniery či 1kk na Praze 12 v Modřanech...nabídky prosím pište
NĚMECKO; Pozemky pro fotovoltaické elektrárny
Vážené dámy a pánové. Pro naše investory hledáme v Česke republice pozemky na výstavbu fotovoltaickych elektráren. Kritérium pozemků: STAVEBNÍ POVOLENÍ SMLOUVA NEBO PŘÍSLIB K PŘIPOJENÍ OD DODAVATELE ELEKTŘINY KAPACITA PŘIPOJENÍ V MW VELIKOST POZEMKU OD 20000m2 V případě, že nám můžete nabídnout pozemek splňující tyto ...
Hledám pronájem  bytu  v Praze
Hledám byt v Praze 1+1, 1+ kk, Garsonieru, s garáží, 10 000 Kč včetně poplatků, pro dvě osoby. Lépe nezařízený .
SAÚDSKÁ ARÁBIE; Realitní a průmyslové projekty
Hledáme zahraniční firmy, které mají zájem o podnikání v Saúdské Arábii, kde je předkvalifikujeme pro podnikatelský projekt v realitních komplexech a / nebo průmyslových projektech. Infrastrukturní projekty jsou nejžádanější oblastí, kde mohou zahraniční firmy získat skvělé příležitosti v Království Saúdské Arábie.
Poptáváme koupi pozemků
Zahraniční investor koupí pozemky s kompletním projektem k výstavbě FVE na uzemí EU pozemky - od 10ha do 100ha cena dle lokality a příslušného osvitu
Poptávám půdni prostory
Poptávám koupi půdních prostor v Praze Společenství vlastníků nebo přímí majitelé nabídněte k prodeji půdní prostory k provádění půdních vestaveb nebo k rekonstrukci v Praze. Možná i jiná dohoda.
Poptávám 10 parkovacích míst, Praha 10
Poptávám 10 parkovacích míst - dlouhodobě, na Praze 10.
Poptáváme pronájem závodní jídelny
Hledáme pronájem závodní jídelny v Praze.
Poptávám pronájem prostorů
Hledám k pronájmu prostory 80-150 m2 v atraktivních místech, vhodné na prodejnu potravin. Přízemí, výloha, v Praze , Kladně.