Zajištění Správy a údržby nemovitostí v objektech Zlínského kraje
Předmětem veřejné zakázky je zajištění Správy a údržby nemovitostí, které jsou v majetku Zlínského kraje a zajištění konkrétních činností Facility Managementu těchto objektů. Předmětem veřejné zakázky je rovněž vedení provozních knih všech specifikovaných objektů a servisních knih jednotlivých objektů a pravidelné čtvrtletní informování zadavatele ...
Správa a zabezpečení provozu VS MD Kojetín
Předmět plnění veřejné zakázky zahrnuje zabezpečení celoroční správy a provozu Výcvikového střediska Ministerstva dopravy v Kojetíně a zajištění výuky a výcviku v odborných kurzech Ministerstva dopravy.
Poptávám pronájem plochy pro přímý prodej
Poptávám u firem pronájem plochy o 2m2 na promoakce delikates (např.čaje,sušenky,džemy,čokoláda) spojené s možností i přímého prodeje pro zaměstnance. Předem děkuji za nabídku.
Správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky v SRN
Předmětem veřejné zakázky je správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky ve Spolkové republice Německo ve městě Hamburk.
Realizace služeb technícké údržby
Předmětem plnění veřejné zakázky je realizace služeb technické údržby v objektech zadavatele specifikovaných v zadávací dokumentaci po dobu 48 měsíců
VV Praha - Pankrác zabezpečení provozu nemocnice
Údržba a zabezpečení provozu technologických celků Nemocnice s poliklinikou6 ve Vazební věznici Praha-Pankrác.
Startovací byty na území města Brna
Záměrem Statutárního města Brna je získat do vlastnictví nemovitosti s byty, případně garážemi či garážovými stáními v novostavbách budovaných na území města Brna, s výjimkou k.ú. Dolní Heršpice a k.ú. Přízřenice, soukromými stavebníky. Stavebník bude moci nabídnout jednotlivé budoucí stavby před zahájením výstavby s pravomocným stavebním povolením
Poptáváme správu nemovitosti vč. účetnictví
pražské SVJ hledá pro dům o cca 22bj správce nemovitosti jehož činnost by měla zahrnovat především :Spravu ucetnictvi ,Spravu pohledavek ,Sledovani terminu plateb, faktur atp., Evidenci bytu a osob v bytech a Tvorbu rozpisu plateb + rocni vyuctovani.
Zajištění provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla
Poskytnutí služby pro zabezpečení provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla v rozsahu provádění obsluhy a údržby jednotlivých technologických souborů (kotelny, tepelné rozvody, předávací stanice, vyhrazená tlaková zařízení, vyhrazená plynová zařízení, sklady paliva).
Facility management pro organizační jednotku Inspektorát pro ionizující záření
Předmětem této veřejné zakázky je zabezpečení služeb facility managementu, tj. zajišťování podpůrných činností externím dodavatelem. Tyto služby se týkají provozu, prostor, infrastruktury, správy a zaměstnanců vnitřní organizační jednotky ČMI Inspektorátu pro ionizující záření. Podrobný popis požadovaných služeb je v zadávací dokumentaci.
Stavební a strojní údržba úkrytů CO
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy na základě níž budou zadavatelem zadávány jednotlivé veřejné zakázky na provádění stavební a strojní údržby úkrytů CO, které jsou ve správě SSHMP.
Zajišťování provozně technické údržby v objektech NBÚ
Předmětem zakázky je údržba, opravy objektů a jejich vybavení, údržbářské a stavební opravy.
Správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky v Německu
Předmětem veřejné zakázky je správa a údržba nemovitého majetku ve vlastnictví či nájmu České republiky ve Spolkové republice Německo ve městě Hamburk.
Správa bytových a kombinovaných domů v majetku města Valašské Meziříčí
Předmět veřejné zakázky je správa budov (domů), bytových a nebytových jednotek ve vlastnictví města Valašské Meziříčí. Jedná se celkem o 376 bytů a 25 nebytových prostor. Správce bude zajištovat provozně technickou činnost (revize, údržby, opravy apod.) a dále ekonomicko - správní činnost (uzavírání nájemních smluv, vyúčtování služeb nájemníkům, ...
Hledáme pozemky pro navážení zeminy
Poptáváme pozemky vhodné k navážení zeminou v Praze a okolí. Jedná se nám i o černé skládky, vytěžené pískovny a lomy, cihelny. Výborné finanční podmínky. Odměníme i informace vedoucí k těmto lokalitám
OS Litoměřice - Správa nemovitosti
Předmětem veřejné zakázky bude zajištění správy objektu budovy Okresního soudu v Litoměřicích na adrese : Na Valech 525/12, Litoměřice, PSČ 412 97 a zajištění konkrétních činností spojených s celkovou správou
Zajištění provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla
Poskytnutí služby pro zabezpečení provozu vybraných energetických zařízení určených k výrobě a rozvodu tepla v rozsahu provádění obsluhy a údržby jednotlivých technologických souborů (kotelny, tepelné rozvody, předávací stanice, vyhrazená tlaková zařízení, vyhrazená plynová zařízení, sklady paliva).
Poptávám pronájem bytu ve Znojmě a okolí
Hledám pronájem bytu alespoň 2+1/kk ve Znojmě nebo okolí pro sebe,přítelkyni a syna. Momentálně mohu položit 20tis.korun. Spěchá. Děkuji.
Poptáváme parkovací prostory ve Zlíně
Převážně noční parkování v centru Zlína pro cca 15-20 dodávkových vozidel Další informace k poptávce: (množství, termín, orien. cena, atd.)Maximální vzdálenost je 5 min chůze od Mírového náměstí. Parkování je v době od cca 15 hod - 6-7 hod ranní. Děkuji za nabídky mailem
TURECKO; Letní domy
Naše firma Oren construction limited potřebuje spolupráci v Turecku v Mersinu pro výstavbu bytového komplexu letních domů u moře a prodej těchto bytů na evropském trhu. Potřebujeme partnera v evropských zemích, který nás bude zastupovat.
Poptáváme založení bytového družstva a správu nemovitosti
Hledáme pomoc při založení bytového družstva (panel, 8 vchodů, 159 bytových jednotek) a následné správě nemovitosti (účetnictví, evidence) v Praze 17 - Řepy.
Hledáme zprostředkovatele zakázek
Hledáme zprostředkovatele v oblasti úklidu a správy nemovitostí za smluvní provizi.
POBŘEŽÍ SLONOVINY; Nemovitosti
Rádi bychom navázali obchodní spolupráci v oblasti nemovitostí a investic.
KAMERUN; Byt v ČR
Chci koupit byt v ČR.
Poptávám pronájem výrobního prostoru
Popis poptávky: Poptávám pronájem výrobního prostoru do 100- 150 m2, Pardubice Popis: - pro lehkou výrobu, popř. skladování, kancelář - s vlastním vstupem - bez nutnosti dalších investic - s vytápěním - se sociálním zázemím - v přízemí, s možností nakládky - rampa nebo dobrý příjezd - s možností příjezdu vozidla do 3,5 t ...