Poptávám koupi chalupy nebo chaty
Hledám ke koupi chatu nebo chalupu v Hranicích na Moravě, platím hotově, spěchá!!!
Poptávám koupi rodinného domu
Koupím rodinný dům - Hranice na Moravě, může být i v horším stavu, platba ihned hotově, spěchá, kontakt na mobil.
Poptávám koupi chalupy v okolí Přerova
Koupím chatu nebo chalupu v oblasti Přerova, platím hotově, spěchá!!! Prosím volejte nebo pište na email.
Poptávám koupi pozemku
Koupím pole, platba ihned hotově, spěchá, 605184747.
Poptávám koupi bytu
Koupím byt 2+1 nebo 2+kk v Přerově nebo blízkém okolí, platím hotově, spěchá, tel: 605184747!!
Poptávám služby realitní kanceláře
Prodám družstevní byt 82,28m, v paneláku, velký balkon+výtah 3patro, nová fasáda + okna v bytě je satelit+internet možno přepsat na nového majitele. Dobrá lokalita čisté ovzduší v okolí lesy. Po domluvě možno vidět, nebo můžu poslat přes e-mail fotky bytu. Cena 450000Kč při rychlém jednání možná sleva.
Hledáme pronájem kancelářských prostor v Praze
Hledáme pronájem kancelářský prostor cca 100 m2 v oblasti Praha 6,7 nebo 8. Cena do 300 Kč/m2. Předem děkujeme za Vaše nabídky.
Poptávám byt v OV
Poptávám koupi bytu ve Studénce, ulice Poštovní. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, cihlový o velikosti 2+1.
Poptávám koupi pozemku v Olomouckém kraji
Koupím pozemek v Olomouckém kraji, platba ihned hotově, spěchá, 605184747.
Poptávám pronájem bytu v Chomutově
Poptávám byt do pronájmu nebo k prodeji v Chomutově na ul.Kanadská.Děkuji
Poptávám koupi bytu v Olomouci
Poptávám koupi bytu do osobního vlastnictví 1+1 nebo 2+kk do 1 100 000,- Kč, poblíž centra Olomouce nebo Lazce, Slavonín, Černovír.
Poptávám podnájem
Dobrý den, hledám dlouhodobý pronájem min. na 1 rok Kuřim/Brno - Řečkovice/Královo pole/Medlánky a okolí do 20 km od Kuřimi.Nájemné s inkasem by mělo činit max. 8000 Kč měsíčně.Jsem nekuřák , v podnájmu bych bydlel sám a bez zvířat. S pozdravem a přáním hezkého dne. Petr Brož
Poptávám pronájem bytu
Poptávám pronájem bytu. Dobrý den, jsem mladá, pracující slečna.Mám zájem o byt 2+1 lokalita Brno-město (Královo Pole, Židenice) s většími m2. Mám pejska menšíhoho vzrůstu a 5letého syna, kterého mám jen občas, jelikož mám pohyblivou pracovní dobu. Nájemné včetně inkasa 8500 - 9000,- kč. Mám zájem o delší pronájem nejlépe na dobu neurčitou s ...
Poptávám koupi bytu v Brně
Pro mého konkrétního klienta aktuálně hledám byt 2+1 v Brně. Nejlépe sever Brna (Lesná, Řečkovice, Komín, Jundrov). Lze i jinou lokalitu, pokud bude zajímavý byt případně cena. Prosím nabídněte. Klient má zajištěné financování. Stačí i poslat SMS Petr Charvát
Poptáváme skladovací prostory, Plzeň
Hledáme ke koupi případně dlouhodobému pronájmu skladovací prostory min. 500 m2 v Plzni nebo blízkém okolí. Nutný příjezd pro kamion.
Poptáváme koupi bytu v OV, Kladno
Dobrý den, máme zájem o byt 3 plus 1 s balkónem. Cena do 1.5 mil. korun Kladno. Chtěli bychom ho co nejdříve vidět. Lokalita Kročehlavy, Sítná, U Hvězdy. A požadavek byt v osobním vlastnictví. Děkujeme za rychlé vyřízení.
Poptávám koupi bytu v Břeclavi
Dobrý den. Hledám byt v Breclavi 1+1 nebo2+1 v přízemí s balkónem a komorou,přístupný i pro vozíčkáře. Raději ke koupi na hypotéku. Muzu splácet 4500kc/mes. Jen nevím jestli by nebyl pro banku problém ze nemůžu pracovat. Starám se o tezce postiženého syna a trvaly příjem máme zajištěn pouze ze soc dávek. Můžete mi prosim poradit? Pokud by hypotéka ...
Hledám spolubydlící do RD
Hledám spolubydlící i s jedním dítětem (spolubydlícího) do opraveného RD 3+1 v Miroslavi. Samostatný pokoj, společné užívání kuchyně, WC,koupelny a zahrady.Cena včetně inkasa 3.000,-Kč za měsíc.
Poptáváme pronájem bytu v Liberci
Poptávám pronájem bytu cca 2+1 s balkonem, nebo terasou v Liberci, možnost parkování.Jsme dva starší slušní manželé s malým vychovaným psíkem.
Hledám spolubydlící do RD
Hledám spolubydlící i s jedním dítětem (spolubydlícího) do opraveného RD 3+1 v Miroslavi. Samostatný pokoj, společné užívání kuchyně, WC, koupelny a zahrady.Cena včetně inkasa 3.000 Kč za měsíc.
Hledám bufet k pronájmu
Poptávám pronájem bufetu, podnikové, školní či jiné kantýny (bufetu, prodejny a pod.) v Ostravě a okolí. Odstupné respektuji.
Koupě pozemku, Ghana
Rozsáhlý pozemek přes 1000 akrů ležící u Ada, 40 km od hlavního města Ghany Accry, je na prodej. Nachází se v turistické enklávě v Ghaně, má právní dokumenty. 500 akrů pozemku je k přímé koupi. Má výbornou polohu, dobré silnice, elektřinu, vodu, telekomunikace a poblíž malebná městečka. Strategický investor nebo partneři, kteří mají zájem o ...
Sháním nemovitost pro provoz ubytovny
Poptávám nemovitost vhodnou pro provozování ubytovny. Obec Kvasiny nebo Mladá Boleslav.
Poptávám pronájem pozemku v Brně
Dobrý den, hledám obecní pozemek v Brně (zahrada, travnatá plocha) do pronájmu k trvalému bydlení v mobilním domě elektřina a voda na pozemku eventuálně u hranic pozemku.
Poptávám pronájem bytu v Opavě
Poptávám pronájem bytu 2+1 nebo 3+1 v Opavě, s možností splátkového kalendáře u kauce nebo provizi RK.