Nájem areálu pro Oddělení služební hipologie KRPZ včetně souvisejících služeb
Nájem areálu pro Oddělení služební hipologie KRPZ včetně souvisejících služeb
Hledám pronájem bytu v Opavě
Hledám pronájem bytu 2+1 nebo 2+kk v Opavě.
Pronájem bytu, Polsko
Hledám byt k pronájmu cca 40 m po dobu asi 2 let v Českém Těšíně nebo okolí.
Pronájem prostor a občerstvení
Předmětem zakázky je zajištění pronájmu prostor a občerstvení pro realizaci mobilních center, regionálních informačních panelů a seminářů v roce 2018.
Zajištění kancelářských prostor a souvisejících služeb v destinaci Londýn
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem kancelářských prostor, zajištění informačních, poradenských a dalších souvisejících služeb a organizace matchmakingové akce v Londýně. Plnění dle jednotlivých částí veřejné zakázky.
Pronájem nebytových prostor na akci XLII. ATCM a XXII. CEP v ČR v roce 2019
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem nebytových prostor pro zasedání XLII. Konzultativního shromáždění smluvních stran Smlouvy o Antarktidě a XXII. zasedání Výboru pro ochranu životního prostředí v České republice v roce 2019 (dále jen „ATCM nebo shromáždění“ a „CEP“), včetně vybavení a služeb souvisejících s nájmem prostor.
Poptáváme pronájem reklamních ploch v Ústí nad Labem
Poptávám pronájem reklamních ploch v Ústí nad Labem. Popis: - pronájem reklamních ploch v Ústí nad Labem - billboardy, bannery, lavičky, MHD, úřady, restaurace, nádraží, mosty, nákipní centra apod - délka pronájmu cca na 3 měsíce i déle - cílem je zvýšení povědomí o službách cestovní kanceláře - oblast Ústí nad Labem, do budoucna i Ústecký ...
Poptávám pozemek
Poptávám pozemek v okolí Kunratic, Nupak, Dubče, Hostivaře nebo Újezda. Jedná se o pozemek za účelem uchování rostlin, keřů, zahradnického nářadí a strojů. Nabízím proti službu formou údržby pozemku nebo možnost platebního vyrovnání.
Zajištění kancelářských prostor a souvisejících služeb v destinaci Silicon Valley, New York
Účelem této nadlimitní veřejné zakázky zadávané v otevřeném řízení dle ustanovení § 3 písm. b) a § 56 zákona je uzavření rámcové smlouvy ve smyslu ustanovení § 131 a násl. zákona (dále také jako „Rámcová smlouva“) na poskytování služeb vymezených pro jednotlivé části veřejné zakázky. Jelikož jednotlivé služby v případě částí CzechAccelerator – ...
Poptávám pronájem bytu na Slovensku
Poptávám pronájem bytu na Slovensku.
Poptávám pronájem bytu na Slovensku
Hľadáme prenájom Súrne,2izb.byt v Púchove zariadený a dlhodobý prenájom,nájom vrátane energií do 320€,ponuky telefonicky.
Poptáváme pronájem kanceláře v Brně
Poptáváme pronájem kanceláře v Brně, výměra 50m2, s možností parkvání. Děkuji.
Poptávám pronájem bytu
Poptávám pronájem garsonky nebo bytu 1+1, pro pracujícího slušného muže, věk 56 let. Levně cena 5000 kč včetně služeb, energie na měsíc.Bez kauce. Podmínka výtah. Pán je po totální endoprotéze. Zařízený. Od 20.2.2017, nebo 1.3.2017. Moc děkuji za jakékoliv nabídky.
Poptávám dlouhodobý pronájem chaty či chalupy
Poptávám dlouhodobý pronájem chaty či chalupy s jasně nastavenou možností jejího pozdějšího odkupu. Objekt v minimálně dobrém či velmi dobrém stavu. Voda v objektu či jeho bezprostřední blízkosti. Hlavní podmínkou je samota.Děkuji.
Poptávám pronájem bytu
Poptávám pronájem bytu o velikosti alespoň 50 m2 nebo část domu v Novém Jičíně či přilehlém okolí. Děkuji.
Poptáváme pronájem kanceláře v Ostravě
Poptáváme pronájem kanceláře pro administrativní činnost. Rozměry od 40-70 m2 (v závislosti na ceně) v centru města Ostravy, 2 -3 místnosti, vlastní soc. zařízení, kuchyňská linka nebo možnost vlastní kuchyňské linky. Dostupnost parkování. Bez provize RK.
Poptávám pronájem bytu v Břeclavi
Dobrý den, sháníme byt k dlouhodobému pronájmu 2+1 nebo 2+kk v Břeclavi. Jsme manželský pár 43-52 let s malým pejskem, kterého mám ze zdravotních dúvodú. Pejsek je malý, hodný a vycvičený. Byt by bylo nejlepší zařízený, ale když bude prázdný, nevadí. Moc by mi pomohla ze zdrav. dúvodú vana. Jsme Slováci, ale žijeme v Kolíně 11let a rádi bychom ...
Poptávám pronájem skladu
Poptávám pronájem skladu a služby s tím spojené. Sortiment = automobilové a průmyslové oleje, plastická maziva, speciální kapaliny, chladící kapaliny, ostřikovače, ... Objem cca = oleje a maziva cca 50T - 70T
Poptávám pronájem zahrady
Poptávám pronájem zahrady s eletrikou a vodou v Chebu nebo okolí.
Poptávám pronájem bytu nebo domu
Poptávám ponájem bytu nebo domu ve Vodňanech nebo v Písku. Děkuji.
Poptávám pronájem bytu v Ostravě
Hledám pronájem bytu 2+kk nebo 2+1 s balkonem v Ostravě - Výškovicích nebo v Ostravě - Zábřehu, případně v Ostravě - Hrabůvce. Nejlépe ve vyšším patře.
Prostory k podnikání, Austrálie
Hledám nějaké sídlo (prostor) pro stavební a inženýrskou činnost. Jsme malá obchodní společnost v oblasti CNC prací. Je možné získat něco pro naši společnost kolem Zlína? S pozdravem Mario Thullmann
Poptávám pronájem parkovacího místa
Poptávám pronájem parkovacího místa, nemusí být kryté, s elektrickým přívodem 380 V, pro parkování dodávky Mercedes s mrazící nástavbou, v uzavřeném areálu v Benešově u Prahy. Děkuji.
Poptávám pronájem prostor na uskladnění nábytku
Poptávám pronájem prostor na uskladnění nábytku po stěhování, které proběhne pravděpodobně v únoru nebo březnu, přesný termín ještě nevím. Bylo by to na 1-3 měsíce a potřebovala bych asi větší koji. Můžete mi prosím napsat vaše ceny a jak to vlastně funguje? Jak dlouho dopředu je třeba si prostor rezervovat? Děkuji za odpověď. Štěpánová
Poptávám pronájem rodinného domu
Poptávám dlouhodobý pronájem menšího samostatného rodinného domku se zahradou min.1000 čtverečních metrů. Děkuji.