PÁKISTÁN; Personální agentury
Jsme renomovaná personální agentura v Pákistánu. Hledáme dobré renomované personální agentury, které nám zajistí pracovní místa v Evropě a zpracují záležitosti pracovních povolení a víz.
Hledáme zájemce na volná pracovní místa po celé ČR- pozice samostatný obch.zástupce
Čs-rakouská společnost hledá samostatné prodejce z celé ČR pro prodej čisticích prostředků konečným odběratelům do průmyslu, do autoservisů, pneuservisů, hotelům, restauracím, živnostníkům a podnikatelům. Příjemný vzhled a vystupování, komunikativnost jsou podmínkou. Stojí za námi rakouský partner s téměř 40 letou tradicí a vlastní výrobou ...
Hledám obchodního zástupce pro fotovoltaické elektrárny
Hledám obchodního zástupce pro fotovoltaické elektrárny na Slovensku případně po celé EU. Praxe v elektro výhodou.
INDIE; Personální agentury
Hledám v Evropě práci v oboru BOZP / bezpečnosti. Můžete mi prosím poslat kontakty na náborové kanceláře?
Hledáme pracovníky pro zateplování objektů
Hledám samostatné a zkušené party "zateplovačů" pro práci na objektech v Praze. Podmínkou je zkušenost a občanství ČR. Práce je dost, stačí jen chuť a touha vydělat si. Pravidelné platby 1x měsíčně. (Zálohy - NEPOSKYTUJI!!!).
Zajištění provozu Městského kamerového dohlížecího systému
a)Vybraná firma zajistí veškerou obsluhu a provoz MKDS dostatečným počtem zaměstnanců, kteří budou provádět uložené úkoly ve směnném provozu. b)Vybraná firma zajistí to, že obsluha MKDS bude vykonávat svou činnost podle pokynů Městské policie Cheb a policie ČR. c)Vybraná firma zajistí kvalitní a nepřetržité monitorování určených lokalit na dobu ...
Poptávám práci lodníka
Začínající lodník bez praxe pouze lodní knížka
Užívání prostor a poskytnutí vyjmenovaných služeb
Předmětem veřejné zakázky je realizace služby spočívající v poskytnutí prostor v nemovitostech uchazeče, jeho materiálního vybavení a dále činnosti a služby k zabezpečení ubytovací kapacity účastníků EYOWF 2011. Ubytování je poskytnuto včetně služeb stravovacích, relaxačních, kulturních a směnárenských.
Dodavatel v rámci projektu  Rozvoj služeb eGovernmentu v obcích
Předmětem zakázky je dodávka technologického centra ORP a provedení vnitřní integrace městského úřadu. Důvodem pro realizaci zakázky je budování strategie eGovernmentu pro ORP a spádovou oblast ORP Sokolov.
Sháním práci řidiče
Dobrý den, sháním práci jako řidič skupiny B, řidičský prukaz mám 3 roky znalost Brna a okolí.
EGYPT; Personální poradenství
Společnost OHOD CO se zabývá náborem pracovníků a personálním poradenstvím. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce, chtěli bychom být zástupcem v Egyptě v oblasti náboru pracovníků. Budeme zodpovědni za získávání odborných zaměstnanců podle vašich požadavků specializace. Zajistíme celý proces náboru, počínaje inzercí práce, filtrování ...
Zajištění služby dozoru v expozicích a provozu pokladny a šatny v objektu Národního technického muzea
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění služby dozoru v expozicích a výstavách a provozu pokladny a šatny v objektu Národního technického muzea v Praze v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
Hledám dělníky pro práci v lese
Poptávam dělníky do lesa. Jedná se o ožinování mladých lesních porostů. Práce pro 5-8 lidí. Termín do půlky záží. Plocha na ožinování zhruba 60 ha. Podmínka- vlastní auto, ŽL. Ubytování zajištěno. Při oboustranné spokojenosti možnost prodloužení smlouvy do konce roku a pak na další 4 roky.
Poptáváme obkladačské práce
Poptáváme obkladače Hledáme šikovné obkladače s ŽL na obkladání školních toalet, cena 250,-/qm. Materiál a vyrovnání stěn připraveno, jen nalepit obklad. Nástup možný IHNED. Možná dlouhodobá spolupráce na dalších projektech Adresa realizace , Praha 5 Zakázka je přes zprostředkovatele.
NĚMECKO; Kuchař, kuchařka
Jsme restaurace a hledáme naléhavě nějakého dobrého kuchaře/kuchařku. Můžete nám pomoci, eventuelně předat dále?
Hledáme pracovníky do pásové výroby v Německu
Hledám zájemce o práci v Německu v automobilce. Jedná se o pásovou výrobu. Práce je vhodná spíše pro muže. Také jako letní brigáda pro studenty. Více informací na mail gabyn(zavinač)centrum.cz.
NĚMECKO; Svářeči, zámečníci
Hledáme mechaniky na trámové-příčkové konstrukce, svářeče/zámečníky. Místo výkonu práce: Saarbrücken, od této chvíle na zhruba 2 měsíce, další využití po dohodě.
INDIE; Realitní a pracovní agentura
CASTLES ESTATES, renomovaní poradci z Pune v Indii, jsou profesionálové s mnoha úspěchy ve svém oboru. Můžeme uspokojit všechny firmy v oblasti průmyslových prostor, pracovních sil a vládních prací k upevnění vaší výrobní jednotky v Indii. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Hledám obráběče kovů, nástrojaře
Sháním obraběče kovů - nástrojaře, Místo práce - Uhřiněves, na HPP, VPP
Hledáme zkušeného strojníka na traktorbagr TEREX
Hledáme zkušeného strojníka na traktorbagr TEREX. Praxe min 5 let! Nástup ihned po dohodě.
BANGLADÉŠ; Obchodní zastoupení
Jsme obchodní společnost zabývající se importem / exportem. Máme zájem spolupracovat se zahraničními firmami jako jejich místní zástupce, který bude propagovat jejich výrobky v Bangladéši.
Poptávám spolupráci s personalní agenturou
Poptávám personalistu nebo personální agenturu pro zajištění spolupracovníků na ŽL pro celé Čechy (obchodní zástupce, prodejce...) počet není omezen, spolupráce s personální agenturou, nebo personalistou může trvat tak dlouho, jak bude personalista,nebo agentura chtít.
MALAJSIE; Obchodní zastoupení
Chtěl bych pracovat jako manažer pro rozvoj podnikání / konzultant pro evropské výrobce rychloobrátkového zboží, kteří chtějí rozšířit své podnikání a trhy do Malajsie a jihovýchodní Asie. Budu je zastupovat a rozvíjet trhy pro jejich výrobky v těchto zemích. Mám přes 20 let zkušeností v marketingu a komunikaci v průmyslu rychloobrátkového ...
Hledáme pracovníka pro technickou kontrolu
Hledáme pracovníka na pozici "Strojírenský technik technické kontroly" Požadujeme: - odpovídající vzdělání nebo praxi ve strojírenství (vhodné i pro absolventy strojírenských oborů) - práci ve třísměnném, případně nepřetržitém provozu - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost Nabízíme: - stabilitu firmy s mezinárodním zázemím - práci ...
Hledáme pracovníka pro CNC obrábění
Hledáme "obraběče na CNC strojích" Požadujeme: - odpovídající vzdělání nebo praxi v kovoobrábění (vhodné i pro absolventy oborů mechanik seřizovač CNC strojů, nástrojař, případně dalších technických oborů) - práci ve třísměnném, případně nepřetržitém provozu - samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost Nabízíme: - stabilitu firmy s ...