Poptávám internetové připojení
Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na připojení internetu v Cejeticích Koněvova 24 Ml.Bol.
Streaming – technické zajištění iVysílání ČT
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění internetového vysílání pořadů České televize, tvorba záznamů video a audio streamingových dat z živého vysílání, zajištění správy a provozu archivu a poskytnutí dalších služeb souvisejících s internetovým vysíláním, v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami.
VOŠ A SZeŠ Benešov – Výstavba odborných učeben a skleníku včetně spojovacího krčku
Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce skleníku a stávající budovy zahradního domku na nové odborné učebny. Vstup do budovy bude mimo jiné umožněn ze stávající budovy prostřednictvím spojovacího krčku. Rekonstrukce zahradního domku zahrnuje výstavbu vazárny (dílna pro práci s květinami), skladu, chladicí místnosti, kabinetů pro pedagogy a ...
Poptávám internetové připojení
Poptávám připojení k internetu, Praha, Trmická ul.
Zabezpečenie prístupu do verejnej siete Internet
Predmetom zákazky je poskytnutie/zabezpečenie a prevádzkovanie služby: prístup do siete Internet v lokalite NÚCEM, Žehrianska 9, Bratislava. Verejný obstarávateľ požaduje, aby posledná míľa pre primárne pripojenie bola realizovaná výhradne prostredníctvom optického pripojenia. Posledná míľa pre záložné pripojenie je na výbere poskytovateľa. ...
Dodávka serveru pro ZČU
Předmětem veřejné zakázky je realizace dodávky jednoho (1) kusu serveru, který musí splňovat nejméně technické parametry (jako minimální požadavky zadavatele, které musí předmět plnění splňovat), které jsou podrobně specifikovány v zadávací dokumentaci.
Připojení lokality Olbrachtova
Připojení k internetu technologií "dual access" (vláknem a bezdrátovou technologií v licencovaném pásmu) včetně backup, proaktivního dohledu a provozních statistik měsíčně předávaných Zadavateli. Tato připojení budou využívána současně pro "load balancing". Minimálně 2x 50 Mb/s.
Satelitní distribuce ČT HD
Předmětem veřejné zakázky jsou služby na zajištění satelitní distribuce jednoho HDTV programu, a to včetně multiplexování, scramblování a primární distribuce transportního toku obsahujícího video, audio, EPG, DVB titulky a případné další datové služby o celkovém datovém toku 8 Mbit/sec do místa satelitního up-linku.
Internetová TV s vlastním redakčním systémem a její podpora
Zajištění internetové televize s vlastním redakčním systémem a její podpora. Obsah internetové televize vedoucí k prezentaci Ústeckého kraje a jeho aktivit směrem k veřejnosti. Součástí zakázky je návrh témat, zpracování obsahu, korektur obrazového, zvukového i textového materiálu.
Výběr dodavatele servisu a správy distribuční sítě, řízené konektivity, doplňkových služeb
Předmětem zakázky je výběr způsobilého dodavatele servisu a správy distribuční sítě, řízené konektivity, doplňkových služeb dle podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Poptávám internetové připojení
Poptávám internetové připojení
Poptávám zřízení telefonického centra podpory prodeje
Poptávám zřízení telefonického centra podpory prodeje v Bukovanech u Sokolova V 1 fázi by se jednalo o zřízení centra pro 6-10 osob, časem možné další navýšení počtu. Poptávám telefonické zařízení, je jedno jestli mobilní nebo pevné, potřeba aby mohlo pracovat více osob v jedné místnosti najednou (směrové mikrofony?), počítačové vybavení pro ...
Poptávám internetové připojení v Krnově
Poptávám internetové připojení v Krnově.
Dodatečné služby - Poskytování základních a volitelných telekomunikačních služeb
V průběhu poskytování služeb v rámci platné smlouvy č. 622/2010 uzavřené na základě otevřeného výběrového řízení (nadlimitního) ev.č.60042830, vznikla potřeba dodatečných služeb. Jedná se o služby spojené se sledováním podnikových vozidel a o přístupy na internet z mobilních zařízení.
Poskytování služby užívání jednoho temného optického vlákna na trase Praha 6 - Ondřejov
Předmětem tohoto otevřeného nadlimitního zadávacího řízení je výběr ekonomicky nejvýhodnější nabídky na poskytování služby podle ustanovení § 10 zákona. Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytování služby užívání jednoho temného optického vlákna na trase Praha 6, Zikova 1903/4 (bod A) - Astronomický ústav Ondřejov (bod B). Zadavatel ...
Uzavření rámcové smlouvy na poskytování datových služeb Komunikační infrastruktury
Předmětem veřejné zakázky je uzavřené rámcové smlouvy na poskytování datových služeb Komunikační infrastruktury Informačních systémů veřejné správy v České republikce (dále jen ,,Veřejná zakázka") v souladu s usnesením Vlády České republiky ze dne 11.10.2006 č. 1156, o realizaci opatření pro urychlení rozvoje eGovernmentu v České republice, ...
Zajištění datových služeb pro ČSU
Předmětem veřejné zakázky je zajištění datových služeb pro Český statistický úřad. Bližší specifikace předmětu plnění zakázky je uvedena v bodě 4 zadávací dokumentace v části – Technické podmínky. Český statistický úřad pro zabezpečení datové komunikace pro ústředí a krajská pracoviště požaduje zabezpečení služeb, které by umožnily bezpečné ...
Služby spojenia typu VSAT do OMKM
Služby spojenia v systéme VSAT pre verejným obstarávateľom (MO SR) určené miesta - body spojenia počas platnosti rámcovej dohody. Služby spojenia typu VSAT do OMKM sa týkajú bodov 1. Afganistan - Kandahár 2. Afganistan - Urusgan (Tarin Kowt) 3. Slovensko, MO SR, adresa: Olbrachtova 5, 91101 Trenčín Služby spojenia v systéme VSAT pre verejným ...
Poptávám internetové připojení
Poptávám internetové připojení, prosím o cenovou nabídku.
Poptávám bezdrátové internetové připojení
Poskytnutí internetového připojení minimálně 2 Mb/sec. na adrese Jitrava čp.52 pošta Křižany
Poptávám internetové připojení
Hledám dodavatele vysokorychlostního internetu (Mikulov na Moravě)
Poptávám internetové připojení
Poptávám připojení internetu minimálně 4 Mbit/s, lokalita Bílovice-Včelary, Uherskohradišťsko, Wi-Fi nebo ADSL, v případě ADSL je podmínkou přivedení kabelu zemí až k domu.
Služby optických vláken - rámcová smlouva
Předmětem VZ je zabezpečení služeb optických vláken včetně koncových zařízení. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Služby datových sítí a IP Internet - rámcová smlouva
Předmětem VZ je zabezpečení služeb datových sítí IP Internet, formou pronájmu služb, včetně koncových zařízení. Bližší informace jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Připojení objektů Moravské galerie v Brně k Internetu trvale dosažitelnou rychlostí 40 Mbit/s
Předmětem veřejné zakázky je výkon služby spočívající v poskytnutí přístupu a připojení k Internetu prostřednictvím optické sítě. Specifikace datového připojení k internetu, propojení externích lokalit a možnosti telefonní služby se zárukou QoS je stanovena v zadávací dokumentaci.