Ubytování účastníků kurzů 2015 – Plzeň a Liberec
Jedná se o zajištění ubytovacích, stravovacích a souvisejících služeb pro 80 osob (účastníci vč. lektorů a organizátorů) v Plzni. Blíže viz zadávací dokumentace uveřejněná na profilu zadavatele.
Zabezpečenie služieb stravovania zamestnancov RÚVZ so sídlom v Žiline formou stravných poukážok
Zabezpečenie služieb stravovania zamestnancov RÚVZ so sídlom v Žiline formou stravných poukážok
Stravovanie zamestnancov Okresného súdu Brezno formou stravovacích poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie služieb hromadného stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa, formou zabezpečenia reštauračných služieb na základe akceptovania stravovacích poukážok .
Služby hromadného stravovania - stravovacie poukážky
Zabezpečenie služieb hromadného stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb a pod. na základe akceptovania stravovacích poukážok v stanovených nominálnych hodnotách.
Hotelové a reštauračné služby a doplňujúce služby
Predmetom zákazky je poskytovanie hotelových a reštauračných služieb a doplňujúcich služieb ako prenájom konferenčných miestností pre účastníkov (pedagogických zamestnancov a odborných zamestnancov škôl a školských zariadení), ktorí sa budú zúčastňovať rôznych vzdelávacích a školiacich aktivít
Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR (Kompetence III)
Zajištění seminářů pořádaných Českou školní inspekcí v celé ČR (zahrnuje zajištění zasedací místnosti a občerstvení pro účastníky). Bude se jednat o 14 setkání pro cca 100 osob vždy v rozsahu 4 hodin.
Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom stravných lístkov
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania zamestnancov verejného obstarávateľa formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb, služieb jedální a pod. na základe akceptovania stravných lístkov uchádzača.
Služby hromadného stravovania
Poskytovanie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa, formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb a pod. na základe akceptovania stravných poukážok uchádzača v zmluvných stravovacích zariadeniach ktorých prevádzky sú na území mestskej časti Košice - Nad jazerom v nominálnej hodnote 3,00 €. Podrobnejšie vymedzenie ...
Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR
Zajištění seminářů a informačních panelů pořádaných Českou školní inspekcí v celé ČR (zahrnuje zajištění zasedací místnosti a občerstvení pro účastníky).
Zabezpečenie stravovania zamestnancov Mestská časť Košice- Dargovských hrdinov
Zabezpečenie služieb hromadného stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb a pod. na základe akceptovania stravovacích lístkov uchádzača v rôznych nominálnych hodnotách, v súlade s nasledovne uvedenou špecifikáciou predmetu zákazky
Zajištění stravování Akademie VS ČR
Předmětem veřejné zakázky je zajištění stravování studentů a zaměstnanců Akademie Vězeňské služby České republiky mimo prostory zadavatele. Pro studenty se jedná o o celodenní stravování ve formě snídaně, oběda a večerře, pro zaměstnance se jedná o zajištění oběda nebo večeře, přičemž zaměstannec má nárok pouze na jedno jídlo denně. Předpokládaný ...
Zajištění stravování v Praze na Hybernské IV
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 35 objednávek. Pozn: V předchozím zadávacím řízení Zajištění stravování v Praze na Hybernské III byl stanoven maximální počet objednávek na 45.
Zajištění stravování v Praze na Hybernské IV
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 35 objednávek. Pozn: V předchozím zadávacím řízení Zajištění stravování v Praze na Hybernské III byl stanoven maximální počet objednávek na 45.
Stravování Praha Hybernská
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 100 objednávek.
Zabezpečenie stravovania zamestnancov formou stravných poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovacích služieb pre zamestnancov verejného obstarávateľa, formou akceptovania stravných poukážok uchádzača na dobu neurčitú v požadovanej nominálnej hodnote, v súlade so špecifikáciou uvedenou v časti B 1. Opis predmetu zákazky, týchto súťažných podkladov. Služby majú byt poskytované v súlade s ustanovením ...
Stravování Kroměříž
Stravování pro účastníky seminářů ve formě snídaně, oběda a večeře dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 180 objednávek.
Pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy
Předmětem plnění veřejné zakázky je pronájem prostor a zajištění stravovacích služeb pro dva workshopy realizované v rámci udržitelnosti klíčové aktivity 5 projektu OP VK „Inženýrské vzdělávání jako interakce teorie a praxe“, reg. č. CZ.1.07/2.2.00/15.0352, konané ve dnech 25.1.2014 a 20.2.2014.
Zabezpečenie stravovania zamestnancov formou stravných lístkov -CVO1113
Predmetom zákazky je poskytovanie služieb hromadného stravovania pre zamestnancov verejných obstarávateľov formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb a pod. na základe akceptovania stravných lístkov uchádzača v rôznych nominálnych hodnotách.
Stravné poukážky na zabezpečenie stravovania pre zamestnancov Mestského úradu, Mestskej polície
Mesto Prievidza zabezpečuje stravovanie zamestnancov prostredníctvom stravných poukážok v nominálnej hodnote 3,40 €. Predpokladaný odber stravných poukážok v množstve cca 4308 kusov mesačne. Ide o zabezpečenie stravovania pre zamestnancov mestského úradu, mestskej polície a opatrovateľskej služby s partnermi spoločnosti. Predpokladané celkové ...
Poptáváme pronájem školicích prostor na jižní Moravě
Poptáváme pronájem školících prostor do cca 40 osob včetně - audio, video techniky, wifi. Region Jižní Morava. Bez cateringu. Prosím cenu za hodinu nebo na osobu a den. Děkuji.
Zabezpečenie poskytovania stravovacích služieb pre študentov a zamestnancov Ekonomickej univerzity
Poskytovanie stravovacích služieb pre zamestnancov verejného obstarávateľa a pre študentov verejného obstarávateľa. Stravovacie služby sú spojené s výrobou a prípravou obedov, t.j. menu. V rámci stravovacích služieb sa bude poskytovať zamestnancom verejného obstarávateľa obed, t.j. menu v pracovných dňoch, študentom verejného obstarávateľa ...
Zajištění stravování v Praze na Hybernské III
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě oběda dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 45 objednávek.
Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom stravných poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovacích služieb pre zamestnancov verejného obstarávateľa, formou akceptovania stravných poukážok uchádzača v priebehu 24 mesiacov v požadovanej nominálnej hodnote, v súlade so špecifikáciou uvedenou časti B. Opis predmetu zákazky týchto súťažných podkladov. Služby majú byť poskytované v súlade s ustanovením ...
Zajištění konferenčních a ubytovacích služeb pro školení
Předmětem plnění veřejné zakázky pronájem prostor včetně vybavení a zajištění stravovacích a ubytovacích služeb pro účastníky odborného školení „Systém řízení a organizace KFS“, konaný ve dnech 28. – 29.11.2013.
Zabezpečenie stravovacích služieb formou stravovacích poukážok
Predmetom obstarávanie je poskytnutie služby pri zabezpečení stravovania zamestnancov verejného obstarávateľa formou zabezpečenia reštauračných služieb, bufetových služieb, služieb jedální a pod. na základe akceptovania stravovacích poukážok uchádzača.