Hledáme dodavatele celodenní stravy pro mateřskou školu
Hledáme dodavatele celodenní stravy pro mateřskou školu v centru Ostravy (dopolední i odpolední svačina, oběd).
Poptávám cateringové služby
Poptávám cenovou nabídku oslavy 75. narozenin pro 30 lidí na 19.8.2017. Místo Sedlec u Mikulova. Představuji si 2x dort, 1 x diabetický - každý na 15 porcí postačí. Malé koláčky či drobné cukroví cca 120 kusů, 1/2 diabetických. Pozdní oběd na 14 hodin - svíčkovou s knedlíkem a večeře - vepřový řízek a bramborový salát. Co se týká obsluhy, prosila ...
Zajištění stravování pro hosty LD Luna, Františkovy Lázně
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění celodenního stravování pro hosty ubytované v Lázeňských domech Luna I-III ve Františkových Lázních.
Zajištění stravování zaměstnanců RÚ
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava a dodávka teplých a studených obědů pro stravování zaměstnanců zadavatele, a s tím související plnění.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů v Ustí n.Orlicí.
Hledáme dodavatele stravy pro miniškolku
Hledáme dodavatele stravy pro mini-školku. Požadujeme kvalitní a zdravou stravu.
Zabezpečenie poskytovania stravovacích služieb pre Ekonomickú univerzitu v Bratislave
Zabezpečenie poskytovania stravovacích služieb pre verejného obstarávateľa, a to pre jeho: -študentov, -zamestnancov a dôchodcov (ktorí u neho pracovali pred odchodom do dôchodku) a poskytovanie cateringových služieb pre verejného obstarávateľa.
Zajištění stravování
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečit stravování pro zaměstnance HZS Královéhradeckého kraje na adresách nábřeží U Přívozu 122/4, Hradec Králové 3, 500 03 a Pražská 230/153z, Hradec Králové 4, 500 004.
Zabezpečenie stravovania – stravné poukážky
Predmetom zákazky je poskytnutie stravných poukážok na základe individuálnej potreby subjektov uvedených v opise predmetu zákazky (ďalej len služba, zákazka či stravné poukážky)
Zabezpečovanie stravovacích služieb formou stravovacích poukážok
zabezpečenie poskytovania služieb stravovania pre zamestnancov Trnavskej univerzity v Trnave v súlade s ustanovením § 152 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov.
Poptávám cateringové služby
Poptávám občerstvení, zhruba pro 20 lidí na 27. 8. 2016. Měla bych zájem o odpolední pohoštění formou švédských stolu. Oslavu budu mít doma. Prosím o bližší informace.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů do Hradce nad Moravicí Děkuji za odpověď. S pozdravem Gřundělová Olga
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů pro staršího pána na Jablunkovskou 705,Třinec a cenu.Děkuji Motyková
Poptávám přípravu svatební polévky
Poptávám přípravu cca 60 porcí poctivé svatební slepičí polévky k datu 15.7.2016 s dovozem do obce Kvasice (okres Kroměříž).
Restaurace ve Znojmě
Pro skupinu 50 osob potřebujeme oběd ve Znojmě na 28. 3. okolo 13 hod. Prosím zašlete návrhy menu pro skupinu, včetně cen.
Poptávám prostory pro oslavu v Opavě
Poptávám prostory pro oslavu, 80 - 90 lidí, 11.6.2016, Opava.
Poptávám pečené sele
Poptávám hotové pečené selátko asi pro 15 lidí (havířů), takže 45 porcí - zajímá mě cena, dodávka - nebo osobní odběr a jak dlouho dopředu zadat objednávku. Děkuji.
Zajištění stravování pro hosty LD Mercur, Mariánské Lázně
Jedná se o zajištění stravování hostů Lázeňského domu Mercur v Mariánských Lázních po dobu 36 měsíců od uzavření smlouvy.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů.
Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II
Zajištění seminářů pořádaných Českou školní inspekcí v celé ČR (zahrnuje zajištění zasedací místnosti a občerstvení pro účastníky).
Zajištění zasedacích místností a občerstvení pro pořádání seminářů v rámci ČR II
Zajištění seminářů pořádaných Českou školní inspekcí v celé ČR (zahrnuje zajištění zasedací místnosti a občerstvení pro účastníky).
Stravování Kroměříž III
Zajištění stravování účastníků vzdělávání ve formě snídaně, oběda a večeře dle individuálních objednávek zadavatele v maximálním počtu 240 objednávek.
Zabezpečenie ubytovania, stravovania a priestorov pre účely školenia
Predmetom zákazky je zabezpečenie ubytovania, stravovania a priestorov pre účely školenia v lokalite Košice-mesto.
Konferenční a stravovací služby pro odborný seminář
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění konferenčních a stravovacích služeb včetně pronájmu prostor a vybavení pro závěrečný odborný seminář v rámci projektu OP VK "DOCEO PRO CULTURA - Inovace vzdělávacích procesů Fakulty restaurování", reg. č. CZ.1.07/2.2.00/28.0268 v Litomyšli ve dnech 28.-29. 4. 2015.
Poptáváme pravidelnou dodávku hotových jídel
Naše poptávka zní: Celoroční stravování od pondělí do neděle, včetně všech svátků (velikonoce, vánoce, státní svátky), zajištění dietické stravy žlučníkové a diabetické, celkový počet odebraných jídel za den je +-40 obědů. Předem děkuji.