Zajištění stravování pro hosty LD Luna, Františkovy Lázně
Předmětem této veřejné zakázky je poskytování celodenního stravování pro hosty ubytované v lázeňských domech Luna I, Luna II na adrese: Národní 14/13a, 351 01 Františkovy Lázně a v lázeňském domě Luna III na adrese: Americká 45/1, 351 01 Františkovy Lázně, a to ve vlastních prostorách dodavatele. Maximální počet stravovaných osob je 100 lidí ...
Poptávám dovoz obědů
Poptávám cenovou nabídku na dovoz obědů pro cca 10-15 lidí v pracovní dny. Lokalita - Brno - venkov, Syrovice.
Stravování v AČR, VZ 551210 Štěpánov v letech 2017-2021
Předmětem veřejné zakázky "Stravování v AČR (VZ 551210 Štěpánov) v letech 2017 - 2021 je zajištění stravování pro strávníky vojenských zařízení formou služby.
Príprava a dovoz celodennej stravy pre klientov zariadenia SENIOR 2017
Predmetom zákazky je príprava a dovoz celodennej diabetickej a racionálnej stravy pre klientov zariadenia SENIOR na obdobie 1 rok, pre predpokladaný maximálny počet klientov 58 (podľa potreby), do priestorov verejného obstarávateľa.
Zabezpečenie stravovania zamestnancov prostredníctvom stravovacích poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania zamestnancov formou stravovacích poukážok v zariadeniach, ktoré sú oprávnené poskytovať stravovacie služby a zároveň akceptujú stravovacie poukážky. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v súťažných podkladoch.
Poptávám cateringové služby
Poptávám přípravu 40 porcí guláše na 1.7.2017, Horní Guntramovice. S dovozem, případně bez a bez obsluhy.
Poptávám cateringové služby
Poptávám cenovou nabídku oslavy 75. narozenin pro 30 lidí na 19.8.2017. Místo Sedlec u Mikulova. Představuji si 2x dort, 1 x diabetický - každý na 15 porcí postačí. Malé koláčky či drobné cukroví cca 120 kusů, 1/2 diabetických. Pozdní oběd na 14 hodin - svíčkovou s knedlíkem a večeře - vepřový řízek a bramborový salát. Co se týká obsluhy, prosila ...
Poptávám dodavatele krabičkové diety
Hledám dodavatele krabičkové diety ve Frýdku-Místku. Prosím o uvedení ceny na den a další informace týkající se kvality.
Zajištění stravování žáků a zaměstnanců Gymnázia Dr. Antona Randy, Jablonec nad Nisou
Předmětem veřejné zakázky je zajištění školního stravování, a to formou přípravy poledních menu v prostorách zadavatele a zajištění jejich výdeje žákům a zaměstnancům zadavatele v době školní docházky po celou dobu účinnosti smlouvy o stravování. Za účelem zajištění této služby poskytne zadavatel vybranému dodavateli prostor kuchyně s výdejnou a s ...
Poptávám cateringové služby
Hledám firmu na zajištění narozeninové oslavy pro mého muže - stany, catering v podobě grilování. Pro 20 - 30 lidí. Termín 27.5.2017.
Zabezpečenie stravovania prostredníctvom stravných poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa prostredníctvom úspešného uchádzača, ktorý sprostredkuje stravovacie služby u právnickej alebo fyzickej osoby, ktorá má oprávnenie poskytovať stravovacie služby.
Zajištění stravování pro hosty LD Luna, Františkovy Lázně
Předmětem této veřejné zakázky je zajištění celodenního stravování pro hosty ubytované v Lázeňských domech Luna I-III ve Františkových Lázních.
Príprava a dodávka celodennej stravy
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb - Príprava a dodávka celodennej stravy spočívajúca v každodennej príprave a dodávke celodennej stravy do zariadení verejného obstarávateľa (vrátane sobôt, nedieľ, sviatkov a prázdnin), pričom musí byť vhodným a primeraným striedaním mäsitých, vegetariánskych a diétnych jedál zabezpečená pestrosť a ...
Zabezpečenie stravovania prostredníctvom stravných poukážok
Predmetom zákazky je zabezpečenie stravovania pre zamestnancov verejného obstarávateľa prostredníctvom úspešného uchádzača, ktorý sprostredkuje stravovacie služby u právnickej alebo fyzickej osoby, ktorá má oprávnenie poskytovať stravovacie služby.
Pohoštění na paluby vojenských dopravních letounů - catering 2018 - 2020
Poskytování pohoštění na paluby vojenských dopravních letounů AČR na letišti Praha - Kbely a na Letišti Václava Havla Praha - terminál T3, zejména při provádění letů ústavních a vládních činitelů a letů ve prospěch resortu MO.
Poskytování pomocných služeb ve stravovacím provozu Thomayerovy nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění pomocných služeb ve stravovacím provozu v areálu Thomayerovy nemocnice (Praha 4 Krč) spočívajících v: - přípravných pracích v procesu přípravy vaření a výdeje stravy (dle pokynu objednatele) - mytí a manipulaci s nádobím (obsluha myček a ruční mytí nádobí) - pomocných pracích při tabletování ...
Zajištění dodávek hotových jídel pro dietní stravování pacientů lůžkového oddělení RÚ
Předmětem plnění veřejné zakázky je zajištění celodenního stravování hospitalizovaných pacientů lůžkového oddělení Revmatologického ústavu a s tím související plnění.
Zajištění stravy pro zaměstnance Slezské nemocnice v Opavě
Účelem plnění této veřejné zakázky je poskytování stravovacích služeb pro Slezskou nemocnici v Opavě, příspěvkovou organizaci. Předmětem veřejné zakázky je příprava jídel (obědů) pro zaměstnance SNO, následně jejich převoz a výdej vlastními zaměstnanci dodavatele v pronajatých prostorách – jídelně SNO na období 4 let.
Zabezpečenie stravovania prostredníctvom stravovacích poukážok
Zabezpečenie poskytovania služieb stravovania pre zamestnancov NÚCEM v súlade s ustanovením § 152 zákona č. 311/2001 Z. z. Zákonník práce v znení neskorších predpisov a § 70 zákona č. 400/2009 Z. z. o štátnej službe a o zmene a doplnení niektorých zákonov formou (papierových) stravovacích poukážok v stravovacích zariadeniach poskytujúcich obedové ...
Zajišťování servisních služeb pro zákazníky společnosti Českých drah, a.s.
Zajišťování nabídky a distribuce občerstvení ve vybraných vlacích zadavatele, udržování čistoty interiérů vozů během jízdy vlaku a zajišťování informačního a asistenčního servisu ve vybraných železničních stanicích. Standardizace a zajištění vysoké kvality poskytovaných služeb zákazníkům zadavatele ve vozech 1. a 2. třídy vozové vybraných vlaků ...
Zajištění stravování zaměstnanců RÚ
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava a dodávka teplých a studených obědů pro stravování zaměstnanců zadavatele, a s tím související plnění.
Poptávám rozvoz obědů
Poptávám rozvoz obědů v Ustí n.Orlicí.
Stravovanie zamestnancov a študentov na UVLF v Košiciach
Poskytovanie stravovacích služieb pre zamestnancov a študentov na UVLF. Poskytovanie cateringových služieb podľa potreby a požiadaviek verejného obstarávateľa.
Hledáme dodavatele stravy pro miniškolku
Hledáme dodavatele stravy pro mini-školku. Požadujeme kvalitní a zdravou stravu.
Poptávám dovoz obědů
Poptávám dovoz obědů pro maminku (důchodkyni). Bydlí v Krásném Poli u Ostravy. Zajímala by mě cena a dovoz. Děkuji.