Poptávám pronájem školící místnosti v Olomouci
Poptávám pronájem školící místnosti na 22.4. 2018 v čase 13-18h pro 18 lidí v Olomouci. Kalkulace: - místnost na 5h - zapůjčení projektoru na 5h - flipchart - stoly přizpůsobeny do tvaru U - počet židlí přizpůsoben počtu účastníků - označení místnosti. Občerstvení: - káva, čaj, minerálky. Bylo by možné, aby náš lektor donesl ovoce ...
Poptávám 200 ks svatebních koláčků
Poptávám svatební koláčky, cca 200 ks.
Smlouva na poskytování pravidelného občerstvení a cateringových služeb
Předmětem této veřejné zakázky (dále také „VZ“) je poskytování cateringových služeb a dodávek souvisejících s pohoštěním pro jednotlivé pořádané akce a na pravidelné občerstvení v prostorech Zadavatele specifikovaných v zadávací dokumentaci.
Cateringové služby pre Letecký útvar Ministerstva vnútra Slovenskej republiky
Predmetom zákazky je príprava a dodanie jedál a nápojov určených na priamu konzumáciu, pre osoby prepravované lietadlami ktoré sú vo vlastníctve Slovenskej republiky a ktoré sú v správe Ministerstva vnútra Slovenskej republiky (ďalej aj catering alebo cateringové služby),prostredníctvom on-line ponuky v minimálnom rozsahu, ktorého vzor je uvedený ...
Stravování v AČR v letech 2018 - 2022, VÚ 1825 Tábor a VÚ 4215 Tábor
zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby
Stravování v AČR v letech 2018 - 2022, VÚ 1837 Chrudim
předmětem VZ je zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby.
Stravování v AČR v letech 2018 - 2022, VZ551230 Týniště nad Orlicí a VZ 684820 Bystřice pod Hostýnem
zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby u VZ 551230 Týniště nad Orlicí a VZ 684820 Bystřice pod Hostýnem
Dodávka obědů pro městský úřad
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a výdej hotových jídel pro zaměstnance zadavatele.
Zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory a obědů pro uživatele Denního pobytu
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečení celodenní stravy pro uživatele Domova pro seniory, Kabelíkova 14a, Přerov a obědů pro zaměstnance zadavatele podávaných v domově pro seniory a provozu bufetu v domově pro seniory, zabezpečení obědů pro uživatele Denního pobytu, Purkyňova 16, Přerov a obědů pro zaměstnance zadavatele dodávaných do denního ...
Poptávám sladký bar na svatbu
Poptávám sladký bar na svatbu ve Zlíně, asi pro 60 svatebčanů. A prosím o přibližnou cenu.
Poptávám nátěrovou hmotu na beton
Poptávám nátěrovou hmotu na beton.
Pronájem prostor a občerstvení
Předmětem zakázky je zajištění pronájmu prostor a občerstvení pro realizaci mobilních center, regionálních informačních panelů a seminářů v roce 2018.
Dodávka hotových pokrmů pro zaměstnance
Předmětem plnění veřejné zakázky je příprava hotových jídel pro zaměstnance zadavatele, jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas a výdej jídel zaměstnancům zadavatele.
Výběrové řízení na zajištění závodního stravování ve společnosti Daikin Plzeň
Předmětem zakázky je komplexní zajištění závodního stravování, cofee breaků pro VIP návštěvy, obědy pro VIP návštěvy a další akce pořádané zadavatelem.
Zajištění závodního stravování
Předmětem plnění veřejné zakázky je: Zajištění závodního stravování, tj. služeb zahrnujících uvaření, rozvoz a výdej jídel
Zabezpečenie celodenného zmluvného stravovania profesionálnych vojakov
Zabezpečenie celodenného zmluvného stravovania profesionálnych vojakov a zamestnancov Ministerstva obrany Slovenskej republiky
Poptávám dovoz obědů
Poptávám dovoz obědů.
Poptávám dovoz obědů
Poptávám dovoz obědů pro seniora na vozíčku.
Zajištění stravovacích služeb a doplňkového prodeje pro LOM PRAHA s.p.
Zajištění závodních stravovacích služeb pro zaměstnance LOM PRAHA s. p., včetně zajištění provozu kantýny a doplňkových služeb.
Hledáme dodavatele celodenní stravy pro mateřskou školu
Hledáme dodavatele celodenní stravy pro mateřskou školu v centru Ostravy (dopolední i odpolední svačina, oběd).
Poptávám dovoz obědů
Poptávám dovoz obědů do bytu, dle jídelníčku - denní menu, výběr týden dopředu. Jsem z Ostravy - Přívozu.
Poptáváme cateringové služby
Poptáváme cateringové služby. Příští rok plánujeme v červnu v Praze uspořádat svatbu a hledáme firmu vhodnou na zajištění cateringu. Bude se jednat o zajištení slavnostního oběda pro cca 40-50 lidí + večerní raut cca 80 lidí. Můžete mi prosím poslat cenovou nabídku? Děkuji.
Stravování v AČR v letech 2018-2021 VZ 1902 Dobruška
Předmětem veřejné zakázky je zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby, v rozsahu stanoveném v příloze č. 1 "Návrhu smlouvy o poskytování stravování u Vojenského zařízení 1902 Dobruška".
Stravování příslušníků rezortu Mo v letech 2017-2021 u VÚ 3255 Praha
předmětem VZ je zabezpečit závodní a bezplatné stravování příslušníků rezortu MO, formou služby, v rozsahu stanoveném v příloze č. 1 "Návrhu smlouvy o poskytování stravování u Vojenského útvaru 3255 a Vojenského zařízení 5512 Brandýs nad Labem-Stará Boleslav".
Zajištění stravování pro seniory městské části Praha 8
Předmětem zakázky je zhotovování hotových jídel pro klienty OÚSS a jejich dodávka na zadavatelem stanovené místo v určený čas.