Poptávám řezbářské práce
Kdo vyřeže ze dřeva postavičku řádového rytíře - templáře dle předlohy (i bez ní)?
Poptávám úpravu kamene
Potřebuji naštípat asi 130m2 kamene, který jsem nasbíral na vlastním pozemku. Chci jej použít na zahradní chodník. Jedná se asi o pískovce o velikosti 20-70cm. Realizace chodníků bude o prázdninách.
ZAMBIE; Neopracované drahokamy
Hledáme obchodní spolupráci s odběrateli neopracovaných drahokamů - ametyst, zelený turmalín, akvamarín, granát, křišťál a citrín.
Poptávám výrobu krbu
Hledám kamenickou firmu na výrobu tohoto krbu.Vložku mám.Délka krbu je 3000 cm a výška 2500.Materiál přírodní pískovec.Prosím o cenovou nabídku bez dřevěné římsy, dvířek a bez vrchního sopouchu.Zhotovenou obestavbu si odvezu a postavím sám.Vložka má rozměry: hloubka 475mm,výška 560mm a šířka 710mm.
Poptávám moderní obrazy v blondelu
Hledám dodavatele obrázku na plátně na blondelu moderní prosím fota na email. Levně.
Hledáme hodináře pro zakázkovou výrobu
Hledám hodináře či zlatníka pro dlouhodobou splolupráci. Jednalo by se o zakázkovou výrobu hodinek, konkrétně. výrobu pouzder a zajištění kvalitních strojků. Lokalita - Praha Západ
Poptávám mosazný zvon
Hledám, kdo a kde vyrábí a prodává lodní nebo jiný zvon, nejlépe mosazný, průměr 15 - 30 cm.
PÁKISTÁN; Pyrit
Hledáme odběratele, kteří mají zájem o nákup pyritu (markasit hrubý na drahokamy pro použití ve stříbrných špercích) ve velkém množství.
SRÍ LANKA; Drahokamy, polodrahokamy
Hledáme odběratele broušených a leštěných drahokamů ze Srí Lanky, libovolných velikostí, kalibrovaných. Drahokamy: modré, žluté a růžové safíry, safír STAR, rubíny STAR, kočičí oka, alexandrity, rubíny atd. Polodrahokamy: spinely, granáty, zirkony, měsíční kameny, turmalíny, chrysoberyly, ametysty, akvamaríny, topazy. , Také obchodujeme s ...
OMÁN; Křišťálové lustry
Poptáváme výrobce křišťálových lustrů a okrasného osvětelní. Zvláště máme zájem o výrobce, kteří by mohli vyrábět lustry podle návrhů našich klientů.
Poptávám výrobce sošek ze stříbra
Hledám výrobce drobných předmětů ze sterlingového stříbra 925/1000 do váhy 50 gr. Zejména jsou poptávany malé sošky slonů, koní, psů atp.
INDIE; Stříbro, drahokamy, polodrahokamy
Naše firma obchoduje se stříbrem, viktoriánskými kameny, drahokamy a polodrahokamy exportní kvality. Hledáme odběratele.
INDIE; Šperky
Poptávám název společnosti, která zhotovuje šperky s drahokamy.
MAĎARSKO; Starožitné, řemeslné výrobky
Jsme obchodní společnost v Maďarsku. Hledáme nové dodavatele. Máme zájem o produkty jako jsou dřevěné řemeslné výrobky starožitného stylu, dřevěné řemeslné výrobky, dřevěné kufry a truhly, dřevěné zástěny, dřevěné a kožené krabice na víno, dřevěné modely lodí atd., námořní řemeslné výrobky, kompasy, sextanty atd.
Poptáváme grafický design při výrobě dveří
Hledáme odborníky pro výrobu grafického designu na interiérové a vchodové dveře, nábytek a bytové doplňky ze dřeva - masiv, dýha.
NORSKO; Lustry, skleněné a starožitné zboží
Jsme norská importní - velkoobchodní - distributorská firma a máme zájem navázat kontakty s vývozci / velkoobchodníky / výrobci následujícího zboží: svítidla elektrická / neelektrická / sady sklenic na víno / likérové soupravy / skleněné / křišťálové zboží / skleněné květiny / zrcadla / rozety na zdi / dveře / stropy / skleněné lustry / ...
NĚMECKO; Historické kování
Hledáme výrobce, který napodobuje historická kování a vyrábí zámky na truhly.
Poptávám kovaný plot vč. branky
Poptávám výrobky z kovu: Kovaný plot vč. 2ks branky Účel použití: plot včetně 2ks branky Druh výrobku: kované ocelové díly + branky Rozměry: orientační rozměry pro tvorbu cen plotové díly: 2220x950mm 5ks, 900x950 1ks, 2160x950mm 1ks, 1280x950mm 1ks upřesnění na místě se zaměřením branky: 1220x1200mm 1ks a 650x1250mm Doprava (ano/ne): dle ...
Poptávám 24 ks sportovních pohárů
Dobrý den, sháním nabídku na 24 kusů pohárů bez víka, co nejmenší i co nejlacinější na výstavu německých ovčáků na 20.září 2009 - štítky s textem bych zaslal e-mailem. Jedná se o 8 tříd za 1 až 3 místo. Prosím o zaslání nabídky i adresu e-mailu, kde bych mohl objednávku i se štítky zaslat. Děkuji za odpověď. Šimek Ladislav
V. BRITÁNIE; Dekorativní kovové výrobky
Hledám výrobce dekorativních/architektonických kovových prací, kteří mají zájem obchodovat se svými výrobky ve VB.
Poptávám dodavatele  dětského zboží
Poptáváme dodavatele bižuterie, obrazů, hraček a věcí pro maminky a děti do komise. Otevíráme kavárnu a dětskou hernou.
INDIE; Stříbrné šperky
Jsme korejský výrobce stříbrných šperků sídlící ve zvláštní ekonomické zóně v Jaipur v Indii. Vyrábíme velmi kvalitní stříbrné šperky zdobené skutečnými drahokamy za tovární ceny. Chtěli bychom navázat kontakty s prodejnami šperků, velkoobchodními distributory a většími firmami, které potřebují předat výrobu (OEM) svých vlastních návrhů. Můžeme ...
NĚMECKO; Vánoční ozdoby
Hledám českého výrobce, který vyrábí vánoční ozdoby zobrazené v příloze. Velikost Ježíška je 9 cm, ty ostatní jsou vysoké 6 popřípadě 7 cm. Materiál je pravděpodobně styropur, je velmi lehký. Toto zboží je žádáno na švýcarských a německých starožitných trzích.
Poptávám výrobu barových židlí, 3 ks
Poptávám 3x nadstandartní barové židle dřěvené nebo kovové.
Poptávám výrobu válcovaných dílů
Hľadáme kovotlačiteľa pre zhotovovanie valcových (rotačných) dielov z plechu v menších sériách.