Poptávám výrobce skleněných vánočních ozdob
Poptávám výrobce skleněných vánočních ozdob (koulí) určených k další dekoraci malováním.
Lavička Josefa Škvoreckého
Předmětem soutěže o návrh je návrh turisticky zajímavého připomenutí náchodského rodáka Josefa Škvoreckého, a to formou realistické sochy v typickém posedu na lavičce na území Masarykova náměstí v Náchodě. Soutěž o návrh a navazující veřejná zakázka na vyhotovení návrhu jsou v souhrnu veřejnou zakázkou malého rozsahu. Zadavatel v zájmu maximální ...
Poptávám výrobu cínových víček na pivní sklenice
Poptávám zhotovení cínových víček na pivní sklenice, korbely. Korbely mám, jedná se o 10 ks, průměr korbelů je 75 -82mm.
Rekonstrukce hlavní (historické) budovy Národního muzea – restaurátorské práce a odborné opravy
Předmětem plnění je provedení odborné opravy a restaurátorských prací na sochařské výzdobě interiéru a mobiliáři historické budovy Národního muzea v Praze 1 (dále jen „Rekonstrukce historické budovy NM - restaurátorské práce a odborné opravy na sochařské výzdobě interiéru a mobiliáři“), a to v rozsahu této zadávací dokumentace a v souladu s ...
Realizace výtvarného díla k uctění památky průmyslníka Emila Kolbena
Předmětem soutěže o návrh je realizace výtvarného (sochařského) díla k uctění památky na průmyslníka Emila Kolbena ve Vysočanech.
Realizace výtvarného díla k uctění památky průmyslníka Emila Kolbena
Předmětem soutěže o návrh je realizace výtvarného (sochařského) díla k uctění památky na průmyslníka Emila Kolbena ve Vysočanech.
Zemplínske Hámre - Objavme históriu baníctva a železiarskej výroby vo Vihorlatských vrchoch
Zákazka je súčasťou realizácie projektu Zemplínske Hámre - Objavme históriu baníctva a železiarskej výroby vo Vihorlatských vrchoch, ktorý rieši rekonštrukciu jestvujúcich objektov na obecné múzeum, výstavbu objektu turistického informačného centra, realizáciu replík súvisiacich s baníctvom a železiarskou výrobou v minulosti v obci. V rámci tejto ...
Zajištění služeb jevištní techniky pro scénu Státní opery
Jedná se o zajištění služeb jevištní techniky pro představení Státní opery.
Zajištění služeb jevištní techniky pro scénu Státní opery
Jedná se o zajištění služeb jevištní techniky pro představení Státní opery.
Dodavatel stavby – NCZK zámek
Předmět veřejné zakázky je rozdělen na dvě části: 1. část - Realizace stavebních prací, dodávek (mobiliáře) a služeb (restaurátorské práce) 2. část – Vytvoření expozic včetně pořízení faksimilií historické dokumentace a informačních systémů Uchazeč může podat svou nabídku do jen jedné nebo do obou částí veřejné zakázky.
Výtvarná soutěž o návrh na ztvárnění jezdecké sochy na Moravském náměstí v Brně
Cílem soutěže je tematizovat výtvarným způsobem problematiku jezdecké sochy (člověka a koně) se zohledněním silné figurální tradice skulpturálních děl tohoto typu v severním Podunají. Povinné je ztvárnění sochy jako alegorie Odvahy, a to i ve vazbě na osobnost Jošta Lucemburského.
Poptávám výrobce zahradní a okrasné keramiky
Hledám výrobce zahradní a okrasné keramiky.
Rekonstrukce muzea v Bílovci, reg. č. CZ. 1.10/2.2.00/05.00784 - modernizace výstavních expozic
Předmětem plnění této veřejné zakázky je uzavření smluv s jedním uchazečem na jednotlivé části této veřejné zakázky specifikované v této zadávací dokumentaci. Uchazeči, se kterými budou uzavřeny smlouvy, budou pro město Bílovec (dále jen „zadavatel“) realizovat modernizaci výstavních expozic Muzea v Bílovci. Předmět veřejné zakázky je rozdělen na ...
Obnova fasád a výmena výplní otvorov na fasádach objektu GR LESY SR š.p., Námestie SNP 8
1)Obnova fasád reštaurátorským a umelecko-remeselným spôsobom 2)Obnova a výmena výplní otvorov na fasádach objektu Z dôvodu zlepšenia energetickej náročnosti budú vymenené resp. obnovené všetky výplne okenných a dverných otvorov na priečeliach, okrem 44 ks vytipovaných okien, ktoré budú repasované resp. nahradené presnými kópiami. Klampiarske ...
Poptávám repliku brnění
Dobrý den, sháním repliku brnění, a to jen helmu s drátěnou košilí, nebo takovou část, která by se dala umístit nad krb. Děkuji, Barbora Večeřová.
Zakázková výroba porcelánu, Rakousko
Hledáme českou výrobní firmu porcelánu, která vyrobí porcelán nebo Bone China - popelníky v menším množství podle našich návrhů - dekorů. Nejprve vyhotovení vzorkové kolekce.
Poptáváme zakázkovou výrobu zrcadel
Prosím o cenovou nabídku na výrobu a dodání zrcadel tl. 3mm, nebroušené hrany v rozměrech: 1314mm x 608mm - 89ks a 754mm x 618mm - 89ks. K ceně zvlášť docenit cenu za dopravu. Termín dodání na polovina ledna 2012.
Hledáme firmy pro propagaci hradu a zámku
Hledáme návrháře, pro nově budovanou značku a vytváření nového stylu.Od návrhářů očekáváme architektonické či výtvarné návrhy úpravy fasád běžných i historických budov a domů, výtvarné či designérské návrhy vyřezávaných i jinak zdobených dveří, oken, interiérů a exterierů domů, výrobků pro osobní spotřebu apod. Odměny za přijatý návrh jsou ...
Poptávám gravírovací stroj
Poptávám gravírovací stroj k využití ve zlatnickém a hodinářském průmyslu,k rytí do vnější i vnitřní strany prstenů.
Restaurování a oprava vnějšího pláště, úsek 5B, Chrám sv. Barbory, Kutná Hora
Předmětem zakázky je kompletní realizace restaurátorských a ostatních prací. Jedná se zejména o restaurování kamene a sochařské výzdoby, restaurování okenních vitrají, restaurování omítek, restaurování oken a dveří, restaurování mříže a související práce jako lešení a ostatní práce, které jsou uvedeny ve výkazu výměr.
INDIE; Umělecká řemesla
Hledáme importéry výrobků uměleckých řemesel.
Projekt revitalizace národní památky Císařské lázně
Provedení stavebního díla Projekt revitalizace národní památky Císařské lázně". Bližší popis předmětu veřejné zakázky bude uveden v projektové dokumentaci, doplněné o výkaz výměr a soupis prací a dodávek, která bude poskytnuta uchazečům, kteří budou vyzváni k podání nabídky.
NĚMECKO; Reprodukce starožitného nábytku
Hledáme výrobce, popř. dodavatele na reprodukci starožitného nábytku z měkkého dřeva z 19. století (historismus).
Poptávám výrobce voskových figurín
Hledám výrobce voskových figurín.
Revitalizace židovských památek v ČR – zajištění Expertní podpory projektu
Předmětem projektu je vznik centrálně koordinované a metodicky řízené sítě 10 oblastních center židovské kultury tvořených významnými židovskými památkami nebo jejich komplexy s celoročním provozem kulturních a vzdělávacích aktivit.