Poptávám plachtu na slunečník pro restauraci
Dobrý den, hledám výrobce plachty na klasický hospodský slunečník, cca 4x4m (např. typ Radegast), stačila by mi jednobarevná plachta bez potisku. Starý už je propálený od sluníčka (steřelý). Je-li u Vás tato možnost, můžete mi napsat přibližnou cenu?
Poptávám plachtu na slunečník
Dobrý den, hledám výrobce plachty na klasický hospodský slunečník, cca 4x4m (např. typ Radegast), stačila by mi jednobarevná plachta bez potisku. Starý už je propálený od sluníčka (steřelý). Je-li u Vás tato možnost, můžete mi napsat přibližnou cenu? Děkuji.
Poptávám čalounické práce
Dobrý den, potřebovala bych očalounit postel boxspring 180krat200, jaké jsou podmínky? Děkuji.
Rekonštrukcia národnej kultúrnej pamiatky hotela PALACE a doplnkových služieb – sedacie súpravy
Predmetom zákazky je dodávka šiestich kusov kožených sedačkových zostáv. Podrobný opis predmetu zákazky bude súčasťou súťažných podkladov.
Poptávám opravau čalounění u koženého křesla
Dobrý den, potřebuji opravit kožené křeslo. Prosím o informaci, zda by jste nám je opravili. Děkuji Tomanová
Poptávám čalounické práce
Dobrý den, chtěla bych si u vás nechat očalounit kůží vchodové dveře do bytu - práce na místě. Prosím vás o zaslání cenové nabídky a časový horizont, ve kterém jste schopni práci provést (na místě?). Děkuji za odpověď, L. Kreslová, Dubí u Teplic 1
Poptávám čalounické práce
Dobrý den, chtěla bych potáhnout rohovou sedací soupravu o rozměrech 3x2m křeslo a 2 taburety v jaké cenové relaci by se to asi pohybovalo.Děkuji za odpověd´ a přeji hezký zbytek svátků. Šmídová H.
Poptávám výrobce futonu
Dobrý den, měla bych zájem o futon (bavlněný, vlněný) velikosti 80x200cm. Nejlépe však z certifikovaných surovin a přímo od výrobce. Děkuji.
Poptáváme výrobu čalouněných židlí
Vážená paní, vážený pane, dovolujeme si Vás požádat o vytvoření cenové nabídky na dodání 300 židlí dle fotografie. Požadujeme rozměry sedáku 45 x 45 cm a opěrka zad nakloněna. Židle na fotografii má malý sedák, nedostatečné čalounění a rovnou opěrku zad a tím je tato židle nepohodlná.
Poptávám čalounické práce
Poptávám přečalounění křesla. Je docela velké, prostorné. 2 měkké polštaře v imitaci kůže..v barvě např bordo,,kolik by to stálo? V okr. Znojmo.
Pohodlné sedenie v kine Mier
Dodanie a montáž sedadiel (v počte 320 ks jedno sedadiel a 24 ks dvoj sedadiel), dodanie a osadenie podlahovej krytiny - koberca na celkovej ploche 380 m2 . Vlastnému dodaniu a montáže sedadiel podlahovej krytiny bude v rámci predmetu zákazky predchádzať ako jej súčasť demontáž stávajúcich sedadiel (celkove 368 ks) a podlahovej krytiny (cca 380 ...
Modernizácia kinosály v Panoramatickom kine Partizánske
Predmetom zákazky je výroba a montáž sedačiek do kina a s tým spojené rozšírenie stupňovania kina dreveno-kovovou konštrukciou /295 nových miest v 13-tich radoch/, výmena podlahovej krytiny na upravovaných stupňoch a na schodisku javiska, rekonštrukcia elektroinštalácie, akustické úpravy stien a stropu v sále, klimatizácia /prípravné práce pre ...
Poptávám očalounění vstupních dveří
Dobrý den, chtěla bych si u vás nechat odhlučnit (potáhnout kůží) dveře do bytu - práce na místě. Prosím vás o zaslání cenové nabídky a časový horizont, ve kterém jste schopni práci provést. Děkuji za odpověď, Eva Matoušková, RK
Poptávám ušití látkové střechy na altán
Dobrý den, poptávám ušití látkové střechy na altán. Rozměr 3x3 m. Prosím o cenové nabídky. Děkuji.
Poptávám látkovou střechu na houpačku
Dodání látkové střechy houpačky 3-sedadla gold cz 23757479./vyrobeno v Číně/ na dobírku. Děkuji. Jedná se o běžnou venkovní houpačku prodávanou v supermarketech. Distribuční firma AHOLD Czech Republic a.s.
Poptávám čalounické práce
Dobrý den, chtěla bych dát očalounit sedací soupravu, která je 20 let stará značky Teplá, jak dlouho by to trvalo a kolik by to stálo. Děkuji.
Poptávám čalounické práce
Poptávám čalounické práce.
Poptávám čalounění dveří
Poptávám čalounění dveří, rozměr: 200 x 95 cm. Žádám o cenovou nabídku.
Modernizácia vybavenia kina NOVA Sereď
Predmetom zákazky je výroba a montáž sedačiek do kina a s tým spojené rozšírenie stupňovania kina dreveno-kovovou konštrukciou a výmena podlahovej krytiny na upravovaných stupňoch.
Poptávám ušití potahu na zahradní houpačku
Sháním někoho kdo by ušil ochranný potah na zahradní houpačku podle starého vzoru.
Poptávám čalounické práce
Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda by bylo možné potáhnout sedací soupravu rohovou, sedací části jsou prosezené a chtěla bych je také opravit. Jsem s sedačkou spokojená a již se nevyrábí.jestli by bylo možné opravit sezení, poslala bych Vám foto soupravy. Děkuji za odpověď.
Atypické výrobky - Vybavení interiérů Městského divadla Kladno
Atypické výrobky - jedná se o polstrované sezení, vitriny, zrcadla, líčící stolky, pracovní a jednací stoly, regály, police, kuchyňské linky, kavárenské zařízení (barový pult, zábaří, kavárenský stůl, lavice, atd.). Jedná se o atypické výrobky vyráběné dle výkresů či zaměření na místě.
Poptávám zakázkovou výrobu nábytku
Dobrý den, je možné vyrobit a kolik by případně stála dětská rohová sedačka v rozměru 135 cmX 85 cm. Sedačka by měla být celočalouněná v jednobarevném potahu. Děkuji.
Poptávám opravu kožené sedací soupravy
Poptávám opravu kožené sedací soupravy (křeslo a sedačka).Jedná se o rozpárané švy a opravu oloupané impregnace. Návlek z kůže je odnímatelný - zip. Sedák se dá vyjmout z masívu celý.
Poptávám zateplení vstupních dveří bytu
Zateplení dveří z chodby domu do bytu. Praha 7.