Poistenie majetku a finančnej hotovosti na 36 mesiacov
Predmetom zákazky je poistenie majetku UPJŠ - nehnuteľného a hnuteľného pre prípad živelných rizík, odcudzenia a vandalizmu a poistenie finančnej hotovosti pre prípad odcudzenia a lúpeže. Charakter a podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v prílohách časti B.1 súťažných podkladov "Špecifikácia a cena predmetu zákazky" (ktoré sú zároveň ...
Pojištění majetku klasických elektráren - EXCESS
Předmětem veřejné zakázky je majetkové pojištění klasických tepelných a vodních elektráren Zadavatele.
Pojištění majetku klasických elektráren
Předmětem veřejné zakázky je majetkové pojištění klasických tepelných a vodních elektráren Zadavatele.
Poistenie majetku nadobúdaného z fondov EÚ II
Predmetom zákazky je poistenie majetku, ktorý verejný obstarávateľ nadobudol a v čase trvania poistenia nadobudne z fondov Európskej únie a iných fondov. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky, vrátane popisu minimálneho rozsahu poistených rizík a osobitných podmienok, je špecifikovaný v súťažných podkladoch.
Pojištění majetku Energotrans
Předmětem veřejné zakázky je výkon pojišťovací činnosti pojistitelem spočívající v pojištění majetku společnosti Energotrans, a.s., a v pojištění přerušení provozu. Pojištěným je společnost Energotrans, a.s. Pro plnění této Veřejné zakázky bude uzavřena pojistná smlouva s jediným dodavatelem.
Pojištění kybernetických rizik
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění kybernetických rizik - náklady spojené s narušením, odpovědnost za data, výpadek sítě, kybernetické přerušení provozu, hackerský útok, kybernetické vydírání, mediální odpovědnost a související náklady s nároky proti pojištěnému.
Pojištění majetku a odpovědnost za újmu města Litovel a spolupojištěných subjektů
Podrobné a závazné vymezení předmětu plnění veřejné zakázky je uvedeno v Obchodních podmínkách (příloha „ZD-01 Obchodní podmínky“) a ostatních přílohách této zadávací dokumentace. Účastníci jsou povinni zapracovat veškeré Obchodní podmínky dle přílohy „ZD-01 Obchodní podmínky“ do předkládaného návrhu Pojistné smlouvy. Celková cena pojistného ...
Zabezpečenie poistných služieb pre Mesto Topoľčany
Predmetom zákazky je poistenie majetku a poistenie zodpovednosti za škodu, poistenie motorových vozidiel, ktorých vlastníkom, držiteľom alebo správcom je verejný obstarávateľ, a to: havarijné poistenie motorových vozidiel, poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú prevádzkou motorového vozidla a poistenie osôb prepravovaných v motorových ...
Pojištění majetku a odpovědnosti města Rakovníka
Předmětem zakázky je poskytnutí pojištění majetku města a odpovědnosti za újmu. Bližší podmínky jsou pak uvedeny v přílohách této zadávací dokumentace.
Pojištění nemovitostí a jejich vnitřního vybavení v lokalitě žst. Praha Hlavní nádraží
Předmětem plnění veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“) je pojištění souboru majetku zadavatele pro případ jeho zničení nebo poškození následkem pojistných nebezpečí – živelné pojištění; pojištění odcizení, vandalismu, skel; pojištění technických rizik – pojištění strojních a elektronických zařízení; pojištění přerušení provozu; pojištění ...
Poistenie majetku a všeobecnej zodpovednosti za škodu
Predmetom zákazky je poskytnutie služieb - Poisťovacích služieb pre poistenie majetku a všeobecnej zodpovednosti za škodu a pre poistenie zodpovednosti za škodu spôsobenú pri výkone činnosti prevádzkovateľa zdravotníckeho zariadenia. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky je uvedené v časti B. Opis predmetu zákazky súťažných podkladov.
Pojištění majetku, pojištění obecné a profesní odpovědnosti FN Olomouc
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění majetku, pojištění obecné a profesní odpovědnosti, a to v souvislosti s činností FNOL dle její zřizovací listiny.
Pojištění majetku, odpovědnosti a motorových vozidel
Předmětem plnění Veřejné zakázky je poskytnutí služeb pojištění, přičemž Veřejná zakázka je rozdělena na dvě samostatné části: Část A – Pojištění majetku a odpovědnosti společnosti Silnice LK a.s. Část B – Pojištění motorových vozidel společnosti Silnice LK a.s.
Pojištění majetku a pojištění odpovědnosti za škodu Ústeckého kraje
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření pojistné smlouvy na pojištění majetku Ústeckého kraje a pojištění odpovědnosti za újmu za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.
Pojištění a poskytování souvisejících služeb
Sjednání více druhů pojištění souvisejících s činností zadavatele: cestovní pojištění, pojištění přepravy zásilek, pojištění nemovitého a movitého majetku, pojištění škod na majetku a zdraví třetích osob způsobených provozem letadla a pojištění poškození, zničení nebo ztráty letadla (all risk báze).
Poistenie majetku a zodpovednosti za škodu právnických osôb
Predmetom zákazky je výber poskytovateľa na poistenie majetku proti komplexným živelným rizikám, odcudzeniu a vandalizmu, poistenie strojov, strojových zariadení a elektroniky, poistenie skla, všeobecné poistenie zodpovednosti v zmysle požiadaviek a príloh, služby poistného makléra pre mesto a jeho organizácie na dobu piatich rokov ...
Pojištění majetku, vozidel a odpovědnosti společnosti Technologie hlavního města Prahy, a.s.
Předmětem této veřejné zakázky je uzavření 4 pojistných smluv na níže uvedená rizika: 1. část: Pojištění majetku 2. část: Pojištění podnikatelské odpovědnosti 3. část: Pojištění manažerské odpovědnosti 4. část: Flotilové pojištění služebních vozidel
Centrální pojištění majetku a odpovědnosti města Hodonín včetně příspěvkových organizací
Předmětem zakázky je „Centrální pojištění majetku a odpovědnosti Města Hodonín včetně příspěvkových organizací a obchodních společností na období 2020 – 2025“. Pojištění se vztahuje na území České republiky. Podrobný přehled předmětů pojištění včetně jejich specifikace je uveden v příloze č. 1 „Obchodní podmínky pro návrh smlouvy k veřejné ...
Komplexní pojištění pro Město Mimoň
Kompletní pro město a jeho příspěvkové organizace
Výběr poskytovatele služby – Pojištění SAKO Brno, a.s.
Předmětem plnění veřejné zakázky je předložení nabídky pojištění majetku a odpovědnosti, pojištění flotily vozidel, a pojištění odpovědnosti managementu (D&O).
Pojištění majetku a odpovědnosti a pojištění flotily vozidel
Pojištění majetku a odpovědnosti a pojištění flotily vozidel, více viz "Zadávací dokumentace"
Pojištění majetku, pojištění obecné a profesní odpovědnosti Fakultní nemocnice Olomouc
Předmětem plnění veřejné zakázky je pojištění majetku, pojištění obecné a profesní odpovědnosti, a to v souvislosti s činností FNOL dle její zřizovací listiny (příloha č. 6 této zadávací dokumentace), zejména pak v souvislosti s veškerými činnostmi vykonávanými FNOL na základě zákona č. 372/2011 Sb., v platném znění, zákona č. 373/2011 Sb., v ...
Pojištění movitého a nemovitého majetku MČ Praha 5
Zadávací řízení je realizováno za účelem uzavření smlouvy mezi zadavatelem a vybraným dodavatelem, jejímž předmětem bude pojištění movitého a nemovitého majetku, a to zejména v kategoriích uvedených v zadávací dokumentaci.
Pojištění Vsetínské nemocnice - část 1 - pojištění majetku
Předmětem veřejné zakázky je pojištění Vsetínské nemocnice, a to dle přílohy číslo 8 ZD - Obchodní podmínky (…), a to na dobu neurčitou - pojištění majetku.