Finanční leasing na vozidla VTÚ
Zajištění finančního leasingu na referentská vozidla po dobu 54 měsíců.
Předfinancování projektů třetího programovacího období a zajištění financování
Předmětem plnění této veřejné zakázky je poskytnutí úvěrového rámce ve výši 1 000 000 000,- Kč na zajištění finančního krytí předfinancování projektů třetího programovacího období a zajištění financování případných platebních výměrů.
Zajištění výplaty náhrad pohledávek z vkladů
Předmětem veřejné zakázky je uzavření rámcové smlouvy upravující podmínky zajištění výplaty náhrad pohledávek z vkladů klientům - banky, - pobočky banky z jiného než členského státu EU, - stavební spořitelny nebo družstevní záložny účastnící se systému pojištění pohledávek z vkladů u zadavatele - a klientům pobočky banky z členského státu ...
Poptáváme nebankovní leasing
Poptáváme nebankovní leasing. Poptáváme leasingovou společnost, popř. přímo autosalon, který poskytuje své vozy na leasing, a to i zájemcům, kteří nemohou žádat o leasing u klasické leasingové společnosti - např. z důvodu negativního zápisu v registru Solus, či nemožnosti doložit oficiálně dostatečné příjmy. Děkuji.
Poptávám finanční služby
Poptávám finanční služby, mám zájem o půjčku. Děkuji.
Poptávám soukromého investora
Poptávám soukromého investora nebo společníka na odkup podniku, jedná se o sportovní zařízení včetně restaurace a kavárny, podnik funguje 4 roky. Děkuji.
Poptáváme partnery turnaje
Poptáváme partnery turnaje v malé kopané, který se koná v atraktivním prostředí Chotových sadů. Turnaje se účastní 10 týmů firem a úřadů z Prahy a okolí. Více info na: www.hradni-sajtle.webnode.cz.
Poptávám odkup pohledávky
Nabízím odprodej pohledávky, směnečný platební rozkaz, jistina 200 tis. Kč, s příslušenstvím. Nabytí právní moci dne: 16.6.2015.
Poptávám vymáhání nebo odkup pohledávky
Poptávám společnost na vymáhání dluhů, případně na odkup pohledávek. Jedná se o pohledávky v celkové výši cca do 300 tis.Kč. Dlužníky jsou fyzické osoby, dluhy vznikly neplacením nájmů za pronájem bytů. Pohledávky jsou podloženy „Dohodami o uznání dluhů“.
Poskytnutí úvěru za účelem konsolidace meziúvěrů ze stavebních spoření a služeb s tím souvisejících
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí úvěru ve výši 57 600 000 Kč (padesátsedmmiliónůšestsettisíckorunčeských) za účelem konsolidace meziúvěrů ze stavebních spoření a služeb s tím souvisejících.
Poptávám půjčku
Poptávám půjčku 50 000 Kč pouze od soukromého investora, ne firmy. Klidne na směnku či jak se domluvime.
Investiční transakce, Čína
Zastupujeme hedgeové fondy hledající investiční transakce v České republice. Nyní hledáme akreditované společnosti, které potřebují finanční prostředky na jedné úrovni nebo jiné.
Investiční fondy, Srbsko
Hledám nějaký investiční fond pro financování několika projektů v Srbsku.
Vymáhání pohledávek, Polsko
Poskytujeme českým exportérům služby vymáhání pohledávek a právní pomoc v Polsku a celé Evropě. Poskytujeme služby vymáhání pohledávek v 38 různých zemích na bázi "Žádné vítězství, žádný poplatek". Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
Finanční služby, Velká Británie
Už jste hledali možnosti financování pro koupi, stavbu nového domu, úvěr na nemovitost, refinancování, konsolidaci dluhu, osobní nebo obchodní účel? Vítejte v budoucnosti! S námi je financování snadné. Kontaktujte nás, protože poskytujeme finanční služby za nízké a cenově dostupné úrokové sazby 2,5%, dlouhodobé i krátkodobé půjčky. Zájemci by nás ...
Finanční zdroje, Filipíny
Hledám finanční zdroje nebo obchodního partnera pro rozšíření svého podniku na Filipínách.
Finančné a audítorské služby - štatutárny audit
Predmetom zákazky je poskytovať finančné a audítorské služby štatutárny audit podľa špecifikácie plnenia : 1. Posúdenie spoľahlivosti a kvality finančných výkazov objednávateľa. 2. Preverovanie účtov a preverovanie zostavenej účtovnej závierky podľa slovenských účtovných štandardov, spolupráca pri vypracovaní poznámok k účtovnej závierke a ...
Finanční společnosti, Srbsko
Hledám investora nebo soukromého poskytovatele půjčky za účelem získání hotelové společnosti v Srbsku.
Poptáváme služby finanční instituce
Naše společnost připravuje celosvětové školící tourné ve spolupráci s velvyslanectvími po celém světě a v současné době hledáme finanční instituci na profinancování.
Zajištění služeb acquiringu
Předmětem veřejné zakázky je zajištění služeb acquiringu spočívajících v možnosti platby asociační platební kartou za platby realizované v síti ČP v rámci přepážkové sítě ČP (včetně Pošta Partner) a mimo ni (balíkomaty - ABC, poštomaty - AOM, balíkoví doručovatelé - PDA/PNC) do konce roku 2017 s možností prodloužení do konce roku 2018. Kromě ...
Investiční společnost, Filipíny
Hledám investiční společnost, kam mohu vložit své peníze s vysokým měsíčním úrokem. Kolik je měsíční úrok?
Poskytnutí úvěru na dofinancování rekonstrukce ČOV Hostivice/II
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí úvěru Technickým službám Hostivice ve výši 30 mil. Kč. Úvěr bude použit k dofinancování rekonstrukce ČOV Hostivice. Celková investice činí 52 mil. Kč a na financování se podílí město Hostivice. Účelem rekonstrukce je navýšení kapacity ČOV na 14 000 EO za použití membránové separace aktivovaného kalu ...
Poskytnutí investičního úvěru společnosti Brněnské komunikace a.s.
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí investičního úvěru na financování výstavby „Parkovacího domu Panenská“ v odhadované výši 244,3 mil. Kč bez DPH a „Parkovacího domu Janáčkovo kulturní centrum Brno – I. etapa“ v odhadované výši 308,8 mil Kč bez DPH. Poptávaná výše úvěru je 117,9 mil. Kč.
Poskytnutí úvěru na dofinancování rekonstrukce ČOV Hostivice/II
Předmětem plnění veřejné zakázky je poskytnutí úvěru Technickým službám Hostivice ve výši 30 mil. Kč. Úvěr bude použit k dofinancování rekonstrukce ČOV Hostivice. Celková investice činí 52 mil. Kč a na financování se podílí město Hostivice. Účelem rekonstrukce je navýšení kapacity ČOV na 14 000 EO za použití membránové separace aktivovaného kalu ...
Úvěr pro financování stavby RAKVICE - ČOV
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí revolvingového úvěru ve výši 25.000.000,- Kč pro předfinancování stavby „Rakvice - ČOV“ a následně dlouhodobého úvěru ve výši 13.000.000,- Kč – tento úvěr bude použit ke splacení zůstatku revolvingového úvěru, tj. spolufinancování stavby.