ETIOPIE; Investice
Hledáme partnery, kteří by mohli mít zájem investovat do výroby usní v Etiopii. Investice by byly do koželužny, koženého zboží a výroby chemikálií pro kůži.
Poradenské služby v oblasti externého manažmentu projektu Hurbanovo - rozšírenie kanalizácie, stoky
Verejný obstarávateľ požaduje dodať poradenské služby v oblasti externého manažmentu projektu „Hurbanovo - rozšírenie kanalizácie, stoky D, E, F, G, H, J" (projekt bude financovaný z NFP, Operačný program Životné prostredie, prioritná os 031 Integrovaná ochrana, racionálne využívanie vôd), v členení: - Poradenstvo pri zmenách projektu - ...
VB; Finanční služby
Naše firma Maduro & Curiel's Bank je investiční a finanční firma se sídlem v Nizozemsku poskytující následující služby. Finanční služby po celém světě, financování projektů, komerční půjčky, nezajištěné úvěry, nabídky obchodního partnerství a společného podniku. Informace a procedury financování. Pomáháme jednotlivcům, společnostem, ...
Poptáváme bankovní a hypoteční poradce
Poptáváme bankovní poradce na zřizování hypotéky pro naše stávající i budoucí klienty - při výstavbě domu.V této době máme cca 15 klientů kterým potřebujem řešit hypotéku a od jara chystáme nový projekt výstavby s naši partnerskou společnost Sháníme schopné poradce kteří se vyznají v hypotečním a bankovním obchodě.
BANGLADÉŠ; Cestovní ruch
Hledám investora(y), který je ochoten investovat do odvětví cestovního ruchu na Cox's Bazaar v Bangladéši.
Služby spojené s pokytnutím úvěru určeného na spolufinancování nákladů realizace výstavby kanalizace
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého účelového úvěru ve výši 100 mil. Kč určeného na spolufinancování nákladů realizace výstavby kanalizace v rámci projektu "Zlepšení kvality vod Horního Povodí řeky Moravy - II. etapa".
Bankovní úvěr na financování nákupu provozního areálu Heydukova 321, Strakonice
Předmětem plnění veřejné zakázky je bankovní úvěr ve výši 26 mil. Kč na financování nákupu nemovitostí spolčností Technické služby s.r.o. Strakonice. Dle zadávací dokumentace.
INDIE; Financování projektu
Poptáváme financování projektu na zřízení solárního energetického zařízení s výkonem 50 MW. Jedná se o ekologický projekt na ochranu životního prostředí.
Poptávám úvěrové služby
Potřebuji zajistiti provozní kapitál,investici do podnikání. Mám objednávky od státních firem v objemu cca 150 000 - 250 000,- Kč. Nemám ručení,mám puntíky v registrech.
Poptávám financování výstavby FVE
Poptávám financování výstavby FVE 0,3Mw. Veškeré smlouvy a povolení k dispozici, zahájena realizace (oplocení, v příštím týdnu konstrukce). Stavba se nachází 20km od Hodonína. Uzavřena smlouva o dílo na realizaci za 20,5 mil. kč bez dph. Zaplacena záloha 4,5mil. kč. Jen seriózní nabídky
Poskytnutí úvěru Statutárnímu městu Pardubice na financování akce: Modernizace Plaveckého areálu
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí úvěru Statutárnímu městu Pardubice do celkové výše 480 mil. Kč s postupným čerpáním v letech 2011 – 2012 se splatností do 30. 6. 2025 na financování akce: „Modernizace Plaveckého areálu Pardubice“.
THAJSKO; Finanční poradenství
TMB Finance je soukromá finanční společnost poskytující půjčky firmám i jednotlvcům s nízkým, přijatelným poplatkem 3.5%. Hledáme vhodné a kvalifikované zaměstance s rozsáhlými znalostmi financí a komoditního obchodu, kteří by byli našimi zmocněnci, brokery, finančními poradci a výhradními zástupci v jejich zemi a regionu.
Poskytnutí úvěru
Výběr banky pro poskytnutí úvěru 30 mil. Kč na vybudování Integrovaného komplexu pro veřejné služby.
Revolvingový úvěr na předfinancování dotačních projektů a následný úvěr na spolufinancování
Revolvingový úvěr ve výši 280 mil. Kč na předfinancování dotačních projektů a následný úvěr na spolufinancování - čerpání revolvingu: 1.1.2011 - 31.12.2013 dle požadavku zadavatele - splácení úvěru: čtvrtletní splátky jistiny ve výši 10 mil. Kč počínaje 31.3.2014 do 31.12.2018 - splátky úroků čtvrtletně počínaje čtvrtletím, kdy byl úvěr čerpán ...
BANGLADÉŠ; Investiční podpora
EURO HERITAGE vydává knihu o evropské architektuře pod názvem MAKING OF TODAYS EUROPEAN BEAUTY". Jsme neziskovou organizací, proto hledáme investiční a technickou podporu.
INDIE; Železná ruda
Naše firma Anvi Mines and Minerals Pvt., Hyderabad Indie, podniká v oboru drobné železné rudy. Prodáváme drobnou železnou rudu indického původu exportérům v Číně. Kromě toho dodáváme manganovou rudu a bauxit. Nyní hledáme partnera ke společnému podnikání, buď odběratele nebo investora pro rozvoj podnikání a podíl na zisku. Pokud najdeme partnera ...
Poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 36 mil. Kč
Předmětem veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého úvěru ve výši 36 000 000 Kč na financování regenerace bytových domů č.p. 306, 15, 18, 21, 22, 36, 71, 74, 75, 76, 77, 79, 81, 82 Bělá nad Radbuzou.
Poptávám investora
Dobrý deň, hľadám investora alebo investičnú skupinu, ktorá by chcela investovať svoje peniaze do mladého velmi talentovaného chalana, ktorý plánuje založiť novú značku oblečenia. Nový štýl, ktorý určite zaujme. Všetko ma premyslené a nájdeného aj veľmi kvalitného výrobcu oblečenia v Číne,ktorý by to mohol šiť. Prípadním záujemcom ukáže svoju ...
PAPUA N. GUINEA; Joint venture
Hledám firmu pro joint venture nebo finančníka pro rozvoj nemovitostí.
Poptávám úvěr
Poptávám úvěr 350000 Kč na koupi rodinného domu nemohu doložit příjem mohu ručit koupenou nemovitostí- její současná cena je 750000,-
GHANA; Elektrická energie
FALCON Group GH Ltd. hledá zahraničního investora pro projekty v následujících oblastech: nemovitosti, průmysl, el. energie, doprava, zemědělství.
Financování výstavby FVE Rouchovany
Jedná se o poskytnutí dlouhodobého investičního úvěru ve výši 42.000.000,- Kč se splatností 13 let na výstavbu FVE a krátkodobého provozního úvěru ve výši 10.755.626,- Kč se splatností do 6 měsíců na profinancování DPH.
ETIOPIE; Výroba bionafty
Hledám investičního partnera pro založení továrny na výrobu bionafty v Etiopii.
Poptáváme investory
Poptáváme investory k realizaci výstavby dřevodomů.Solidní jednání, kvalitní práce.
Poskytnutí úvěru na stavbu kanalizace Rusek a Pouchov
Plněním veřejné zakázky je poskytnutí dlouhodobého investičního úvěru ve výši úvěrového limitu 21,670 mil. Kč k použití na financování stavby „Kanalizace Rusek a Pouchov – napojení na ČOV Hradec Králové “. Úvěr bude poskytnut na základě smlouvy o komerčním úvěru mezi zadavatelem a vybraným uchazečem za podmínek uvedených v zadávací dokumentaci.