IKT
Predmetom zákazky je nákup, dodanie a inštalácia nového vybavenia informačných a komunikačných technológií (ďalej len IKT) v rámci projektu s názvom: Dostavba ZŠ I. Bukovčana 3. Zoznam vybavenia IKT tvorí prílohu č. 1 Opisu predmetu zákazky. (ďalej len Opis predmetu zákazky). Zákazka nie je rozdelená na časti, keďže jednotlivé obstarávané ...
Vybavenie učební v Strednej zdravotníckej škole v Liptovskom Mikuláši
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií uvedených v bode 36 Súťažných podkladov.
Nákup výpočtovej techniky
Predmetom zákazky je nákup zariadení IKT a príslušenstva dobu trvania DNS, vrátane doručenia tovaru a všetkých služieb spojených s nákupom výpočtovej techniky na obdobie 18 mesiacov.
Databázový server a zálohovacie zariadenie NAS
Predmetom zákazky je nákup tovaru vrátane dopravy "Databázový server a zálohovacie zariadenie NAS"
Nákup informačnej a telekomunikačnej techniky
Dodávka vybraného sortimentu osobných počítačov, prenosných počítačov, serverov, sieťových prvkov, softvéru, snímačov, skenerov, tlačiarní, periférnych zariadení a príslušenstva, ktoré sú bežne dostupné na trhu.
Výpočtová technika
1/ Notebook min. Intel Core i7 12700H Alder Lake, min. 15.6" displej, min. RAM 32GB DDR5, min. SSD 1000GB, min. NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti 4GB, min 1x USB-C, min. Windows 11 Pro, napr. (Dell XPS 15 (9520)) - 1 ks 2/ LCD kalibrovateľný monitor min. 27" min. 4K 3840 × 2160, displej IPS, odozva min. 1-10ms, obnovovacia frekvencia min. 60Hz, farebná ...
Dynamický nákupní systém na dodávky ICT vybavení 2023 - 2026
Předmětem plnění DNS a následně zadávaných veřejných zakázek v rámci DNS bude nákup standardního ICT vybavení, zejména pak PC, monitorů, notebooků, dataprojektorů, tiskáren, tabletů, serverů, grafických stanic a jiného obdobného zařízení výpočetní techniky. Předmět, technické podmínky, hodnotící kritéria, termín, místo plnění, obchodní a platební ...
Modernizácia informačno - komunikačnej technológie
Predmetom zákazky je obstaranie modernej informačno komunikačnej technológie pre Strednú odbornú školu gastronómie a služieb v Prešove. Ďalšie podrobnejšie informácie sú uvedené v Súťažných podkladoch.
Dodávky IT vybavení pro ZŠ Šitbořice
Předmětem plnění této veřejné zakázky jsou dodávky IT vybavení zahrnující dodávku, dopravu, montáž a zprovoznění.
Inteligentné dopravné systémy v meste Považská Bystrica (02)
Predmetom zákazky je dodanie modernej technológie a súvisiacich služieb pre zavedenie moderných informačných systémov v oblasti verejnej osobnej dopravy (ďalej len VOD) mesta Považská Bystrica. Zavedenie systémov bude mať priamy vplyv na zvýšenie atraktivity a konkurencieschopnosti VOD v meste Považská Bystrica vytvorením bezpečnej, pohodlnej, ...
Nákup IKT
Predmetom zákazky je dodanie informačno komunikačných technológií, pričom podrobný opis predmetu zákazky je uvedený v Kapitole B.1 Opis predmetu zákazky a Prílohe č. 8 Technická špecifikácia súťažných podkladov.
Poskytování tiskových služeb
Předmětem zakázky je pronájem 63 kusů tiskáren a multifunkčních zařízení, včetně dodávek spotřebního materiálu, kompletního servisu, dopravy do místa plnění dále také dodání, instalace a nastavení systému pro zabezpečený tisk, včetně příslušných licencí a zaškolení, dodávek xerografického papíru a dále náklady na případné stěhování/přemístění ...
Dodávka výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových (nepoužitých, nerepasovaných) počítačů, monitorů, notebooků, příslušenství a software k nim. Zařízení a software musí být určeny pro český trh a musí splňovat minimálně technické parametry uvedené v příloze zadávací dokumentace Specifikace předmětu dodávky.
Nákup IKT zariadení
Predmetom zákazky je dodanie IKT zariadení pre potreby Národného inštitútu vzdelávania a mládeže. Podrobný opis predmetu zákazky a jeho technická špecifikácia je uvedená v prílohe č. 1 výzvy na predloženie ponuky.
Zajištění dodávek výpočetní techniky
Předmětem veřejné zakázky je dodávka výpočetní techniky - stolní počítače, notebooky, monitory, dokovací stanice, myši (bezdrátové i kabelové), klávesnice (bezdrátové i kabelové), nabíječky apod.
Výpočtová technika
Predmetom zákazky je dodávka IKT zariadení.
IKT vvybavenie
Stručný popis predmetu zákazky: - Notebook 15x - Myš 15 kus - Wifi router 1 kus - Interaktívna tabuľa 1 kus - Multifunkčné zariadenie 1kus - Softvér (textov editor...) Jednotlivé zariadenia sú bližšie špecifikované v prílohe s názvom Špecifikácia Predmetu kúpy a cenová tabuľka IKT vybavenie príloha č. 2
Vybavenie učební IKT
Predmetom zákazky je dodávka vybavenia podľa špecifikácií v súťažných podkladoch.
Modernizace odborných učeben ZŠ Děčín VI, Na Stráni 879/2 - IT
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Modernizace odborných učeben ZŠ a MŠ Děčín IV, Máchovo nám., Raisova 688/11 - IT
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Vybavení odborných učeben v rámci I-KAP II - IT technika - počítače a příslušenství - ostatní školy
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových počítačů a souvisejícího příslušenství. Předmět plnění je podrobněji vymezen v zadávací dokumentaci.
Vybavení odborných učeben v rámci I-KAP II - IT technika - počítače a příslušenství
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nových počítačů a souvisejícího příslušenství. Předmět plnění je podrobněji vymezen v zadávací dokumentaci.
Modernizace odborných učeben ZŠ Dr. M. Tyrše Děčín II, Vrchlického 630/5 - IT
Zlepšení vybavení učeben vhodným nábytkem a pomůckami s potřebnými stavebními úpravami. Modernizace učeben v ZŠ je rozdělena na 3 části (jako 3 samostatná zadávací řízení-stavební práce, dodávka nábytku, dodávka IT).
Tonery 2023
Dodanie tonerov pre potreby Kancelárie Najvyššieho súdu SR
Výpočtová technika pre SND
Výpočtová technika obsahuje nasledovné: 1/ Pracovná stanica min. Intel Core i7 12700K Alder Lake 5 GHz, min. Intel UHD Graphics 770, min. RAM 32GB DDR5, min. SSD 1000GB, min. 1x USB 3.2 Gen 2, min 1x USB-C, typ skrine: Micro Tower, min. Windows 11 Pro, min. 1x HDMI-out a 1x DP-out, napr. (Lenovo ThinkStation P360 Ultra) - 2 ks 2/ Set ...