ČÍNA; Stroj na nanášení fólií
E-beam optický potahovač http://www.pvd-metallizer.com Toto zařízení je speciálně navržený stroj s vakuovou komorou z nerezové oceli, pro nanášení různých vícevrstvých průhledných nebo neprůhledných fólií, zrcadlových fólií, duhových fólií na pryskyřičné brýle, čočky, přesné díly na laboratorní přístroje nebo jiné materiály pro průmyslové nebo ...
MAROKO; Sony DSC W300
Poptáváme SONY DCS W300 (100 kusů). Originální značka Sony s zárukou. Zboží bude dodáno do Maroka, ale platba bude provedena z Francie.
UGANDA; Elektronika
Jsme importéři a dodavatelé elektroniky pro místní trh a maloobchodní i velkoobchodní prodej. Rádi bychom navázali obchodní spolupráci s firmami, které mohou dodávat laptopy, centrální procesory a RAM.
ČÍNA; Flexibilní LED displeje
Máme zájem o spolupráci s distributory flexibilních LED displejů. Výrobek patentované technologie, první na světě. 90% úspora hmotnosti, 90% úspora nákladů na instalaci projektu, 90% úspora času instalace, rychlá instalace, rychlá demolice. Typické použití: venkovní obrazovky, reklamní displeje, koncerty, hotely, jeviště.
Poptávám fotografické služby na svatbě
Hledám kvalitního fotografa na svatbu 21.8.2009, Jihlavsko.
HONGKONG; Reklamní zrcadlo
Jsme čínská firma vyrábějící fotografické vybavení. Máme na prodej nový výrobek, reklamní zrcadlo - nová koncepce a výrobek, který může vytvořit trh, jenž dříve neexistoval. Více informací na našich webových stránkách www.tipsticker.com. Hledáme obchodní spolupráci.
Poptávám digitální fotoaparát
Poptávám dig.fotoaparát Panasonic FZ8 černý.
Poptávám digitální fotoaparát
Poptávám digitální fotoaparát Samsung S1060. Prosím o cenové nabídky.
ČÍNA; LED displeje
Čínská firma Shenzhen Sansun vyrábí LED displeje. Firma s vysoce moderní technikou vlastní certifikáty ISO90001 & ISO 140001. Nabízí vnitřní i venkovní barevné LED displeje: vnitřní - 1 Indoor: 3mm 4mm 6mm 8mm 10mm 12mm venkovní - 10mm 12mm 14mm 16mm 18mm 20mm 22mm 25mm V případě zájmu nás kontaktujte.
ČÍNA; LED displeje
Můžeme nabídnout LED osvětlení a LED displeje za konkurenceschopné ceny a vysokou kvalitu výrobků.
Sháním podvodní pouzdro ke kameře
Podvodní pouzdro na digitální kameru Panasonic NV-GS320
Sháním rámeček pro foto na hrobu
Sháním kovový rámeček pro foto na náhrobní desku.
Poptáváme vyfocení hotelu v Turnově
Vyfoceni hotelu v Turnove.
Sháním USB kabel k fotoaparátu Samsung
Sháním USB kabel pro připojení fotoaparátu Samsung Digimax S500.
Poptávám paměťovou kartu k fotoaparátu
Nutně potřebuji dokoupit k fotoaparátu SONY DSC-S40 paměťovou kartu. Nemusí mít velkou kapacitu.Původní karta už k tomu není a já nevím jeká tam bude fungovat.Díky.
Poptávám opravu fotoaparátu Samsung S630
Poptávám opravu digitálního fotoaparátu SAMSUNG S 630 Děkuji.P.S Nutná výměna displeje.
Hledáme distributory optických zařízení
20071218016; Rumunský výrobce optických zařízení, hologramů, hi-tech produktů pro autentifikaci dokumentů hledá distributory. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Hledáme odběratele tiskařských služeb
20071218001; Řecká firma zabývající se činnostmi foto a tiskařskými (foto reprodukce, DTP služby, tisk velkých formátů) má zájem být subdodavatelem. Firma má zkušenosti se zinkografií a nabízí subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím ...
Kovozpracovatelská fa. hledá spolupráci
20071130006; Litevská kovozpracovatelská firma specializovaná na výrobu základních kovů, výrobu hliníku, výrobu optických nástrojů a fotografického zařízení nabízí subdodávky. Zadavatel tohoto inzerátu hledá partnera v ČR, jeho adresu si lze vyžádat písemně v EDB Brno - vanda.koristkova@edb.cz . Nezapomeňte prosím uvést číslo inzerátu.
Poptávám CCD čip Samsung
Poptávám CCD čip Samsung.
Poptávám fotoaparát Canon
Poptávám koupi fotoaparátů ( digitální/klasické) typu: Canon 1DS mark III Počet kusů: 1ks Termín dodávky: neomezeně Region: Hlavní město Praha
Poptávám dodavatele výpočetní techniky
Poptávám pro internetový obchod dodavatele výpočetní techniky, digitálních fotoaparátů, mobilů, mp3 přehrávačů atd...
Umělecká fa. hledá zástupce
20071105021; Britská firma Ken Walters, specializovaná na uměleckou & literární tvorbu & interpretaci hledá zástupce. Ken Walters, specializující se na tvorbu unikátního digitálního umění a fotografie, hledá zástupce pro prodej umění v licenci. Vzory jsou abstraktní, současné, moderní a vytvářené použitím vlastního software firmy Ken Walters. ...
Poptávám opravu digitálního fotoaparátu
Poptávám opravu digitálního fotoaparátu BENQ. Děkuji
Sháním nabíječku k fotoaparátu Konica
Poptávám nabíječku BC-800, k fotoaparátu Konica Minolta Dimage X50