Poptávám dodávku venkovní rolety
Poptávám dodávku venkovní rolety o rozměru 2120*1580mm, barva bílá, ovladaní manuální.
Modernizace Severočeského muzea v Liberci - 2. etapa – dodávka interiérů – zastínění
Předmětem veřejné zakázky je dodávka zastiňovacích prvků do interiéru nově zrekonstruovaných prostor Severočeského muzea v Liberci. Stínící prvky jsou navrženy v závislosti na tvaru oken. Vzhledem ke stavebním pracím, které proběhnou před dodáním interiéru a zastínění je dodavatel povinen zaměřením ověřit rozměry jednotlivých oken. Především je ...
Modernizace a zvýšení kapacity ZŠ Borotín
vybavení odborných učeben Základní školy v Borotíně (dodávka výpočetní techniky, zajištění konektivity, dodávka nábytku a stínící techniky)
Poptávám zhotovení markýzy na zastínění lodžie
Ráda bych nechala zhotovit markýzu na zastínění lodžie v bytě. Šířka lodžie je 5,3 m. Prosím o nabídku jak mechanické, tak elektrické verze, abych se mohla rozhodnout. Jsem z Brna.
Poptávám dodávku markýzy
Poptávám dodávku markýzy, kazetová, mechanická, balkonová markýza, odstíny šedé: 14 ks (délka 3m-výsuv 1,5m), 6 ks (délka 5,5m-výsuv 1,5m), včetně montáže.
VPŠ a SPŠ MV v Praze - Instalace předokenních žaluzií
Jedná se o instalaci venkovních žaluziíé na okna školské budovy za účelem snížení vnitřních teplot na učebnách v letních měsících.
Poptávám dodání venkovní markýzy
Poptávám dodání venkovní markýzy, prosím o vypracování cenové nabídky na venkovní markýzu v šíři buď 2x3,5m nebo 1x7m, polokazetovou v barvě cihlové nebo hnědošedá. Výsuv do 3m.
Poptávám opravu horizontální žaluzie
Poptávám opravu horizontálních žaluzií. Jsou potřeba nové řetízky a šňůrky na ovládání. Jedná se o žaluzie na jednom okně v paneláku.
ZŠ Pohůrecká České Budějovice – dodávka a montáž venkovních žaluzií 156 ks
Předmětem plnění veřejné zakázky dodávka a montáž venkovních AL žaluzií – 156 ks, – včetně uvedení do provozu, zajištění napájení a zaškolení obsluhy. Podrobná specifikace dodávky viz Soupis dodávek.
Poptávám sítě proti hmyzu na střešní okna
Poptávám sítě proti hmyzu na střešní okna.
Snížení energetické náročnosti ZŠ Šluknovská - realizace stavby
Předmětem zakázky je zhotovení stavby spočívající v komplexním zateplení obvodového pláště budovy, které zahrnuje výměnu oken včetně doplnění stínící techniky, výměnu dveří a lehkého obvodového pláště, zateplení fasády a střechy a úpravu otopného systému. Součástí předmětu zakázky je rovněž demontáž a likvidace panelů obsahujících azbest. Dále je ...
Poptávám dodávku žaluzií
Poptávám dodávku žaluzií, žaluzie okenní vnitřní, šířka 92cm s rámem, sklo 86cm, výška 132cm, 6 oken dvojité.
Poptávám servis vertikální žaluzie
Po zateplení lodžie potřebuji zkrátit stávající 5m demontovanou vertikální žaluzii cca o 20cm a upravit pojezdy. Zjistit, které části lze použít či vyměnit. Textilní žaluzie: š.12,5cm, délka 160cm. Otevírání od středu ke krajům. Děkuji.
Poptávám zasklení lodžie
Poptávám zasklení lodžie a vertikální žaluzie v Chrudimi.
Sítě proti hmyzu, Rakousko
Potrřeboval bych 4 sítě proti hmyzu na okna a na 1 balkonové dveře. Kolik by to stálo? Byl bych Vám velmi vděčný za informace! S pozdravem Anderle Andreas
Poptáváme dodávku vertikálních látkových žaluzií
Pro kanceláře v Uherském Hradišti hledám firmu, která nám zakryje prostory vertikální látkovou žaluzií v bílé barvě. Celkem 4ks. Rozměry v příloze jsou orientační dle naměřených hodnot stávajících žaluzií. Prosím o cenovou nabídku obsahující zaměření, montáž a také termín dodání. Děkuji.
Vybavení interiéru ve výukových a studijních prostorách
Veřejná zakázka s názvem „Vybavení interiéru ve výukových a studijních prostorách“ je zakázkou na služby rozdělenou dle § 35 zákona a v návaznosti na § 101 zákona na 5 dílčích plnění (částí). Specifikace všech částí Veřejné zakázky je uvedena v textu zadávací dokumentace, popř. jejích přílohách. Předmětem plnění dle této zadávací dokumentace ...
Poptávám opravu interiérové žaluzie
Poptávám výměnu vodící šňůrky u bytové žaluzie - Příbram.
UPOL/KUP – dodávka a montáž vertikálních žaluzií
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž nových vertikálních žaluzií s látkovými lamelami (vodící lišty a lamely) Knihovny Univerzity Palackého v Olomouci, v 1. patře budovy Biskupské náměstí 1 (Zbrojnice), 771 11 Olomouc.
Poptávám dodávku zatemňovacích žaluzií
Poptávám zatemňovací žaluzie do učebny na dvě okna. Rozměry: 1.výška 350 cm, šířka 139 cm 2. výška 350 cm, šířka 88+139+88 cm (jedná se o trojokno) Prosím o předběžnou cenovou nabídku pokud možno ještě do dnešního večera. Spěchá kvůli odevzdání grantu. Anna Vlasáková Akademie výtvarných umění v Praze
Poptávám dodávku venkovních žaluzií
Poptávám dodávku venkovních žaluzií. Místo realizace: Spannberg (Rakusko) Jedná sa o velké terasovité dveře, 2 kusy 180x240 a jeden kus 120x240.
Poptávám opravu předokenních rolet
Poptávám opravu předokenních rolet.
Hledáme dodavatele stínící techniky pro arabský trh
Hľadáme dlhodobých dodávateľov veľmi kvalitnej tieniacej techniky ako slnečníky nad autá, zatienenie terás a pergol, slnečné plachty, rolety, žalúzie, party stany rôznych veľkostí - ročne okolo 4000 ks, všetko pre arabsky trh.
Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky k projektu "Zkvalitnění výuky v klíčových kompetencích na ZŠ v Plzni – etapa I. – Vybavení odborných učeben" v k.ú. Plzeň v souladu se zadávacími podmínkami, které je rozděleno na 5 částí: Část 1a – pomůcky, Část 1b – nábytek, Část 1c – zatemnění, Část 1d – schodolezy a Část 1e – plošiny
Poptávám opravu žaluzie
Poptávám opravau žaluzie, přetrhlé lanko - střešní okna Fakro. Výměna plastových aretací - řetízku.