Transformace PO Nové Zámky – II. a III. etapa - VYBAVENÍ
Dodávka vnitřního vybavení do objektů domovů pro osoby se zdravotním postižením, které jsou realizovány v rámci II. a III. etapy projektu „Transformace PO Nové Zámky“. Součástí předmětu zakázky je také: - instalace, montáž, ukotvení, napojení energií, seřízení a uvedení věcí movitých do provozu,; - dodání kompletní technické dokumentace a ...
Zámek Pardubice - expozice a vnitřní vybavení
Dodávka vnitřního vybavení a expozic pro budoucího uživatele Východočeské muzeum v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci IROP 2014 – 2020.
Dodávky nemocničních nočních stolků pro FNO
Předmětem plnění veřejné zakázky jsou dodávky nemocničních nočních stolků pro FNO a dle požadavků a specifikace uvedené v ZD a jejich přílohách.
Collegium Bohemicum, o. p. s. – výstavba muzejní expozice Naši Němci
Předmětem zakázky je dodávka na míru vyhotoveného nábytku – výstavního fundusu, audio video prvků a veškerého vybavení, jejich instalace na místě plnění veřejné zakázky v souladu s projektovou dokumentací ve stupni DTPE pro provedení I. a II. části Expozice k dějinám Němců v českých zemích vypracované Projektil architekti s.r.o., IČ: 27118436 ...
Poptávám jídelní set z masivu
Poptávám jídelní set na chatu z masivu. Lavice 135 cm; stůl 140 cm; 3 židle; židle 2 se musí vejít vedle sebe pod stůl a 1 židle zepředu. děkuji za nabídku Pavel Vyšín
Výroba a montáž nábytku V/2019
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku dle specifikace jednotlivých položek nábytku
Dodávka interiérů pro Bertiny lázně Třeboň
Část I Předmět zakázky: Dodávka kompletního interiéru pro jídelny, restauraci Adéla, salonky a terasa bar. Část II Předmět zakázky: Dodávka veškerého nábytku do pokojů a apartmánů včetně postelí a matrací. Část III Předmět zakázky: Dodávka veškerého sedacího čalouněného i nečalouněného nábytku včetně stolů do všech ...
Poptávám výrobu kruhových desek stolů
Poptávám výrobu 2 ks kruhových desek stolu, dřevotříska s dýhou dekor světlý dub, tl. 20 mm, okraj olemován.
Nová radnice pro Prahu 7 – Vybavení nábytkem - Část B - stolový nábytek
Předmětem veřejné zakázky na výrobu a dodávku stolového nábytku jsou kancelářské stoly a jejich stolové sestavy vč. stolů jednacích, stolů do kavárny, či venkovních na terasu. Kancelářské/ pracovní stoly jsou tvořeny kovovou podnoží typu U spojené příčnými kovovými traverzami nesoucími pracovní foliovanou desku o tl. 25mm s 1,5 mm ABS hranou. ...
Nábytok pre študentský domov Mladosť
Predmetom zákazky je "Nábytok pre študentský domov Mladosť", Staré Grunty 53, 842 47 Bratislava v zmysle súťažných podkladov.
Dodávky kancelářského a kuchyňského nábytku včetně nábytku na míru
Předmětem veřejné zakázky jsou průběžné dodávky kancelářského a kuchyňského nábytku včetně nábytku na míru, tzn. dodávky nábytku včetně dopravy na místo určení, součástí dodávky je i zaměření včetně 3D vizualizace, manipulace, montáže, úklidu a likvidace obalového materiálu.
Vybavení interiéru přístavby ZŠ Černošice
Předmětem plnění této veřejné zakázky je dodávka typového a atypického nábytku do učeben nové přístavby ZŠ Černošice (4 kmenové učebny, odborná učebna dílen, sborovna, kabinet, sociální zázemí, hala) a poskytnutí souvisejících služeb (doprava a montáž).
Odborné učebny ITI - II. etapa - realizace - vybavení mobiliářem
Předmětem veřejné zakázky je dodávka atypického a typového nábytku (dále jen mobiliář) pro odborné učebny, kabinety a související prostory v objektech tří níže uvedených základních škol na území města Pardubic: ZŠ Benešovo nám., č.p. 590 Benešovo náměstí ZŠ J. Ressla, č.p. 2258 ul. Josefa Ressla ZŠ E. Košťála (Dubina), č.p. 870 ul. Erno Košťála
Dodávka nábytku pro oddělení Rehabilitace, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice
Kompletní vybavení interiéru pracoviště Rehabilitačního oddělení - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. nábytkem dle projektové dokumentace.
UK – SBZ – Kompletní rekonstrukce Celetná 13 – Interiérové vybavení
Předmětem tohoto otevřeného nadlimitního zadávacího řízení je dodávka a instalace interiérového vybavení (nábytku) pro rekonstruovaný objekt Celetná 13. Podrobnosti plnění jsou uvedeny v přílohách ZD.
Pořízení interiéru pro objekt rektorátu
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku do budovy rektorátu v rozsahu a v souladu se zadávacími podmínkami. Součástí předmětu plnění veřejné zakázky je montáž a instalace v místě plnění.
Dodávka nábytku pro KAPIM, Krajská zdravotní, a.s. - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem
Kompletní vybavení interiéru pracoviště Kliniky anesteziologie, perioperační a intenzivní medicíny - Masarykova nemocnice v Ústí nad Labem, o.z. nábytkem dle projektové dokumentace.
Kompletní dodávka vnitřního vybavení domova seniorů
Kompletní vybavení domova seniorů nábytkem, přístroji, elektronikou a pomůckami pro péči o klienta.
Pořízení bezpečnostních přepážek na pracoviště ÚP ČR Plzeň
Předmětem veřejné zakázky je pořízení bezpečnostních přepážek na pracoviště ÚP ČR (Plzeň). Veřejná zakázka bude realizována na základě Kupní smlouvy uzavřené s vybraným dodavatelem.
ÚJOP - Revitalizace interiérů ubytovacích zařízení ÚJOP UK
Dodávka nábytku a ostatního interiérového vybavení
Příhrádek Pardubice - dodávka vnitřního vybavení a expozic
Dodávka vnitřního vybavení a expozic pro Krajskou knihovnu do prostor Příhrádku v Pardubicích a pro projekt realizovaný v rámci Integrovaného regionálního operačního programu 2014 – 2020 s názvem „Příhrádek Pardubice“.
Kulturní centrum Pivovar Domažlice – západní křídlo – interiér restaurace
Předmětem veřejné zakázky je realizace zakázky s názvem "Kulturní centrum Pivovar Domažlice – západní křídlo – interiér restaurace“ v rozsahu dle projektové dokumentace, projekt interiéru, zpracované společností MEPRO s.r.o., se sídlem Nám. Před bateriemi 912/6, PSČ 162 00, Praha 6, IČ 48025721 a neoceněného soupisu prací s výkazem výměr.
Domy pro sociální účely - dodávka vybavení
Předmětem plnění nadlimitní veřejné zakázky je dodávka, montáž, umístění a případné odzkoušení nábytku a dalšího vybavení a zařízení dle kvalitativních a kvantitativních požadavků uvedených v zadávací dokumentaci u realizovaných 5 staveb/domů.
Kancelársky nábytok
Verejný obstarávateľ mieni zadať nadlimitnú zákazku, predmetom ktorej je dodávka kancelárskeho nábytku a interiérového vybavenia do priestorov verejného obstarávateľa vrátane súvisiacich služieb, ktorými sa rozumejú doprava na miesto určenia, vynáška na konkrétne miesto inštalácie/montáže, rozmiestnenie podľa pokynov verejného obstarávateľa, ...
Rekonstrukce a rozšíření oddělení psychiatrie KNL, a.s. v budovách I a E Část - nábytek
Předmětem veřejné zakázky je dodávka nábytku do nově zrekonstruovaného oddělení psychiatrie v budovách „I“ a „E“. Součástí dodávky je jak atypický nábytek zhotovený individuálně „na míru“, tak nábytek typizovaný, nakupovaný v běžné obchodní síti (židle, křesla, lůžka, vestavné el. spotřebiče apod.). Podrobně je dodávka popsána v projektové ...