Dodávka vybavení pro přístavbu Domu Kněžny Emmy, Neratovice
Předmětem plnění je dodávka vybavení do nové budovy přístavby Domu Kněžny Emmy domu pro seniory. Návrh interiérového vybavení zahrnuje volný nábytek, zabudovaný nábytek a první vybavení. Jednotlivé prostory jsou rozděleny do několika okruhů místností (kategorií).
Domov pro osoby se zdravotním postižením, Dolní Dědina, Zlín - dodávka interiérového vybavení
Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž interiérového vybavení včetně stolového a skříňového nábytku, dále sedacího nábytku, postelí, zařizovacích předmětů, orientačního systému a doplňků v celém objektu s názvem: „SSL OZP p. o. Domov pro osoby se zdravotním postižením, Dolní Dědina, Zlín Příluky.
Čalúnené váľandy
Predmetom zákazky je dodávka čalúnených váľand do miesta plnenia.
Transformace Domov Kamélie Křižanov IV. dodávka nábytku II.
Předmětem části 1 veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace jednotlivých kusů vybavení a detailní nastavení vzájemně k sobě sestavených a provázaných prvků nového vnitřního vybavení, tak, aby uvedený předmět byl plně funkční a mohl být využíván ke svému účelu. Předmětem části 2 veřejné zakázky je dodávka, montáž, instalace, zprovoznění ...
Rekonstrukce objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku na zařízení pobytových služeb pro seniory
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky spočívající v dodávce interiéru objektu č.p.1556 Sovova ul. v Písku, a to dle jednotlivých částí.
Transformace Domov Kamélie Křižanov III dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do šesti nových objektů v Jihlavě Pávov a Jihlavě ulice Na Kopci, které je tvořeno typovými výrobky, drobným vybavením, atypové prvky vnitřního vybavení a regály a dále sedacím nábytkem.
Interiérové vybavenie izieb v ŠD Nová Doba
Predmetom zákazky je dodávka interiérového vybavenia izieb nachádzajúcich sa v Študentskom domove Nová Doba SPU v Nitre. Podrobný opis predmetu zákazky sa nachádza v súťažných pokladoch.
Dodávka volného interiérového vybavení - JU - Rekonstrukce koleje K4
Předmětem veřejné zakázky jsou dodávky nábytku pro rekonstruovanou kolej K4 JU, a to dodávky kancelářského nábytku pro administrativu Kolejí a menz Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích (dále jen KaM JU) a provoz koleje K4 a dodávky nábytku pro ubytování studentů.
Stavební úpravy hlavní budovy Zámeckého hotelu Třešť  - volný interiér
Předmětem je vybavení interiéru Zámeckého hotelu Třešť.
Nábytok pre ŠD STU v Bratislave
Predmetom zákazky je "Nábytok pre ŠD STU v Bratislave" v zmysle súťažných podkladov.
DD Tmavý Důl, vnitřní vybavení
Předmětem veřejné zakázky je vybavení dokončeného oddělení Domova Důchodců Tmavý Důl. Jedná se o zařízení klientských pokojů nábytkem a mobilními lůžky. Vybavení společenských a kancelářských prostor oddělení. Jedná se o částečně třípodlažní novostavbu, kde přízemí a první patro slouží klientům domova, v druhém patře je umístěn provoz oddělení. ...
Hotel Thermal - Dodávka a montáž nábytku a obložení stěn v 10. až 15. patře - Doplnění
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka a montáž nábytku pro hotelové pokoje a obkladů stěn v 10. až 15. patře hotelu Thermal v Karlových Varech - doplnění.
Vybavení psychiatrického oddělení
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nového vnitřního vybavení interiéru nové budovy psychiatrického oddělení Pardubické nemocnice v požadované kvalitě, vymezeném rozsahu a termínu. Podrobný popis předmětu plnění a bližší požadavky na předmět plnění veřejné zakázky jsou uvedeny v zadávací dokumentaci.
Dodávka studentských postelí a matrací pro Ubytovací služby
Předmětem veřejné zakázky je dodávka studentských postelí a matrací pro Ubytovací služby vysokoškolských kolejí.
Dodávka interiérového vybavenia izieb v ŠD Nová Doba v Nitre
Predmetom zákazky je dodávka interiérového vybavenia, tj. nábytku do internátnych izieb nachádzajúcich sa v ŠD Nová Doba v Nitre vrátane dopravy a montáže do užívateľskej úrovne podľa požiadaviek verejného obstarávateľa a odvozu odpadu, ktorý pri dodávke a montáži vznikne. Podrobná špecifikácia predmetu zákazky sa nachádza v Prílohe č.12 ...
UPOL - Rekonstrukce vnitřních prostor VŠK 17.listopadu - interiér
Předmětem plnění veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž interiérového vybavení 1 NP až 7. NP VŠK tř. 17. listopadu, Olomouc. Jedná se o vybavení kuchyněk, studoven, vestibulů, pokojů, půdních vestaveb a informačního systému.
Domov pro osoby se zvláštním režimem Křešice
První část Domov pro osoby se zvláštním režimem Křešice, stavební úpravy objektu Předpokládaná hodnota veřejné zakázky celkem: 84 000 000 Kč bez DPH Druhá část Domov pro osoby se zvláštním režimem Křešice, vybavení objektu nábytek, DZR Křešice Předpokládaná hodnota veřejné zakázky celkem: 5 700 000 Kč bez DPH
Transformace PO Nové Zámky-II. a III. etapa -vybavení nábytkem
Předmět dodávky je domácí nábytek do obývacích pokojů, ložnic, jídelen, koupelen; zahradní nábytek; kancelářský nábytek a pracovní nábytek.
Centrum pro seniory v Táboře - Mobilní vybavení objektů DPS a DS
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobilního vybavení do objektů Domova pro seniory a Domu s pečovatelskou službou, které tvoří Centrum pro seniory v Táboře.
Transformace Domova Barevný svět II - interiér
Předmětem této nadlimitní veřejné zakázky je dodávka a instalace vybavení pro novostavby objektů domova pro osoby se zdravotním postižením (1 - lokalita Ostrava - Svinov, ul. Rošického; 2- lokalita Ostrava - Svinov, ul. U Rourovny a 3 - lokalita Ostrava - Zábřeh, ul. Syllabova) v rámci projektu "Transformace Domova Barevný svět II", a to v ...
Nábytok pre ŠD
Predmetom zákazky je výroba, montáž a dodanie nábytku do internátnych izieb. Súčasťou dodania je doprava, vyloženie, vynesenie nábytku do internátnych izieb. Odborná montáž a uloženie na konkrétne miesto určené verejným obstarávateľom, likvidácia odpadu. Podrobné vymedzenie predmetu zákazky vrátane vypracovaných technických špecifikácii je uvedené ...
Rámcová dohoda na dodávky kancelářského, sedacího a lehacího nábytku pro roky 2021-2022
Předmětem plnění jsou průběžné dodávky kancelářského, sedacího a lehacího nábytku pro potřeby jednotlivých veřejných zadavatelů. Blíže viz. zadávací dokumentace.
Dodávka mobiliáře pro Novostavbu pobytového zařízení v ul. Sokolovská v Sokolově
Předmětem veřejné zakázky je komplexní vybavení interiérů nového objektu pobytového zařízení pro seniory, které musí být realizováno v návaznosti na provedenou výstavbu pobytového zařízení v ul. Sokolovská č.p. 1507. Dodávka mobiliáře bude realizována jako dodávka na klíč.
Transformace PO Nové Zámky- II. a III. etapa - vybavení II
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka vnitřního vybavení do objektů domovů pro osoby se zdravotním postižením, které jsou realizovány v rámci II. a III. etapy projektu „Transformace PO Nové Zámky“.
Výroba, dodávka a montáž interiérového zariadenia a dodávka nábytku pre Ekonomickú univerzitu
Výroba dodávka a montáž interiérového zariadenia pre: -Študentský domov Horský park, Prokopa Veľkého 41, 817 07 Bratislava -SUZ Konventná 1, Bratislava a -EUBA Dolnozemská cesta č. 1, Bratislava, podľa projektovej dokumentácie vypracovanej Ing. arch. Gabriela Fukatschová. Podrobne popísané v súťažných podkladoch.