Dodávka sedacího nábytku pro pracoviště VUT v Brně
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka sedacího nábytku (sedacích lavic, židlí kancelářských, židlí seminárních, židlí konferenčních, židlí barových, židlí antistatických a křesel) včetně zpracování technických listů dodávky.
Nábytek, Čína
Jsme velká importní a exportní společnost v Číně. Poptáváme velké množství nábytku. Jste-li schopni dodat, pošlete mi prosím informace o produktech a cenovou nabídku.
Poptávám dřevěnou postel vč. příslušenství
Postel dřevěná 200x90 + rošt + matrace
Všeobecné zboží, Togo
Jsme poradenská agentura Ets Wilburs sídlící v Lomé v Togu a poptáváme všeobecné zboží, jako jsou stroje, nápoje, dřevo a nábytek, mořské plody.
Poptávám jídelní nábytek
Poptávám jídelní stůl a 2 židle do malých prostor
Řemeslné a dárkové předměty, Indie
Jsem výrobce a exportér indických řemeslných a dárkových předmětů z kůže, jako jsou židle, barové židle, jídelní stoly, stoličky, pohovky, truhly, kufry a jakékoliv kožené předměty. Mám mnoho produktů v dobré kvalitě a ceně. Rád bych navázal obchodní spolupráci s odběrateli.
Poptáváme nové kuchyňské linky
Poptáváme 3 kuchyňské linky pro jídelnu a dvě kuchyňky kancelářské prostory v naší nové hale. Naše nová hala se nachází v Olomouci ( Chvalkovické sklady, Železniční ulice ). Jídelna pro zaměstnance ( 1 kus ) Vybavení a požadavky : -na lince budou umístěny 3 mikrovlnné trouby a 2 varné konvice - kuchyňská linka bude vybavena myčkou - ...
Poptáváme konferenční stohovatelné židle
Poptáváme 12 x konferenční židle, stohovatelné.
Nábytek a zařizovací předměty pro Pavilon urgentní a intenzivní péče Nemocnice Jihlava
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení nové pavilonu urgentní a intenzivní péče.
Poptávám výrobu dvířek ke skříni
Poptávám dřevěná dvířka (lamelová) ke zhotovení vestavěné skříně. Děkuji.
Kuchyňská dvířka, kování, Indie
Hledáme kvalitní dodavatele kuchyňských dvířek a příslušenství a kování pro kuchyně.
Textilie, tabák, nábytek, Francie
Poptáváme tkaniny / textilie, cigarety a tabák, nábytek.
Poptávám dřevěné odřezky
Popis: dřevěné odřezky Druh: nejlépe tvrdé dřevo, např. zbytky z truhláren apod. Množství: 3 - 5 m3 Termín: únor - květen 2012 Cena: nabídněte Platnost poptávky: 2 měsíce. Profil poptávajícího: soukromá osoba z Českých Budějovic.
Zariadenie pre seniorov Skalica - výstavba pavilónu pre ležiacich - interiér a vybavenie
Zákazka obsahuje dodanie interiéru a vybavenia kuchyne, výdaja stravy a práčovne zariadenia pre seniorov. Súčasťou dodávky je aj zdravotná technika a zariadenie. Bližšiu špecifikáciu obsahujú súťažné podklady.
Poptávám výrobce a dodavatele nábytku
Pro připravovaný obchodní projekt hledám sériové výrobce či přímé dovozce nábytku všeho druhu. Zpočátku odběr měsíčně, platba hotově při vlastním převzetí. Množství dle aktuální poptávky
Rámcová smlouva na dodávky nábytku
Předmětem tohoto zadávacího řízení je uzavření rámcové smlouvy, přičemž předmětem jednotlivých veřejných zakázek zadávaných na základě rámcové smlouvy budou dodávky nábytku (kancelářský nábytek, nábytek do učeben, nábytek do laboratoří a ubytovací nábytek), jejich sestavení a záruční servis.
Nábytok, zariadenie interiéru a ostatné predmety na zariadenie zrekonštruovanej budovy
Predmetom zákazky je zariadenie priestorov v zrekonštruovanej budove Slovenskej filharmónie - Redute dodaním nezabudovaných interiérových predmetov (nábytku a ostatného technického vybavenia) s príslušenstvom, vrátane všetkých služieb, súvisiacich s dodaním predmetu zákazky, ktorých ťažisko tvorí ich montáž. Predmet zákazky je v závislosti od CPV ...
Poptávám dřevěnou jídelní stoličku
Chtěla bych se zeptat na dřevěnou jídelní stoličku/ od 6 měs /rozkládací. Zda ji máte na skladě, nebo si ji mohu objednat a za jakou cenu.
Vnútorné vybavenie nábytok pre DSS Liptovský Hrádok
Predmetom obstarávania je výber dodávateľa nábytku pre: Domov sociálnych služieb a špecializované zariadenie Liptovský Hrádok, v rozsahu uvedenom vo výkaze výmer schváleného projektu, ktorý je súčasťou súťažných podkladov.
Domov pokojnej staroby Snina - interiérové vybavenie
Predmetom zákazky je dodávka a montáž interiérového vybavenia - nábytku pre Domov pokojnej staroby Snina (objekt v rekonštrukcii) v Snine. Jedná sa o skrinky šatníkové, skrinky policové, skrinky odkladacie, sedacie súpravy, stôl kancelársky, stoly konferenčné a jedálenské, kreslá, postele polohovacie, posteľ vyšetrovacia, koše odpadkové, stojany ...
Poptáváme dodavatele nábytku z Polska
Hledám výrobce nebo dodavatele nábytku, kuchyní, ložnicí atd. z Polska. Jednalo by se o nejlevnější nábytek, který můžou nabídnout.
Dodávka nábytku pro vědecko-technický park
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka nábytku pro vědecko-technický park, bližší specifikace v zadávací dokumentaci.
Rekonštrukcia a modernizácia DD a DSS Žiar nad Hronom - interiérový nábytok
Predmetom zákazky je dodávka a montáž interiérového nábytku pre zrekonštruovaný DD a DSS Žiar nad Hronom. Jedná sa hlavne o dodávku lôžok, polohovateľných lôžok. nočných stolíkov, jedálenských stolov, skríň, komôd, sedacích súprav a šatníkových skríň. Podrobný opis zákazky bude súčasťou súťažných podkladov.
Vnitřní vybavení pro Plzeňský vědecko technologický park II
Předmětem veřejné zakázky na dodávku je vnitřní vybavení pro Plzeňský vědecko technologický park II, jehož minimální parametry jsou uvedeny v návrhu smlouvy.
Komunitní centrum Ostrava - volný interiér, II.
Dodávka volného interiéru pro novostavbu Komunitního centra Ostrava v Ostravě - Hulvákách, která bude provedena v rozsahu projektové dokumentace stavby "Komunitní centrum Ostrava" arch. č. 09-066-6 zpracované firmou OSA projekt s.r.o.