INDONÉSIE; Nábytek
Poptáváme importéry nábytku.
Poptávám opravu skleněné zástěny
Poptávám opravu skleněné zástěny do koupelny.
ČÍNA; Koupelnové vybavení
Jsme výrobci skleněných umyvadel, koupelnového vybavení, sprchových koutů. Více na www.tsobo.cn Rádi bychom navázali obchodní partnerské vztahy s importéry, velkoobchodníky, distributory.
RAKOUSKO; Nábytek do hotelových pokojů
Poptávám výrobu nábytku do hotelových pokojů v Rakousku, velikost objednávky - kapacita pro 80-200 pokojů.
Poptávám plastovou vanovou zástěnu
Sháním plastovou vanovou zástěnu na vanu 105 cm.
INDONÉSIE; Dřevěný nábytek
Hledám obchodní spolupráci s distributory dřevěného nábytku.
INDIE; Příslušenství koupelen a kuchyní
Jsme indičtí exportéři výrobků a přílušenství do koupelen a kuchyní. Prosím pomozte nám najít firmy, odběratele, importéry těchto výrobků v EU.
TAIWAN; Zboží pro domácnost
Jsme výrobce zboží pro domácnost, kuchyňského zboží, nádobí na vaření, stolního nádobí, barového skla, odpadkových košů a příslušenství koupelen a WC . V podstatě věcí pro každodenní použití! Specializujeme se na zboží z nerezové oceli. Máme zájem o navázání obchodní spolupráce.
TOGO; Kancelářský, školní, nemocniční nábytek
Chtěli bychom koupit záchodová sedátka a kancelářský, školní a nemocniční nábytek. Prosím o více informací o výrobcích a cenách.
TOGO; Použité oděvy, obuv, nábytek
Naše firma Jerry intl ltd je dovozcem bílých triček, použitého oblečení, použité obuvi, nábytku, atd. Máme zájem o obchodní spolupráci.
TOGO; Kosmetika, kancelářské potřeby, jízdní kola
Máme zájem nakupovat kosmetiku, jízdní kola, kancelářské potřeby, nábytek, elektroniku.
INDIE; Bytový textil, nábytek, podlahové krytiny
Indická firma ETHNIC IMAGES se zabývá obchodováním hlavně v oblasti bytového textilu, rukodělných výrobků, nábyktu a podlahových krytin. Hledáme odběratele, zákazníky v Evropě.
ČÍNA; Hliníkové profily
Jsme čínská firma zabývající se protlačováním aluminiových profilů. Firma má 800 zaměstnanců a 20 výrobních linek včetně vytlačovací, lešticí, eloxování, práškového nástřiku, elektroforetického nástřiku, imitace dřeva, tepelné izolace. Jedná se o kvalitní výrobky za příznivé ceny. Naše produkty jsou oblíbené na Středním Východě, v Americe , Evropě ...
NĚMECKO; Výroba nábytku
Hledám výrobní podniky v Česku a Polsku, v oboru výroba nábytku. Důležité potřebné výrobní možnosti: CNC-frézování, dýhování dílů, lakování povrchových ploch do vysokého lesku.
POLSKO; Nábytek
Naše firma Kubera Meble (www.kubera.pl) je polský výrobce nábytku pro domácnosti, kanceláře a hotely. Máme zájem o vývoz našeho nábytku do ČR a rozšiřování našich obchodních trhů, takže bychom rádi navázali spolupráci s českými dovozci nábytku.
INDONESIE; Nábytkářství
Chtěli bychom spolupracovat s firmami, které působí v oblasti dovozu nábytku.
UKRAJINA; Palubky, nábytek, parkety
Jsme ukrainští výrobci dřevěných železničních lůžkových vozů (dub, borovice) a jiné výroby pilařského průmyslu (palubky, nábytek, parkety). Poptáváme kontakty na evropské zájemce o naše zboží, zvláště z České republiky.
NĚMECKO; Nábytek z měkkého dřeva
Hledám velkoobchodníky s nábytkem z měkkého dřeva za účelem dalšího prodeje.
INDIE; Oděvy a bytový textil
Jsme indičtí expotéři bavlněných triček, reklamních triček a sportovních košilí, ručníků, přikrývek, koupelnových rohožek a koberečků. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme odběratele, obchodníky.
VIETNAM; Nábytek a řemeslné výrobky
Hledáme importéry nábytku a rukodělných řemeslných výrobků.
INDONESIE; Nábytek a oděvy
Hledám dovozce nábytku a oděvů.
INDIE; Koberce a bytový textil
Hledáme dovozce, obchodní zástupce, odběratele bytového vybavení z Indie, jako jsou koberce, koberečky, koupelnové předložky, záclony, potahy na polštáře, přehozy na postele apod.
INDIE; Nábytek
Poptáváme výrobce nábytku, kteří mohou poskytnout širokou škálu výrobků, levnější a lepší než čínský nábytek.
INDIE; Vybavení koupelen
Můžeme dodávat nejkvalitnější sprchové kouty, vany jacuzzi, PVC umyvadla se skříňkami z Číny splňující normy EU ve velkých množstvích. Hledáme odběratele.
INDIE; Trička, ručníky, přikrývky, rohože
Jsme indičtí exportéři bavlněných triček, reklamních triček a triček na pólo, dále ručníků, přikrývek, koupelnových rohoží a předložek. Více na www.vaibhavexports.com. Hledáme obchodní spolupráci.