Podpora polytechnické výchovy a přírodovědných předmětů, ZŠ Kamenná, Aš  - dodávka nábytku, IT
Dodávka a montáž vybavení pro učebny: informatiky, dílen, školní kuchyně, fyziky a chemie
Do odborných učeben bez bariér - 1. ZŠ Šumperk - nábytek a technické vybavení učeben
Předmětem plnění je výroba, dodávka a montáž nábytku a technické vybavení odborných učeben v ZŠ Dr. E. Beneše 1, Šumperk.
ZŠ Alšova - vybavení kuchyně
Předmětem veřejné zakázky je dodávka vybavení kuchyně, nábytku, kancelářského vybavení, strojního a přístrojového vybavení.
Dodávka vybavení pro pavilon 36
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře do nového oddělení zadavatele, jak je specifikován v příloze č. 2 a 7 zadávací dokumentace (Kancelářský nábytek, Sedací nábytek, Kovový nábytek, Noční stolky, Zdravotní nábytek, Nemocniční lůžka, Koše, Koupelnové doplňky). .
Infrastruktura ZŠ Chomutov - odborné učebny - specializovaný nábytek
Předmětem plnění je dodat a provést montáž specializovaného nábytku pro 19 nových odborných učeben v 9 objektech 8 základních škol v Chomutově. Dodávky souvisí se stavebními úpravami v objektech a jejich postupnou realizací.
Vnitřní vybavení sdružení JIP Svitavské nemocnice
Předmětem plnění veřejné zakázky je pořízení nového vnitřního vybavení interiéru multioborové JIP (interna + chirurgie) Svitavské nemocnice včetně montáže, instalace a seřízení dodaného zboží.
Kancelářský a sedací nábytek pro Český rozhlas
Předmětem veřejné zakázky je výroba a dodání kancelářského a sedacího nábytku včetně jeho montáže (sestavení), dopravy na každé místo dodání (tzn. i do jednotlivých regionů v rámci celé České republiky), poskytování záručního servisu a případně i dalších služeb spojených zejména s montáží a obměnou dílčích prvků nábytku.
Vybavení odborných učeben v Základní škole v ulici  J.A. Komenského 474 v Mostě
Předmětem veřejné zakázky je vybavení rekonstruovaných učeben a zajištění konektivity v potřebné kvalitě a kapacitě v každém přípojném místě na základní škole J.A. Komenského v Mostě. Učebny fyziky, chemie, přírodopisu a jazyková učebna budou vybaveny nábytkem, stínící technikou a přístrojovým vybavením v souladu s jejich předmětovým zaměřením. V ...
Úprava přízemní budovy a kompletní obnova tech. vybavení HB MMP - interiér
Předmětem veřejné zakázky je komplexní dodávka nábytku a interiérového vybavení, včetně jeho montáže, do hlavní budovy zadavatele na adrese Na Poříčí 52/1554, Praha 8, k. ú. Praha, Nové Město dle specifikace zadavatele montáže interiérového vybavení. Předmět veřejné zakázky je dále podrobněji specifikován zejména v kapitole č. 2 zadávací ...
Dodávky nábytku
Předmětem plnění veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a sedacího nábytku vč. dopravy do místa plnění, vykládky zboží, montáže a instalace v místě plnění a dále vybraný dodavatel zajistí ekologickou likvidaci všech vzniklých odpadů a obalových materiálů s každou realizovanou dodávkou nábytku.
Dynamický nákupní systém - Sektorový a sedací nábytek pro NNH
Účelem tohoto zadávacího řízení je zavedení Dynamického nákupního systému na dodávky nábytku a jeho montáž. Zadavatel předpokládá zadávání veřejných zakázek v zavedeném DNS v předem neurčených nepravidelných intervalech dle provozních potřeb zadavatele. Objemy jednotlivých veřejných zakázek zadávaných v DNS zadavatel předpokládá od jednotek až po ...
Vybavení interiérů
Předmětem veřejné zakázky je výroba, dodávka a montáž nábytku, vnitřního navigačního systému a vysoušečů rukou
Dynamický nákupní systém - Výroba nábytku na míru
Předmětem veřejných zakázek zadávaných v DNS budou dodávky nábytku a/nebo výroba nábytku a jeho montáž pro NNH a splnění dalších s tím souvisejících závazků.
Zvýšenie kvality vzdelávacích procesov - ZŠ Raslavice 2022
Predmetom zákazky je vnútorné vybavenie ZŠ, konkrétne dodávka vnútorného vybavenia učební, rozdelená na štyri časti v závislosti od ich využitia ako aj ich konečného umiestnenia v nasledovnom rozsahu: Časť 1: Didaktické pomôcky Časť 2: Technické a technologické vybavenie - IKT Časť 3: Interiérové vybavenie - nábytok Časť 4: Didaktické pomôcky ...
Základní škola v Letech - interiér
Předmětem plnění zadávané veřejné zakázky (dále jen „veřejná zakázka“) je dodávka interiérového vybavení, mobiliáře a technologických prvků v rozsahu uvedeném v příloze č. 1 zadávací dokumentace. Veřejná zakázka je rozdělena na 3 části. Zadavatel upozorňuje, že postupuje při zadání jednotlivých částí veřejné zakázky samostatně.
Skvalitnenie technického vybavenia odborných učební ZŠ Záhorská Ves
Skvalitnenie technického vybavenia odborných učební ZŠ Záhorská Ves. Predmet tejto zákazky je rozdelený na 3 samostatné časti. Uchádzač môže predložiť ponuku na celý predmet zákazky, alebo na jednotlivé časti. Jednotlivé časti sú: 1.časť: IKT 2.časť: nábytok 3.časť: pomôcky
Výstavba sídla Nejvyššího kontrolního úřadu - zakázka na vestavěný/zabudovaný a atypický interiér
Předmětem veřejné zakázky je vybavení objektu nového sídla zadavatele vestavěným anebo atypickým interiérem podle autorského návrhu projekční kanceláře Masák & Partner, s.r.o., IČ: 27086631, Rooseveltova 39/575, 160 00 Praha 6 - Bubeneč. Bližší specifikace předmětu plnění je uvedena v zadávací dokumentaci a jejích přílohách.
Vybavenie učební
Predmetom zákazky je vybavenie učební. Predmet zákazky je rozdelený do dvoch samostatných častí (logických celkov), pričom záujemca/uchádzač môže predložiť ponuku na jednu alebo obe časti predmetu zákazky. LC1: Nábytkové vybavenie LC2: Didaktické pomôcky Bližšia špecifikácia predmetu zákazky je súčasťou súťažných podkladov.
Rámcová dohoda na dodávku kancelářského nábytku  2022 - 2025
Předmětem veřejné zakázky je dodání kancelářského nábytku a doplňkového vybavení (včetně montáže a dopravy) specifikovaného v příloze č. 5 ZD do sídel regionálních pracovišť Zadavatele a do sídla Zadavatele uvedených v Příloze č. 4 ZD.
Rekonstrukce a modernizace areálu Fakulty strojního inženýrství VUT - Interiérové vybavení budovy A3
Předmětem zakázky je dodávka interiérového vybavení do nově zrekonstruovaného objektu Fakulty strojního inženýrství v objektu A3, Technická 2, Brno. Podrobně je předmět veřejné zakázky vymezen technickými, obchodními a jinými smluvními podmínkami, které jsou součástí příloh zadávací dokumentace.
Rozšíření kapacity MŠ Tuchlovice dodávka interiérového vybavení
Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka interiérového vybavení nového pavilonu MŠ Tuchlovice v souladu s Projektovou dokumentací interiéru: Rozšíření kapacity MŠ Tuchlovice. V novém pavilonu MŠ Tuchlovice budou vybudovány dvě oddělení, která budou primárně určena pro děti ve věku do 3 let (2x 16 dětí) a 1 oddělení pro děti starší (1x 24 ...
Dodávka nábytku
Předmětem veřejné zakázky je dodávka mobiliáře: typového nábytku a kancelářského nábytku do nově rekonstruovaných budov zadavatele dle požadavků zadavatele a specifikace, jak jsou uvedeny v zadávací dokumentaci v příloze č. 1.
Modernizace infrastruktury základních škol v Litvínově, dodávky nábytku - 2.etapa
Jedná se převážně o dodávky nábytku pro základní školy v Litvínově, u nichž dojde k modernizaci vybraných odborných učeben.
Dodávka a instalace vybavení interiérů - vozovna Slovany
Předmětem této veřejné zakázky je dodávka vybavení interiérů kancelářským, sedacím nábytkem a dalším vybavením (např. obklady stěn, radiátorů, kuchyňských linek, vestavných elektrospotřebičů, osvětlení, jenž je součástí kuchyňský linek nebo nábytku, dále atypického nábytku, dílenských skříněk, regálů, polic apod.), souhrnně dále také jen ...
Dodávka interiérového vybavení nového kampusu na Černé louce - Univerzitní zázemí sportu
Předmětem plnění veřejné zakázky je uzavření smlouvy na dodávku interiérového vybavení nového kampusu na Černé louce - Univerzitní zázemí sportu a behaviorálního zdraví.