Poptávám expanzní nádobu
Poptávám expanzní nádobu objem 2l (vodovodní).
Poptávám dodavatele plastových objímek a úchytů
Poptávám plastové uchycení potrubí. Hledám výrobce nebo dodavatele plastových objímek a úchytů. Jedná se mi o to, že pozinkované a nerezové závěsy rezaví (podléhají korozi), a proto hledám nějakou firmu, které má v nabídce plastové systémy uchycení plastového potrubí. Prosím o cenovou nabídku.
Poptávám odpad a sifon do sprchového koutu
Poptávám odpad a sifon do sprchovacího koutu KABI.
Poptávám litinový poklop
Poptávám litinový poklop 34x34 cm, bez rámu. Potřebuji 2 ks (byly ukradeny).
Poptávám záruční servis dřezové baterie Slovarm Myjava
Poptávám záruční servis dřezové baterie Slovarm Myjava. Karlovy Vary.
Poptávám polyethylenovou odpadní hadici
Poptávám touto cestou polyethylenovou odpadní hadici (trubku) o průměru 50 mm (černá s hnědým pruhem) použitelnou pro kalové řezací čerpadlo do septiku. Pokud možno 15 m délky v jednom kuse a jednu přímou spojku a jedno pravoúhlé koleno na tuto hadici (trubku). Děkuji předem za všechny nabídky. Jsem soukromá osoba a nejsem plátcem DPH.
Poptávám tlakový spínač pro domácí vodárnu
Poptávám tlakový spínač do 2,5atm pro domácí vodárnu. Prodej v Praze za přijatelnou cenu.
Poptávám elektrický ohřívač Tatramat
Poptávám: 4 ks ohřívač elektrický zásobníkový - Tatramat EO 5P s baterií 5l pod umyvadlo 2kw, rozměr 40*24*21. Pokud máte pošlete mi cenovou nabídku, kvůli zpracování objednávky bych od Vás potřeboval následující údaje: výpis z obchodního rejstříku, IČ, DIČ, bankovní spojení, oprávněnou osobu ve věcech technických. Děkuji.
Poptávám vodoměrné šachty
Poptávám 14 vodoměrných šachet pr. 120 cm, výška s komínkem 150 cm, prostupy pr. 32 mm, samonosná. Doprava Úhonice.
Poptáváme výměnu vodoměrů v panelovém domě
Poptávám výměna vodoměrů TUV a SV v SVJ Zruč nad Sázavou. Poptáváme výměnu 49ks vodoměrů na teplou užitkovou vodu a 49ks vodoměrů na studenou vodu. Vodoměry jsou namontovány ve svislé poloze. Viz foto. Nabídněte min. dvě varianty vodoměrů. Jednu standartní a druhou přesnější třídu měření. Uveďte typ, název, přesnost, výrobce. Včetně montáže, ...
Poptávám náhradní kolečka ke sprchovému koutu
U sprchového koutu italské firmy "samo", rozměru 900/900 mm mi popraskaly plastové návleky pojížděcích koleček posuvných stěn. Kolečka mají vnější průměr 21 mm a šířku 7 mm. Potřeboval bych 4 náhradní kolečka.
Poptávám sanitární keramiku
Sháním dvojumyvadlo, otvor pro 2 baterie, jeden odpad, šířka 120 až 130 cm.
Poptáváme dřez z nerezové oceli
Dobrý den, Věc: Koupím nerezový dřez 600 x 800 houbka 30mm (výlisek) Koupím nerezový drež , může být i větších rozměrů. Bude sloužit na umývání potravinářských přepravek, které mají rozměr 600x400x150(výška)mm. Dřez musí být vyroben z nerez oceli 14301. Platební podmíky: Platíme IHNED v HOTOVOSTI při odběru.
Poptávám dezodorační biologický filtr
Dobý den, poptávám u Vás dezodorační biologický filtr 4800x2400x1360 vč. náplně filtru. Pokud byste tímto zbožím nedisponovali, byla bych vděčná za informaci, kde by se tento filtr dal poptat. Děkuji.
Poptávám materiál na opravu kanalizačních šachet
Dobrý den, poptávám cenu a termín dodání materiálu na opravu kanalizačních šachet: poklop BEDU D400, BEDU PARK A15 - přírodní beton + litina - 10ks vyrovnávací prstenec AR 625x100 - 30ks Děkuji.
Dodávka vodárenského materiálu
Předmětem veřejné zakázky je uzavření Rámcové kupní smlouvy na dodávku vodárenského materiálu ve smyslu § 11 ZVZ (dále též jen „Smlouva“), která upraví rámcové podmínky zadávání jednotlivých veřejných zakázek, jejichž předmětem bude dodávka vodárenského materiálu blíže specifikovaného v příloze zadávací dokumentace.
Poptávám vodovodní trubku PE 100
Zdravím, potřeboval bych nabídku na vodovodní trubku PE100 75x6,9 SDR11 a jednalo by se o 115m.
Poptávám vestavný bojler
Poptávám vestavný boiler pro plynový kotel Ocean Slim 20iA50. Děkuji
Poptávám plastová vanová dvířka
Dobrý den, poptávám plastová vanová dvířka, 260x170mm. Děkuji.
Poptávám příslušenství ke sprchové baterii
Prosím, zda je možno objednat u vás rukovět pro ovládání průtoku vody, pro termostatickou sprchovou baterii2260/1, osazena v roce2012.
Poptávám podmítkové moduly pro WC
Poptávka - 110 podmítkových modulů pro WC.
Poptávám trkač na hadici
Poptávám trkač na hadici.
Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů
Předmětem plnění je výměna stávajících vodoměrů SV a TV, výměna stávajících RTN, nové instalace vodoměrů SV a TV, doplnění instalací RTN, odečty všech instalovaných poměrových měřidel, zpracování odečtených náměrů v souladu s platnou legislativou, udržování databáze všech provedených odečtů, změn konečných odběratelů a měřidel, záruční servis ...
Poptávám sanitární techniku
Dobrý den, zasílám poptávkový list se specifikací na ZTI ( specifikace v příloze ). Zajímám se o dodávku materiálu. Prosím o rychlé nacenění. S pozdravem Adam Petřík
Poptáváme sifon s pračkovou výpustí
Sháníme sifon pro dvoudřez, s pračkovou výpustí od výrobce SAM ARMATURKA MYJAVA.T-724 Prosím kde se dá koupit. Děkuji.